14

stoneg

преди 10 години

То на българите не им пука всеки гледа как да влачи страната че на др ще им пука хахаххха.

13

Sephora

преди 10 години

Европейската комисия не гледа на България като на някакъв проблемен случай, на който ще трябва да отделя специално внимание през следващата година. .....не им пука за нас. Знаят, че пак ще "затегнем коланите", ще кретаме с нереално ниско диходи и ще ни се "възхищават" колко сме търпеливи и оцеляваме.

12

Ghero

преди 10 години

Колко жалко и смешно изгелждат герберите със знамената на европа в момента :)

11

ама че народ

преди 10 години

До JourneyЧета коментарът и незнам, да се смея или да плача.Първо, изказваш мнение, че хората по малките населени местности, трябва да се махат от там, иначе са *** кравари. Странно ти само изкуствено мляко ли пиеш.Второто е подвърждение на първото, изброил си само бюрокращината. И си прав, ЕС парите нямат за цел да вдигнат стандарта на живот. Те само го правят по-лъскав за мутрите.Колко високо определяш собственият си интелект ? Супер интересно ми е.

10

Смешници

преди 10 години

Е много ясно , нали кучето си лае пък кервана си върви..... Всичко е толкова мирно, че все едно сме някоя шантонерка на магистралата .... неще неще ама нема на къде нали пари падат.

9

Journey

преди 10 години

До АнонименDo 4Ами, ти ако си стоиш на село, а кмета ти е *** кравар от БСП и не е защитил нито един европроект, няма да видиш ползата от ЕС още 100г.Евросредствата за инициативните и мислещи хора, среден бизнес, администрация и инфраструктура.Отделен е въпроса по какъв начин се одобряват в България.Коментар като твоя би направил само един, меко казано, нискоинтелигентен човек.

8

sokrat62

преди 10 години

Аха, отидоха ни еврофондовете в Гърция, щото тя е моного проблемна а България не е щото ЕС знае, че на шведската тройка не трябва да се дават пари, те българите са свикнали на замразявания така ли??

7

lud

преди 10 години

Проблемен случaй зa тях е Унгaрия,зaщото Орбaн им пресече интересите!Брaво нa Орбaн,истински държaвник!

6

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че правителството няма да им бъде проблем. Вероятно даже са доволни, че вече няма да общуват с ***.

5

GivFiv

преди 10 години

Дали не му е много вътрешно на Бибитко, че профука краденото за заплати на протеституиращите и пак да не го разгледат като ПРОБЛЕМЕН случай!!! Спокойно Биби, Сретен няма да пропусне да разгледа всичко в подробности, той ще реши.

4

Анонимен

преди 10 години

На еврокомисията един среден и у лево. Глобалисти недни. Нещо не виждам ползата от ЕС за самите хора.

3

456

преди 10 години

Герберите път направиха до Брюксел да калят правителството,но бляновете на Борисов да се върне на власт се отдалечават.Добре,Герб и реформаторския блок може да спечелят следващите избори и кой ще стане мин.председател ББ ли?Защото той няма да даде властта на никого-жалко за този "десен"реформаторски блок -ще стане *** в ръчичките на този екстравагантен селянин -това ли искат????

2

mitova

преди 10 години

Комисията внимава да не се намесва във вътрешните работи, но Отие не. Той даже реши да отиде на протест. Не медал, и билет до България повече не трябва да му се дава!

1

Край на филма

преди 10 години

Това слага край жалките "протести" и на Боковите надежди да се върне на власт. Скоро ГЕРБ ще се разпадне.