34

ya

преди 10 години

WTF? "доколко ИФ е била нотариус"... предлагам да направим проверка доколко Георги Първанов е бил президент... Тези хора (в частност Красимир Янков) изтрещяха съвсем. Не е нормално членове на парламента и висшата власт въобще да бълват подобни недоносени изказвания.

33

съда в Страсбург

преди 10 години

Проект Възродителен Процес кога ще влезе в съда в Страсбург , чакаме вече 23 години , ще има ли справедливост на тази Плaнета най сетне?

32

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

До голям смяхДа много голям смях е:)))))))))))))комисия която честно ще разгледа тефтерчето с председател другаря ви Колев хванат на границата с незаконно оружие и Валута в особено големи размери.Хе познайте сега къде е той ГОЛЯМ смях в парламента и председател на комисията.Човек който за това деяние закона определа над 15г затвор :)))))))))))))))). И въпрос Имали в света държава забранена със закон партия която да е действаща и На власта :))) да само в Бъллгария справка 1988г..............

31

Анонимен

преди 10 години

Разкриването на съдържанието на прословутото тефтерче е много важно . Това ще бъде тест за зависимостта на Цацаров от ГЕРБ .

30

varban

преди 10 години

a za tevrera na krsu chernia che imali komisia

29

Анонимен

преди 10 години

Да не се занимават с тефтерчета и други глупости, да не отклоняват вниманието на хората от злоупотребите на предишната и сегашна тройна коалиция и да не мислят че ще им се размине,не и този път.Ще ги изметем завинаги,а лидерите и народните представители на БСП ДПС и Атака отиват в затвора.

28

голям смях

преди 10 години

на мазния *** биографията всеки я знае, подлизурко натегач *** лапало народен хлебец в симеоново, там селският тарикат, после прислуга на сик, после ала бала тарикат село с тая и оная мадама, после слуга на царя , разходащ кучето на доган , после доган го прави генерал после селкото с.ере наред, после дъртите каки видели нещо у него/селски бабаит страхлив но де да знаят/ после енергийните тарикати/аха тоя дселко шъ ни прави грабежите/ и всичко от тоя род...ха ха ха ха...

27

Мистър Х

преди 10 години

тиъ ли народа бе, аз не искам герб и реформаторите - патерици, и също съм от този народ

26

до 18

преди 10 години

Никой не казва дали е невинна или не. Сигурно е кадрувала. Но не е нормално парламента да се занимава с тефтерче което няма никаква тежест и стойност в сэда

25

РР

преди 10 години

Искат цялата биография на ББ, ще кажеш че не знаят... Комунист, ченге, мутра... И прадядо му не е убит от комунисти, а от съселяни заради *** истории... Какво повече да се знае за него...

24

Избягал

преди 10 години

Проверка на биографиите на ВСИЧКИ управлявали от 1989 асам и на банковите им сметки и тези на рода им ! ВЕДНАГА извършена от ЕС

23

Kaleko Aleko

преди 10 години

Драгомир Стойнев: Възможно е "шоково поскъпване" на токаДавайте, мили соцовчици, катерете се по рейсовете и благославяйте щедрия Орешарски, че ви намали тока :D

22

info

преди 10 години

До 6502Те си имат стратегия, не подценявай червената гадна пропанда. ***

21

Анонимен

преди 10 години

А кога ще се нищи биографията на владетелите след 89 ????????

20

info

преди 10 години

Екстра че го има това тефтерче. Сега му е баш времето за раздухване на скандал. Хората не трябва да мислят за увеличените сметки за ток от този месец! Овчия матриал трябва да бъде притъпен.

19

Анонимен

преди 10 години

За да вкарат някой корумпиран политик в затвора са нужни доказателства. А това тефтерче е да има какво да пишат жълтата преса.

18

Анонимен

преди 10 години

Да си припомним от историята колко много " народни врагове " се откриха след 9.9.1944 и как обичаната от народа Партия се справи с тях - скалъпени обвинения в измислени престъпления, обвинения в подготвяне на преврат, унищожаване лидерите на опозицията и на интелигенцията. А днес ? - Прегръщаме се с неграмотните *** в задния двор на Парламента, а интелигентните хора, които учат, работят и си отглеждат децата са наричани *** .Един брадат козел ни внушаваше държавен преврат- РАЗЛИКИТЕ ??

17

Kaleko Aleko

преди 10 години

Тефтерчета, ядки, катерушки... А междувременно зам.-министърът на отбраната се казва Неджми Али... Срам и позор...

16

Анонимен

преди 10 години

До Генади и анонимен 8 Ако не друго, хайде обяснете, защо прасчо Фидосова напусна Парламента!Да не би да е отишла при доктор Емилова да сваля килограми, или след като излезе наяве тефтерчето на Златанов, като посрана се покри! И ТОВА ЛИ Е КОМПРОМАТ СПРЯМО НЕЯ?

15

qur4u

преди 10 години

То тефтерчето го оставете ами какво стана с прословутите костинбродски бюлетини???? А? Ни ума , ни дума!! Или Цацаров чака новите избори та пак да изкара някоя полуистина?