42

nadia.petkova2

преди 10 години

До не знамцитирам "И защо нито 1 арабска държава не им протегна ръка за помощ??!!! Лицемерни ***!!!!!!!!!!!!" Странно, как хора боравещи със свободен интернет и компютър са толкова непросветени по темата.Явно от много писане тук- ни можете да прочетете никакви новини относно бежанците..Няма да ви изреждам списъка с държави приели бежанци- това ще оставя на вас- да си го издирите сам в нета!

41

Анонимен

преди 10 години

резервите , са на българите за българите,гърция взема 65мил на година за такива ,турция много повече , а ние ще плащаме данаци за всеки един *** влязал незаконо , ееееее точилка искате и то много здрава

40

Мей-мей

преди 10 години

Ако управляващите имат грам мозък,тихо и кротко ще ги изпратят през другата граница към Евросъюза.

39

П.С.Ц

преди 10 години

НЕ на ЕС

38

дядо Данчо

преди 10 години

До не знам 34-Как драги ще знаеш?Богатите им едноверци са васално зависими от чичо ти Сам!С петродоларите финансират международните бандити!Както САЩ са я подкарали,ако не им се стъжни заради алчноста им,скоро и на тях ще им спретна египетския сценарий! Сигнализирахте за неуместен коментар

37

Анонимен

преди 10 години

До не знам 34-Как драги ще знаеш?Богатите им едноверци са васално зависими от чичо ти Сам!С петродоларите финансират международните бандити!Както САЩ са я подкарали,ако не им се стъжни заради алчноста им,скоро и на тях ще им спретна египетския сценарий!

36

Богдан

преди 10 години

Да-а..за пореден път милиардите ще отидат при гърците,защото били зле и не могат се оправат сбежанците,а за нас пак средния..ама технически!

35

Kreti

преди 10 години

А Сега *** и *** , какво ще правим бежанците, От ЕУ *** от САЩ *** на ви приятели

34

Анонимен

преди 10 години

"Помощта ще бъде основно техническа, експертна помощ, по отношение на организацията на целия процес". Парите от нашия джоб и да не се оплаквате, че нямате средства. Майната на това правителство.

33

Анонимен

преди 10 години

"Помощта ще е експертна", т.е. ще ни дават акъл как да се справяме с бежанците, които те самите не искат. Така както ни обучават как да ги приобщаваме ***, но само на наша територия, ако отидат на тяхна мигом си ни ги връщат обратно.

32

Анонимен

преди 10 години

Аз очаквах помощта за България да е морална а тя ще бъде техническа.Значи пак ще си плащаме да ни съветват. Браво!!!

31

Весо

преди 10 години

Значи пак никому ненужни стари дюшеци,палатки и ръждясали легла!

30

не знам

преди 10 години

Само 1 не мога да разбера - защо сирийците, които са си араби по народност, не бягат в другите арабски държави, които хем са мюсулмани, хем са араби и най-вече са богати !? Нали корана точно това повелява - да помагаш на едноверците си!!!!!!!!!!!!!??????????? И защо нито 1 арабска държава не им протегна ръка за помощ??!!! Лицемерни ***!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 10 години

нямам нищо против хората, но са доста нагли от ЕС. Очаквам новина как решили да им помогнат с храни made in Greece. Да се подпомогне с нещо и най - бедната държава в ЕС

28

Друг Гошо

преди 10 години

Видяха на кого ще дават парите и ги спряха. Повторение на сценария при предишната тройна крадлиция. Явно европейците си научиха урока.

27

Анонимен

преди 10 години

То е ясно за какво идват в България, ами направо да ги взимат на запад в сърцето на ЕС, да им помагат. Освен ако в един момент не решат да ни изключат от ЕС заради същото

26

иван

преди 10 години

Какво Ви е виновен Евосъюза. Костов как реши набързо въпроса с Косово

25

сирийци

преди 10 години

За какво са ни сирийци, чупката кой от където дошъл и без това си имаме над 200 000.Май забравиха Цар Киро и Катуница, а за другите *** гета не искам и да се сещам.

24

Анонимен

преди 10 години

Защо не затворят границата?

23

tt2

преди 10 години

пращайте ги към западнала европа - никой не може да ограничава движението на хора - или референдум за напускане на възродената римска империя