15

Сметки

преди 10 години

500 грама за 45 стотинки 1 килограм за лев и 20", казва Мария. ?!2x500gr=1kg 2x0.45 << 1.20 :DХехехе май не високото ДДС а математиката им пречи на румънците да си продават хляба в по-големи разфасовки. :D

14

simo

преди 10 години

аз ям ориз а не хляб, излиза ми много евтино и не се напълнява от ориза :)

13

цоцо

преди 10 години

Всичко в България е измама и затова нищо не върви в държавата. Няма значение от цветовата гама на партии , всички в тази хубава страница са измамници, огледайте се около себе си.

12

Анонимен

преди 10 години

to verno 4e samo tova ne bqha sasipali .Nie balgarite sme mn interesni vseki iska da pe4eli nikoi da dava i kakvo stana vsi4ki stavat targovci a proizvoditeli nqma,saotvetno i rabotatata namalqva i parite sa6to i s pesni li 6te kopuvame

11

Анонимен

преди 10 години

Аман от партенки! ОК, румънците са си намалили ДДС-то, това какво общо има с вноса от там, ДДС се плаща на мястото а реализация, а не на производство! Единствено може да повлияе при незаконен внос и продажба, но това същото не се влияе от ДДС-то тук! Хайде малко по-сериозно!

10

Анонимен

преди 10 години

samo tova ostavashe.

9

vesko02

преди 10 години

У нас направиха мощности за производство на хляб за задоволяване на нуждите и на марсианците.Ако се яви конкуренция допълнително настава шок и ужас.

8

дебел депутат

преди 10 години

Увеличете цената на тока незабавно така мизерниците ще се научат на уважение

7

Анонимен

преди 10 години

Като намалиха ДДС-то в туризма да не би да са паднали цените? В България освен на лекарствата не трябва да се намаля ставката на нищо друго! С хляба е същото няколко месеца ще е по-евтин, след това цената за крайния потребител ще стане същата като тази преди намалянето на ДДС.

6

Ikonomov

преди 10 години

Ste ima namalenie na bg DDS - ot 20% ste padne na 6%DDS v BG. Sled 1mesetz.

5

Анонимен

преди 10 години

Тука лятото всеки хляб мирише на вкиснал, а ако не е това, то той има 5 сантиметрови дупки в средата, на 2рия ден е корав като негърски к*р. То ми се е отщяло да ям хляб вече.

4

eko72

преди 10 години

После ще пуснат и румънска мамалига

3

Мнение

преди 10 години

Дай боже да внесат по-евтин хляб, че да секне малко бизнеса на нашите мутри, които перат пари в тоя бранш! Нормалните фалираха - останаха само схемаджии!

2

Далавера+Химия

преди 10 години

Давайте румънски хляб!Нашия не става за нищо.Избягвам стоки произведени в Бе-гето.

1

viii sa iBetI e

преди 10 години

6to pyk ne napravo kitaiski leb 4e po evtino ..