53

нема Паметник

преди 10 години

За Възродителен Процес защо нема Паметник , това си беше Расово Прочистване в България , сигурно вече в Архива нема и една папка с информация , сигурни има защо

52

Стига

преди 10 години

Този "монумент" е олицетворение на абсурда в който живяхме и продължаваме да живеем. Да ни е честита агонията на този умиращ свят!!!

51

Анонимен

преди 10 години

Всички кравари от снимката да бъдат вкарани в белене до девето колено,а заграбените от тях пари и имоти национализирани !!!

50

666

преди 10 години

На тоя човек не паметник, а мавзолей трябва да има щото измъкна родителите ви от калта и *** по улиците вкара ги в училищата и университетите, отвори им очите за света и станаха хора !Аз съм живял по ' златното царско време 'когато ме ядоха въшките и гладувахме от непрекъснатите реквизиции с които царя снабдяваше германците, а народът му гладуваше и умираше от малария холера и туберкулоза !Да живее девети септември!

49

Чаушеску в Румъния

преди 10 години

Tea всичките на снимката за разтрел , Чаушеску в Румъния е пример как се наказва виновен

48

Върховният съд

преди 10 години

Арестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение "задържане под стража" е заменена с домашен арест.Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд

47

киро

преди 10 години

Откриват паметник на Тодор Живков на 9-ти Септември. На 9-ти Септември 1944 чрез военен преврат "Отечествен фронт" или на кратко БКП, завзема властта. Това става с помоща на "3-ти Украински фронт" на червената армия към който в последствие е включена и българската армия. Над 10 000 българи загиват при сражения с немската армия. Веднага след военния преврат полицията се ликвидира и на нейно място се създава "Народна милиция". Милицията се състои от бивши затворници и доскорошни партизани. Нар

46

киро

преди 10 години

Откриват паметник на Тодор Живков на 9-ти Септември. На 9-ти Септември 1944 чрез военен преврат "Отечествен фронт" или на кратко БКП, завзема властта. Това става с помоща на "3-ти Украински фронт" на червената армия към който в последствие е включена и българската армия. Над 10 000 българи загиват при сражения с немската армия. Веднага след военния преврат полицията се ликвидира и на нейно място се създава "Народна милиция". Милицията се състои от бивши затворници и доскорошни партизани. Народната милиция се ръководи от Тодор Живков. Другаря първи милиционер Тодор Живков.В първите месе

45

Aleks 1969

преди 10 години

Тодор Живков толкова много нправи - построи за 45 години,че 23 години ненаситни тикви немогат да смогнат да го открадът.И още има да крадът от направеното от Живков.

44

дядо

преди 10 години

@Adam Smith,когато няма доводи - започват квалификациите,типично за промитите мозъци!Комунизъм в България никога не е имало,имало е "развито социалистическо общество-преход към комунизма" и клишетата които използвате са вече смешни;)Нима сега 99% от хората не са приравнени до нищета,а само 1% върлува и диктува?!

43

Тео

преди 10 години

Който каквото и да говори, каквото този човек е съградил, сега не може и да го боядисаме! Около 20 години трябваха за да може да се разграби това, което е построено през негово време. Този човек е личност, която е дала много за България! Колкото до комунизма, върнал ни назад - сърдете се на Чърчил и Сталин, които са ни поделили в Ялта!

42

киро

преди 10 години

Това си е порно с коне от всякаде.

41

Анонимен

преди 10 години

АНАТЕМА на целия му род, до девето коляно!

40

Ivo

преди 10 години

Леми Килмистър: "За мъртвите - добро или нищо? Глупости! Когато един *** умре, той е един мъртъв ***"!

39

Анонимен

преди 10 години

Безсмислен спор.Сега няма държава.Въпрос на време е до кога ще съществува България. Така е когато комунистите станаха капиталисти.

38

ЛЕНИН

преди 10 години

ТОДОР ЖИВКОВ Е НАЙ -ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК .ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПОСТИГНАЛА БЪЛГАРИЯ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ .МИСЛЯ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ДОСТИГНАТО ПАК..ПО ПОВОД ЧЕРНОБИЛ - В БЪЛГАРИЯ ЗАМЪРСЯВАНЕТО Е МИНИМАЛНО И Е БИЛО В ГРАНИЦИТЕ НА НОРМИТЕ .ТЕЗИ БОЛНИ МОЗЪЦИ КОИТО ЛЪЖАТ ТУК НЕ СА БИЛИ ОБЛЪЧЕНИ ТОГАВА ...ТЕ СА ТАКИВА ПО РОЖДЕНИЕ....

37

дядо

преди 10 години

да прав Сте,може и да получа ОЩЕ ЕДНА ГЪНКА,но жалкото в случая е ,че Вие разсъждавате с гънката разделяща *** Ви на две!Обекивността Драги е качество,което явно Ви липсва ;)

36

дядо

преди 10 години

Като чета коментарите и стигам до убеждението,че бай Тошо е виновен за "нагълтванането с радиация" от Фукушима в Япония

35

Neizlichima

преди 10 години

e VREDATA ot "komunizama"

34

..

преди 10 години

Отвратително, и ужасно тъжно. Няма нормално европейско бъдеще (като модерна държава с развита икономика) за българия докато комунизма и водачите му не бъдат отречени, както са в цялата останала източна европа която е в ЕС. Приказките за това измамно "благоденствие", дълговете на които плащаме и до днес, пречат за формирането на консенсус за реформи и модернизация. Освобождението започва от това да не позволяваме на нечия носталгия по младините да надделее над желанието да сме нормална страна.