10

pele

преди 10 години

аз давам 110 млн.за ГАЦО БАЦОВ

9

do 2

преди 10 години

Това анонимно бразилче ще бъде най-великото футболистче след Меси за тази епоха. Само потърпи 2-3 сезона. А Бейл ще остане в историята докато някой не бръкне в джоба и не извади над 100 млн. След това никой няма и да се сети за него.

8

Анонимен

преди 10 години

Така е... докато има ***, които ходят да викат и скачат по стадионите ще има и пари за футболистите. То да бяха я вложили тази енергия в протести срещу властта, държавата един път за винаги да се беше оправила.

7

Анонимен

преди 10 години

Бейл има вид на *** ,Рууни на див селянин тип кръчмарски бияч никога не бих си взел тяхна фланелка

6

ТоранагаСама

преди 10 години

А сравнението между Бейл и Неймар е меко казано ненормално. Първият има 6-7 сезона във ВЛ, играл е срещу много по-силни (и богати) отбори, а е и с 3 години по-голям от Неймар. Бразилеца има мисля 3 сезона в Бразилия и е с 3 години по-малък. Много хора започнаха да плюят Неймар след едва 2 изиграни мача, а Бейл го боготворят при положение, че и 1 мач не е изиграл. Такива хора мога да ги посъветвам да се ориентират към крикет, хандбал или някакъв конен спорт.

5

ТоранагаСама

преди 10 години

До Пеликана ГруюГолям калкулатор се извади обаче. Какво ще отговориш като ти кажа, че печалбата на Реал Мадрид за миналият сезон е 37 млн. евро? Как така прецени, че за 3-4 месеца ще избият играч за 100 милиона? Да кажем, че с идването на Бейл ще си вдигнат печалбата с 2-4 млн. на сезон, ама ти заплатата отчиташ ли му я? Иначе почти анонимното бразилче Неймар в момента е на някакви си 7 гола от топ 10 голмайстори на Бразилия. А е само на 21 години.

4

Атакист

преди 10 години

Това да си купиш фланелка с името на Бейл на гърба й, означава да не си добре с главата!

3

hhh

преди 10 години

До Грую Прав си, че Перес си прави бизнес, но тези 100 млн. няма да се избият за 3-4 месеца, можеш да си сигурен в това. Още на представянето на Бейл се видя, че той не е същия маркетингов продукт като Роналдо и няма и да стане, освен ако следващия сезон Бейл не вкара 50 гола и не засенчи Меси и Роналдо (нещо звучащо нереално). А за да наречеш Неймар анонимно бразилче, трябва да си някоя изрусена девойка гледаща футбол заради Криси.

2

Фалкон

преди 10 години

Много много хора вече имат достъп до висшата лига и примера дивизион, това са милиони китайци, японци и други които само преди 10 години бяха 1) бедни 2) нямаха достъп. Затова моя съвет е. не бъдете част от *** която клубовете скубят както могат. Захванете с лично с игра на фитбол, бъдете вие звездата на отбора :-)

1

САМО БАРСА ОЛЕ

преди 10 години

ЧУР ЗА МАДРИТ