25

Бургас

преди 10 години

Когато и у нас станат такива глобите и катаджиите ги прилагат към всички без значение кой какъв е, тогава може и да намалеят рязко джигитите по пътищата ни, а и държавата ще спечели много от глобите. Да да, ама не, щото тези дето трябва да направят закона и техните деца са основните нарушители и пезпардонно погазват закона без полизаите да ги санкционират.СРАМ от такива катаджии ! Да ги уволняват незабавно !

24

Анонимен

преди 10 години

Prosti horica v bedna darjava. Kakva po lo6a kombinaciq ot tova? Ami spazvai zakonite ve tapir,po-lesno se jivee.

23

Анонимен

преди 10 години

@Анонимен с впечатления от Гърция: Това за трети път го чета от тебе. Ти някакъв гръцки агент ли си или просто ти е кеф да скапваш настроението на сънарадниците ти. Да, така, но престани с пропагандата -- и в Гърция си имат проблеми. 30% безработица представяш ли си за кво става въпрос...

22

СТАЛИН

преди 10 години

До Август МичевКОЛЕГА НЕ Е НУЖНО СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ИЗДАВА ТИ СЕ ПОРТОКОЛ ЗА ПРОВЕРКА НА МПС И ХОДИ СЕ ОПЛАКВАЙ КЪДЕТО ИСКАШ

21

Анонимен

преди 10 години

Защото са *** гърци, затова се държат така. И защото ние сме прости и не отговаряме със същото. По същия начин ни прецакват и турците с таксите за камионите и прочие. Ама вие си ходете на море в Гърция и Турция, що не! Ако кажем че следващите два месеца няма един Българин да иде в Гърция на море, ще видим няма ли да се променят нещата.

20

Август Мичев

преди 10 години

На какво основание Гърция не признава основно право на всеки човек, гарантирано от "Декларацията за правата на човека", която Гърция е парафирала, на основанис на което, всеки човек има право да бъде информиран, че е следен, ако с това не препятства самото следене, ако то е по закон. да не говорим, че да се зхае, че в колата си имаш такова устройство е необходимо да ти направят обиск на колата, за което е необходимо предварително съдебно решение!!! Докога /

19

Анонимен

преди 10 години

Alo tova 4e ima 2-3 psihirani pishman garzi nezna4i 4e na mrazqt horata.KAKVI SA TEZI KOMPLEKSI??????to kompleks dobre esha izbie ama tova e za napravo za psihoto.Turzite,Garzite,Sarbite se na mrazqt.Aide sega horata ne ni mrazqt a gledat kak se samo izqjdame ot omraz i ozlobenie.Takova e v Bg naselenieto.Ne dai si boje padnesh na patq she ta gledat na seir nikoi nqma da ti podade raka.Ama pak she kajem 4e vinovnite sa drugi.

18

АЛЪШ ВЕРИШ

преди 10 години

ТЕЗИ ГЛОБИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДАТ И В БЪЛГАРИЯ И ДА ВИДИМ ТОГАВА ДАЛИ НЯМА ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ОТ РАЗНИ *** И КРЕДИТНИ БЪЛХАРНИЦИ

17

Анонимен

преди 10 години

Радар детекторите са забранени в Гърция, дори да ти е в багажника, пак има глоби. За антирадарите не знам, много скъпи ми идват.

16

Анонимен

преди 10 години

Обаче все има 1-2 къщи в селото, които са на по-богати хора. Пред тях се вижда я джип, я някоя лимузина. И въпреки че имат възможности, къщите пак са сиви, мръсни и грозни. Пак сякаш са строени като да се слеят със сивотата около тях. Колкото и да ми е болно, но гръцките села греят като слънце, докато нашите са мръсни, сиви, мизерни като след чумна епидемия.

15

Анонимен

преди 10 години

Минавате границата и на 2 км. е българското село. Толкова близо и толкова далеч, както се казва. Къщите са сиви, рухнали, смачкани.. Пътищата до тях са като след война. Как така селата са едно до друго и са толкова различни. Да речеш, че в България хората нямат пари, че са премазани от живота, че едва свързват двата края. Да, това е оправдание.Обаче все има 1-2 къщи в селото, които са на по-богати хора.

14

Анонимен

преди 10 години

Първите ми впечатления от Гърция бяха много хубавите пътища, изключително поддържаните и чисти селца с къщи, които нямат дворове и къщите започват буквално от тротоарите и многото щъркелови гнезда, които бяха навсякъде по пътищата. Нищо общо с нашата ***.Влезте, в което и да е гръцко село. Което и да е. Дори най,-най-близките до българската граница. Къщите на гърците са бели, светят. В двора е спряно тракторче, с което гръкът си оре, каквото не го е мързяло да засее. В градината гъркинята е посадила цветя. От къщата на гърците лъха чистота, приветливост.

13

Анонимен

преди 10 години

надявам се редакторите да не подвеждат хората и да правят разлика между антирадар и детектор на радари. първото блокира действието на радарите а второто само предупреждаава за наличието им. надявам се в гърция да глобяват само за антирадари а не за детектори на радари.

12

Геле

преди 10 години

А вярно ли е че не дават да са затъмнени и задните стъкла на колите там?

11

Анонимен

преди 10 години

Тенденциозна статийка. Минаваш границата и кеф,гасиш ФАРОВЕТЕ и си караш спокойно, като хиляди километри не виждаш полицай. А тук на всеки 5 километра, изскача няква тулупеста хиена от храсталака и почва да ти търси кусури,гладника долен и необразован.

10

Анонимен

преди 10 години

И да не ходите с пищови там, ей. Даже и газениците са забранени.Ай честит празник на всички българи !

9

Калоян

преди 10 години

Аз също не стъпвам в Гърция ...Се едно да ида в Турциям, тея толкова години са ни мачкали, аз ще ходя да си давам парите там. Да бе да няма и да стъпя.

8

Анонимен

преди 10 години

Много важно за селяците, които ще ходят до Гърция. Ако имате теглич, който не го ползвате т.е. автомобила е без ремарке глобата е 150 евро.

7

Анонимен

преди 10 години

Гърчаците ненавиждат българите и яко ги щавят.Спират българска и гръцка кола.Гръка си тръгва дори без да му поискат документите а на българина му се измисля "нарушение".От 10 години кракът ми не е стъпил при тези ***.Пет лева няма да им дам.Но в бг има много *** които не обръщат внимание на такива неща.И в бг и елада *** все ги лупат ама на тях им е гот.Само като се сетя Боко-чутурата как ви пореше ............

6

СС

преди 10 години

Напоследъл гръцките ченгета много са се увълчили. Спират на случаен принцип и гледат всичко под лупа. Един приятел го глобиха 150 евро за пукнатина в стопа - колата не била изправна. Друг ми се оплака, че му направили проблем за теглича - не бил се прибирал навътре под бронята. Пуснали го, но с предупреждение като влиза в Гърция да го демонтира.