55

vesko02

преди 10 години

БСП ще изтегли пари да лекува песимизма ни.

54

Щастливецът

преди 10 години

Мисълта ми е, че има и щастливи хора в България. Само малко трябва да знаеш как да хванеш народа за топките и си ти.

53

Щастливецът

преди 10 години

Мене пък си ми е кеф. Отивам на какао, отивам на слънчев, златните и с малко пари правя каквото си искам. Да не говорим през останалото време в студентски град какво става. Малоимотните селянки за една почерпка и разходка по магазините правят такива неща дето не сте виждали по филмите. Отделно имам една камара льохмани дето ми бачкат за смешни парички, а фирмата ми на края на годината е напреде със стотици хиляди. Отделно имам 7 шивашки цеха из цяла България и майките ви ми бачкат за минимална.

52

dxd

преди 10 години

holandia pod pliva na narkotika sa taka scaslivi

51

Славов 25 години

преди 10 години

Незнам за вас *** но аз съм щастлив младеж в БГ.Татко който беше Яка Мутра но го убиха остави много кинти които той е заработвал като ви е бил с бухалка и ви е рязал месо по месо за да му плащате данък Спокойствие..хаххаха.Е кинтите са в майка и мен.Държавата не смее да ни вземе нещо защото сме демокрация и не е законно пък и си плащаме където трябва...хахаха.Помня бях малко момче на 10 години и вие писахте по чатовете когато някой плюеше нашето семейство че децата не били виновни...хаххаха.

50

Уркото

преди 10 години

До народопсихолог Г-н Народопсихолог, гледам построили сте къщата и сте застъпили смяна у днес.бг-то а?

49

EDIN BALGARIN

преди 10 години

Naistina li ne vijdate(ili pak az se zablujdavam),4e BALGARIA se razpada vav fizi4eskia smisal na darjava.Ne samo moralno ,kulturno ,etni4eski,ikonomi4eski I kakavto iskate smisal,ako prodaljavame po sawia na4in do max.10-15godini we ni za4erktnat ot kartata na sveta.Triabvat realni promeni,piwete kakvo da se pravi ,v protiven na4in krai s nas kato nacia I darjava?

48

tt2

преди 10 години

мързел не мори, а мъчи

47

hehee

преди 10 години

нещастни са леваците,които ламтят за пари,коли и безгрижен живот.пълно щастие няма майна.ако имаш едното ти убягва другото.мааалко да ни вдигнат стандарта/което няма как да стане със сегашните дупедавци/и България ще стане едно прекрасно за живеене място.дай боже по скоро да изнамерим правилните БЪЛГАРИ за тази работа.

46

Анонимен

преди 10 години

Българите нещастни- taka e, wsichko e sobstwenost na chuzdenzi, i fabrikite, i zawodite, i energetikata, i armiata i parlamenta, i presata i telewiziata i mediite, kakwoto im naredqt otwun, tova izpulnqvat

45

Анонимен

преди 10 години

Пушете трева и бъдете щастливи. Толкова е просто.

44

Big Bad Wolf

преди 10 години

Ако Орехарски си изкара мандата ще сме и след Бурунди.

43

georgi.ishkitiev

преди 10 години

щастието не е само в парите :-).

42

nhgvetz

преди 10 години

Има много бедни държави по света, но само в България американският ток стана по-скъп от заплатите и пенсиите.

41

Щастлива

преди 10 години

Аз пък съм щастлива: имам си прекрасни две дечица, мил съпруг, уютен дом, работа която обичам, родителите и приятелите ни са около нас...това е всичко от което се нуждая. Вярно, почиваме в не най-луксозните хотели, не вечеряме с чер хайвер...но сме щастливи. И си мисля: щастието е състояние на духа и способността да знаеш кое ти е достатъчно, за да бъдеш щастлив...щастието не в банковите сметки, палатите и автопарка..а в чистата съвест, любящото сърце и приличен стандарт. И всеки може да го има!

40

чукча

преди 10 години

Ами явно в Дания се краде по-малко и има и за обикновения датчанин...В класациите по богатство в челото ще има със сигурност повече българи от колкото датчани.След толкова милиарди налети в малка държавица като България отдавна не трябваше да има нито престъпност,нито голяма безработица но не би...

39

Анонимен

преди 10 години

Няма как да не сме на дъното с този стандарт на живот. Замислете се какво толкова има Дания,което го няма тук в България, че заплатите им да са 15 пъти по-високи.За да живеят охолно няколко държави на запад е необходимо много по-голям на брой държави на изток да мизерстват.Те на практика са усвоили благата на държави като България и затова имат.Достатъчно е да стъпят във държави като България с 10-тина компании за добив на руди, води, ток и комуникации, за да извлекат по-голямата част от благата

38

Анонимен

преди 10 години

Искаме да караме немски коли по магистрали от градо до родното ни село, да гледаме японски телевизори, да живеем като гърците все на маса и с чаша в ръка, бизгиня да е 10ст/л., да ни плащат по 5000 лв заплата и да работим по 1-2ч на ден ей така за разнообразие и социални контакти, основно с новите млади колежки, а вечер да лелеем как да докараме путин, и да му предадем в ръцете без дори една пушка да гръмне, малката ни държавица.Нямам вече критерии по които да определя какво точно се случватук

37

O_o

преди 10 години

Това не е нищо ново - още преди години имаше такива статистики .... Примерно - economist/node/17722557

36

Анонимен

преди 10 години

Българина ли?Хехе още мисли ,че може шепа студенти да живеят в Манхатански пентхаус за 10 милиона.Още мисли ,че всеки втори американец живее в имение от милион нагоре.Та Сам у къщи ,някои светна ли се че обитава палт за 2,5 милиона.Е това е от медиите постоянно му се набива ,че е беден и как да се чуства добре.