22

До 20

преди 10 години

Има доста истина защото Норбеков използва метода на сандвича - лъжата, пробутана между два пласта истина. Така най-лесно минава. Този метод е основа на всяка дезинформация, така че Норбеков нищо ново не е открил. Просто ползва умело един банален трик.

21

Men

преди 10 години

Уникален човек. Ако повечето бяха като него, злобата в хората щеше да е по-малка!!!!

20

Не знам

преди 10 години

дали е академик, алкохолик, манипулатор, и т.н, все тая, не е задължително и пари да му се дават, нито на курсовете му да се ходи, но има доста истина в това което казва и няма защо да го критикуваме ей така по нашенски.

19

Анонимен

преди 10 години

Долните оплюващи коментари са от един и същи потребител :)

18

Анонимен

преди 10 години

скъпичък му е обаче курса който водят неговите преподаватели а и той!вероятно е добър психолог!

17

vesko02

преди 10 години

Ценности е имало преди седемдесет години.След това всичко приключи.

16

Анонимен

преди 10 години

Дори и манипулатор да е, нима ни учи на нещо лошо?

15

олигарх

преди 10 години

задръж си мнението за себе си и наивните си четатели

14

Николай

преди 10 години

!е е умен, умен е. Че е мъдър, мъдър е. Но, че греши за съвременния човек - спор няма. Загубени между миналото и бъдещето са неговите сънародници. Защото настоящето им продължава вече... 100 години почти. 100 години съвеЦка власт, 100 години електрификация, 100 години комунизъм !!!!!!!!!За кво ми говори Нурбеков ?!? Европейският вирус бил опасен. Вирусът на цивилизацията, на технологооте, на демокрацията. Няма нищо по-страшно от съвеЦкия бацил !!! И от него боледуваме от 70 години. СТИГА !

13

АЗ

преди 10 години

Най-добрият!Велик!Клас!

12

уникален е

преди 10 години

уникален е Норбеков.., но както казва той самият - истината не се предава, а се постига - знанието предадено се пречупва през призмата на човек и така се губи.

11

p.k.

преди 10 години

Nyakoi vav foruma nyamat elementarno poznanie po balgarska gramatika,no imat nai-kompetentno mnenie po vsyakakvi vaprosi /po-tochno vinagi da plyuyat i nyama znachenie po kogo-uchen,lekar,istorik,koito i da e./Pisha na latinitsa ne za da se pravya na interesna.

10

кос

преди 10 години

Норбеков е много интересен човек- лечител ,учи че всички болести могат да бъдат победени ако човек пламенно го желае,сам се е излекувал от бъбречна недостатъчност ,също от импотентност,владее съвършенно бойни изкуства и т.н.Радвам се че такъв човек е в България.

9

тцЪ

преди 10 години

Ко излезе! Пак оплюхме един руснак, щото е руснак. Какъв ще да е, помислете върху думите му, пък тогава започвайте да го плюете, щото бил колхозник...

8

Бай Х.

преди 10 години

Поздрави за академика - мъдростта на Изтока винаги е била нещо върху което си струва да се замисли човек :)

7

Анонимен

преди 10 години

"Мирзакарим Санакулович Норбеков е уникален човек със световна известност академик, професор, доктор по психология и педагогика, генерален директор на Център Норбеков-Москва."Имайте в предвид, че човека е манипулатор и умело лъже. Не знам дали е професор и доктор, но със сигурност не е академик, проверете в регистъра на Руската Академия на Науките

6

АРЕС

преди 10 години

ЗАПАЗИ СИ ФИЛОСОФИЯТА ЗА РУСКИЯ СИ ФЕОДАЛЕН СТРОЙ

5

Shop

преди 10 години

Има доста верни неща. Просто трябва да поживеем няколко десетилетия свободно, без социализъм, колективизъм, уравниловка, братушки и пр.

4

Анонимен

преди 10 години

Да си стои в Таджикистан или от където е и да не ни се натриса с умните си съветиКато има *** да му се връзват

3

начи

преди 10 години

Начи Мирзакарим тъжи, че не сме като ***, "задружния соц", селяци в Сибир, тъжно му е, че сме в Европа и се усъвършенствуваме.Норбеков е ВРЕДЕН за българите и БЪЛГАРИЯ.