8

Саздов

преди 10 години

Има цигари без бандерол колкото си искате.те нека си увеличават

7

:)

преди 10 години

До до sssБраво, много добър коментар ама кой ли ще се вслуша в думите ти.... Те оправили държавата, че се хванаха у цигарите, уж ЕС казал..... ...

6

крадци

преди 10 години

Искат да крадат, мамка им комунисти. Щом сменят бандеролите, значи ще крадат да ви заседнат в *** парите *** долни

5

пушач

преди 10 години

Явно някои мастити депутати имат голяма полза от цигарите на "женски пазар".Пък и братята *** ще живнат малко с парите.

4

Дилър

преди 10 години

Дяволски тамян най-търсената дрога в София.Дрогата е без акциз и народа принодително ще мине на този порок(още по- зависим).

3

до sss

преди 10 години

А, защо не и касов апарат на устата на всеки пушач?За всяка лапната цигарка-касово бонче.А за бюджета-архитектите не дават нито касов бон,нито фактура.Наемодателите-повсеместно крият доходи.Зъболекари,лекари с частна практика-също.Козметични студия,фризьори-без касов апарат,но вечно нямат дребни5 левчета да ти върнат.Майстори-мазачи,цапачи,плочкаджии,ВиК,електро.....и там си е е..ло мамата.Абе,какво да си говорим?Ноооооо...опряхме до бедния,нещастен пушко.

2

NORM

преди 10 години

Както винаги,непопулярните мерки оставят за следващите,за да могат след това да манипулират с "не ние увеличихме цените на цигарите".Толкова са ясни,само не мога да разбера защо има толкова много още балами,които да им вярват.

1

sss

преди 10 години

Да се качи цената със задна дата, да се назначи комисия която да изчисли колко трябвва да внесът пушачите в бюджета плюс лихвите за изминалите години. Събраните средства да запълнят дупката в бюджета, която всъщност е просто един обръч и средствата минават през него. На всеки пушач да се връчи орден за особен принос към държавата. Те осигуряват работа на тютюнопроизводители, търговци, заведения, нап, лекари, и др. по веригата това е страхотно. Задължително касов апарат на нивата за всяко листо.