14

Предизвестен край

преди 10 години

Израел отсъпва през Хизбуллах в последните 13 години, традицията ще се запази, с Хизбуллах шега не бива, ще им забургазим майката

13

elica1204

преди 10 години

До АнонименТова няма да се случи или, ако се случи ще бъде с обратен знак!

12

Гражданин на РБ

преди 10 години

САЩ биха похарчили пари (военна кампания) само по2 причини:1. Спечелване на ресурси (пари, нефт, газ);2. Интереси на Израелската държава.Трета причина няма.НАИСТИНА няма.;-)

11

765

преди 10 години

Porednoto dokazatelstvo,ako ima o6te nqkoi zablyden,4e amerikancite sa po teroristi i ot " teroristite"

10

анонимен

преди 10 години

До Анонименхамерика и изсраел

9

boyko_stoew

преди 10 години

До 8.Анонимно плашило,като те чета какво тъпо *** си,не до ЮАР ,ами до Ямбол не можеш да уредиш екскурзия.Неканените ти гости сигурно са две малолетни ,неграмотни ромчета дето сурвакат за 20 стотинки.

8

Анонимен

преди 10 години

До LusiЩо не вземеш да ходиш да се прегледаш. Няма лошо за всичко има лек. И да те питам защо не ходиш в ЮАР да изразяваш такива мнения? Ще ти отговоря веднага няма да можеш защото на втория ден просто няма да имаш тази възможност .Колкото до религията ви съм без коментар .Просто няма такава. А ако много ти се ходи до ЮАР може да се уреди ВЕДНАГА.Друг път внимавай с изказванията си за да не посрешнеш неканени гости.

7

Анонимен

преди 10 години

VIVA LIVAN ! VIVA HISSBULLAH !!!

6

Lusi

преди 10 години

За евреите Слава Севрюкова казва, че заради това, което вършат с арабите, един ден ще са бити, гонени и сразени от тях!!! И за децата е повече от ясно кои и защо дърпат конците, но има Видовден за всички!!! Бог да пази Сирия - люлка на християнството!!!

5

boyko_stoew

преди 10 години

Продължение на 4.Има Голям Хуманитарен Проблем в Сирия,но решението му не е по "американски".ООН дипломатически да притисне Башар и1. да вкара омиротворителни сили!!!2.да проведат нови избори пред наблюдатели на ООН и каквото е това е!Които са недоволни от резултатите на изборите да си протестират БЕЗ ОРЪЖИЕ.

4

boyko_stoew

преди 10 години

Какви бяха последствията за САЩ от това ,че с Атомните Бомби над Хирошима и Нагасаки пожертваха милиони японци.Потърси ли им някой сметка?!Те мачкат безнаказано от позиция на Силата и Интереса си целия свят.Налагат собствени правила под предтекста ,че пазят Демокрацията.Интересите на САЩ са определени от:Големите военно-промишлени комплекси и на Големи икономически субекти(повечето от Еврейски произход).

3

Анонимен

преди 10 години

хизбула скоро такъв ще го яде от евреите ,че чак тука ще замирише на *** изгоряло

2

7

преди 10 години

ИЛЮМИНАТИТЕ,ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ!

1

Анонимен

преди 10 години

На кого да вярвам сега, кои са терористите????:)