8

питане

преди 10 години

До shrekКъде си видял цена на дребно под една стотинка? Може би имаш предвид 0,80 лева?

7

Анонимен

преди 10 години

Така е,германската икономика е изцяло зависима от волята на еврейския капитал от САЩ! А този капитал си има и край! Всичко скоро ще се срине! Играта ще свърши и ще настъпят по-добри времена на Земята! Евреите вече няма да ги има!

6

анонимен

преди 10 години

и практикер и хит в люлин поддържат невероятновисоки цени крайно време е дафалират и се махат от българия през седмицата няма жив човек в двата магазинав другите магазини дините дали цели или нарязани се продават на една цена в хит наразлична

5

Хм

преди 10 години

ми нормално да фалират - отивам в Практикер и искам щепсел най-обикновен - има за 4.50 лв немски и за 2.50 куче-марка... отивам в Бриколаж - за левче - български - хубав, здрав...

4

Анонимен

преди 10 години

Практикер е магазин със супер голяма надценка, лоша стока, пожелавам му по бързо да се избави от мъките си ( най вече българския му клон)

3

shrek

преди 10 години

Цената на директен окачвач в Практикер е 0,80 ст. Цената на същата тенекия произведена пак в Китай от Ригипс е 0,24 ст. При ремонт на вилата използвах над 200 бр. Смятайте сами дали ще пазарувам в Практикер.

2

дядо Данчо

преди 10 години

Цените т при тях вероятно са ниски,но в България са невъзмони за редовия гражданин!За мутрогени и новобогаташи,които не са се потили,а крали!

1

нико

преди 10 години

В Германия цените може и да са били неоправдано ниски но изглежда това е било за сметка на цените в България - ние естествено не може да носим на гърба си 131 магазина .