56

коци

преди 10 години

Кой използва химоръжие в Сирия и *** вече знаят !! Хитлер и Вестерплате та кой кого е "нападнал" ?????? Обама да си върне НОБЕЛА !!

55

Анонимен

преди 10 години

абе изобщо още не ясно кой е използвал химически оръжия - ама щял да ги полва пак ?!?Тия са като глутница кучета - един като се разлае - после лаят по всичко, независимо истина или не е то!

54

а

преди 10 години

***! *** американска марионетка и канибал! Съюзник на човекоядците от Катар! Държавите, които се съгласиха на агресия срещу Сирия също имат правителства марионетки. Жалко, че не знаят, че ще трябва те и децата им да изкупват пролятата невинна кръв на сирийските деца! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПАЗИ НЕУТРАЛИТЕТ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ И НА НАС ЩЕ ПАДНЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО ЗА НЕВИННИ ЖЕРТВИ!

53

eucitizen

преди 10 години

Остава Камерън да каже кога, къде и срещу колко пари ще бъде използвано химическо оръжие. Ако не знае да пита Обама :)

52

щирлиц

преди 10 години

Ако четете простотиите на Одисей,това се дължи на...Русия.Къде по-хубаво би било да те таковат турците..,докато славословиш американците...Мъка,няма благодарност на тоя свят,ц-ц.

51

ivo

преди 10 години

До Одисей 1А кой казваш е проектант и изпълнител на идеята да е такова положението там ?

50

Влади-Мир

преди 10 години

До Влади-МиП, нали имаше джентълменско споразумение?!?

49

Болярина

преди 10 години

До Влади-Миp 53 От кога чакам да го направиш

48

Влади-Миp

преди 10 години

Отвратих се вече от политиката на *** и мисля да се самоубия, но преди това да извикам високо: Да живеят Съединените Американски Щати! Ура!

47

Влади-Мир

преди 10 години

"Няма да участваме във военни действия, увери Камерън "Това единствено доказва максимата , че "Няма вечни приятели има вечни интереси"

46

111

преди 10 години

прочетете тази статия и ще ви се избистрят доста от нещата случващи се в Сирия и региона.news359.bg/2013/08/30/bitkata-za-resursi-kak-i-zashto-be-sasipana-siriya/

45

До одисейчо

преди 10 години

Пиши по -често,много си ни смешен.От минусите ти виждам че веселиш мн народ.***!

44

Одисей 1

преди 10 години

45 извинявай но ги ядеш и още как, добре че бяха маериканците та спряха тази вандалщина до границите ни .Отиди в Босна да се посмееш в някоя кръчма с това което си написал.Ако се върнеш ще разказваш

43

Одисей 1

преди 10 години

За това да можеш да пишеш глупизмите си в нета не разбра ли

42

Анонимен

преди 10 години

А ако ударят,въобще няма да използват....Гадни кръвопийци

41

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Одисей 1Ние тоя филм го гледахме навремето в БОСНА, където в 1995 г босненски талибани бомбардираха собствените си хора на един пазар. Бяха убити стотици,което послужи като удобен повод на янките да извършат бомбардировки над Сърбите. А сетне истината излезе наяве,че босненците САМИ СА БОМБАРДИРАЛИ СВОИТЕ за да предиззвикат американски въздушен удар. ХАХААА,ЗНАЕМ ГИ НИЕ ТЕЗИ ШАШАРМИ! ТРЕВА НЕ ПАСЕМ И НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ както си мислят за нас другарите американци. Хайл Обама!

40

чори 2

преди 10 години

само бат бойко не се дава и си взима а от тука а от там :д

39

чори

преди 10 години

абе някой долу е писал Русия да си изсипят всичко върху сащ... те тия пед*ли тва чакат някои да ги нападне и след тва идва война и добре за тях, защото ще падат пари и кво ли още не.за жалост и цялата страна да обсипят с бомби, тия дето са зад кулисите нема да ги хване радацията бъдете сигурни.. ще се изнесат на сушина и после пак ще правят мизерстват из целия свят. За съжаление така е устроен светът, такива като тия дето командват парада(определено не Обама лол) винаги ще ги има.

38

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Одисей 1"едно е в Ирак предполагаемото оръжие и съвсем друго инцидент с 1400 жертви от които 400 деца , с хиляди свидетели , този път е истина и блъфирането на Москва беше до тук ,"То че е истина,истина е. Въпросът е кой използва това оръжие! ОБАЧЕ ПРАВИ МНОГО СТРАННО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЯНКИТЕ И ЗАПАДНЯЦИТЕ ПОСТАВЯТ ВЪПРОСА ИЗПОЛЗВАНО ЛИ Е ТАКОВА ОРЪЖИЕ,А НЕ КОЙ ГО Е ИЗПОЛЗВАЛ. МОЖЕ БИ НАРОЧНО НЕ СЕ ИНТЕРСУВАТ КОЙ Е ИЗПОЛЗВАЛ ОРЪЖИЕТО. ИЗГЛЕЖДА ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОЙ Е?

37

язвичката

преди 10 години

точно това е идеята на това да имаш атомна централа на своя територия,бомбардираш=ядеш бахура