104

Анонимен

преди 10 години

1 ИРАН УПЛАШИ СТРАХЛИВАТА *** НАР.НАТО ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ ДА СЕ ВКЮЛЧИ РУСИЯ И ТОГАВА ЩЕ НАСТАНЕ ТАКЪВ ВОЙ НА АМЕРИКАНЦИ ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУВА ЧАК В КОСМОСА!ТО И НИЕ БЪЛГАРИТЕ МНОЗИНСТВОТО СМЕ С РУСИЯ И СИРИЯ А НЕ С ТИЯ КРАДЛИВИ ЯНКИ ДЕТО СИ ПРАВЯТ ИКОНОМИКАТА ПРЕДИМНО С ПЛАДНЕШКИ ОБИРИ ОТ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ ТАКИВА КАКВИТО БЯХА ИРАК, АФГАНИСТАН И Т.Н. ОТИВАЙКИ ДА ГИ "ДЕМОКРАТИЗИРАТ" РАЗБИРАЙТЕ ОКРАДАТ РЕСУРСИТЕ С ЦЕНАТА НА МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ХОРА И ДР.НЕЧОВЕШКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ОЗЪПТЯН ТОЯ

103

Анонимен

преди 10 години

появилась информация о том, в районе Суэцкого канала при проходе Красного моря в сторону замечен китайский корабль проекта Jinggangshan. 2 часа назад () проследовал мимо нас по направлению к Суэцкому каналу. Бортовой номер 999. Скорость 14 узлов, судя по этому имеет конкретные указания быть в определенный момент. Мы сейчас в Красном море где-то в центре, написал автор.

102

boyko_stoew

преди 10 години

"Световният Елит" ВИНАГИ е водил масата към самоунищожение.В цялата Световна История различни,Религиозни ,Расови и Лъжеморални Предрасъдъци са използвани като предтекст(повод) за Жестокост и Унищожение.

101

анонимен 101`

преди 10 години

До Бачо Кико на ШОПА и ОДИСЕЙЧО въобще не им чети коментарите.Те са заблудени ОВЦЕ или са сбъркани ПРАСЕТА.

100

Анонимен

преди 10 години

тоя оди-сеи да не изпълнява ролята на кривото огледало тука?аз ше одим да сеем,ама ти оди се гръмни.

99

Анонимен

преди 10 години

VIVA IRAN ! VIVA PERSIA !

98

Shop

преди 10 години

До Мюраобгазяването на 1000 човека с газ, домашно пройзводство, ще бъде детска игра--------------- А 100 000 избити и два милиона бежанци малко ли са му на ***?

97

Анонимен

преди 10 години

Заедно в живота, заедно в смъртта! Това буди уважение и възхита, а ние си имахме един приятел и седерастията изяде земята та да го загубим завинаги! Лоши, лоши, лоши ***!

96

Бачо Кико

преди 10 години

До Одисей 1По голям и платен драскач от тебе нема от няколко дена те гледа и чета простотиите ти или си ченге или драскач на хонорар на хамериканците

95

Мюра

преди 10 години

Западните лицемери ще отключат брутална регионална война, в която обгазяването на 1000 човека с газ, домашно пройзводство, ще бъде детска игра. Лошото е, че и ние ще пострадаме и то много лошо, особено както сме си цъфнали икономически по принцип. Иранците ще съберат две и две и както японците през 41, ще стигнат логично, че няма какво повече да чакат, защото след като падне Сирия, ще бъдат в много по-лоша позиция за задаващата се война срещу тях.

94

Shop

преди 10 години

До Претория - ЮАРВизхитен съм от такова дълбоко познаване и осъзнаване на нещата. Респект! Браво!

93

Претория - ЮАР

преди 10 години

След Сирия, идва ред на Иран. Америка просто ще отключи огромните и вековни напрежения в Средния Изток. Две трети от Азербайджан са в Иран. Отделно- проблема с Нагорни Карабах и целостта на Азербайджан. Отделно - кюрди навсякъде и тюркмени в Ирак и Иран. Отделно шиити-сунити плюс християни, евреи, йезиди, зороастрийци, друзи. Ливан с хиляди фракции. Цялата карта на Близкия и Средния Изток да се прекрои. Тръби от Туркменистан и Катар трябва да стигат Европа. Китай-вън от играта. Русия-тоже!

92

Бачо Кико

преди 10 години

Драги смехурковци и платени драскачи на Хамериканската пропаганда молете се да няма военна намеса защото и ние ще изгорим, много сме близо. Американците разрушиха целия близък изток и Африка с предтекста за демокрация а след тях и потоп.те създадоха радикалните ислямисти за да им е по удобно. след като убиеш на един човек семейството какво очакваш от този човек той няма какво да губи и става екстремист а в близкия изток такива хора бол благодарение на америка и израел

91

ivod

преди 10 години

До bariera_61Я прочети под чие давления за ,, бърза и масова '' приватизация бяха създадени РМД-тата , кой настояваше за премахване на ТКЗС-тата ... ЕДИН ГОЛЯМ *** икономист - цял живот учил полит икономия но знаещ как работи на пазарен принци . Вярно той напазарува - а бедните .. ,,да го д...'' важното е комисионна да има.

90

ivod

преди 10 години

До Одисей 1 110Потърси в нета за създаването на Израел .

89

bariera_61

преди 10 години

До 111Под радикалните Реформи имаш предвид криминалната приватизация за 1 лев, като големите предприятия се подариха на бившите висши кадри на БКП и Комсомола, създадоха се РМД-тата (мениджерско-работническо дружество) като чрез тях се откраднаха милиони от бедния ни народ! Костов направи деноминация на лева с 3 нули и кредитните милионери върнаха жълти стотинки за изтеглените милиони долари преди изкуственото увеличение на $ на 3 000 лв!

88

Ч.

преди 10 години

vbox7/play:95bc70361f

87

бъдин

преди 10 години

До Одисей 1Тук 24 години командват маскирани комунисти-те никога няма да направят демокрация!

86

ivod

преди 10 години

До pamet 102Кретеноиден *** . Значи в такъв случай щатите би трябвало да премахнат Израел - тотално изкуствена държава при това окупатор на съседите си . А кога братята американци ще ни подкрепят за връщането на Тракия , Добруджа , Македония ???

85

бъдин

преди 10 години

До Одисей 1Одисей, ти наистина ли мислиш, че има истинска демокрация в България?