34

хората на хер Флик

преди 10 години

Говедата насила ги товарят, а тези идват доброволно. Герб, ББ и хер Флик ги обраха, докараха до фалит и с крадените пари плащат протест воден от Цв. Бориславна. Истинският протест би искал главите на агента на ЦРУ дянков и на циониста Борисов.

33

Даниел

преди 10 години

До realistaКато си толкова намахан, що не отидеш да се репчиш на хората пред парламента, които си протестират с право. Сигурен съм, че ще ти "влязат в положението". По-леко с дръвченето, да не ти излезе "късмета" някъде.

32

realista

преди 10 години

"Хиляди протестиращи" - да Ви *** у медията! Не ,не бЕха хиляди - милиони бЕха!Вече ошамарих един дето с 'аверите' се опитваше да блокира пешеходна на ВИАЗ. . Силно се надявам още някой *** да отнесе шамарите.. тактиката е - като блокират - намери място и отбии .. тръгни по тях и като няма полиция, която да ги пази- БОЙ! Безделниците и платените гербаджии само от тва разбират!

31

До спонги

преди 10 години

Само не ми давай акъл как да се придвижвам.Няма да вървя като грешен дявол от метрото до фирмата ми.Въпроса е ,че ми писна някви хора без работа да излизат на улицата и от мое име ДС казват кой да си ходи и кой не.София не е България и 5 000 без делника не са цял народ.

30

Анонимен

преди 10 години

Контрапротестиращите = безмозъчни червени ***, срам за България!

29

Потресен

преди 10 години

Златко, осъзнай се - може ли една гола мадама да не сложиш?! Егати публикацията, егати работата! Ах Златко, ах Желев.....

28

-10

преди 10 години

Палячовци!

27

Анонимен

преди 10 години

КАКВИ СА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ КЪДЕТО ИМ СЛАГАТЕ СНИМКИТЕ, ТОЯ НА СНИМКА 4 Е НА ГОДИНИТЕ НА БАЩА МИ И НЕ ГО Е СРАМ ДА ХОДИ ДА СИ РАЗВЯВА ГОЛИЯ Г*З. Е*АСИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ,Е*АСИ ЧУДОТО. РАЗКАРВАЙТЕ СЕ ОТ ПЛОЩАДА *** ДОЛНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

vechno ot bsp

преди 10 години

PRIEMANETO NA PODKUPI VODQT DO PSIHICHNI OTKLONENIQ KATO TEZI NA PLATENITE KLOUNI OT MAFIOTITE BORISOV, CVETANOV I KOMPANIQ.

25

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 22Ако беше взел метрото, щеше да платиш 1 лев. Къде акъл в чугунена глава. И аз бях в центъра, но проблемите с транспорта са само за бастуните.

24

Червеномразец

преди 10 години

Защо крещене бе червена ПОДЛОГО(отнася се за написалият статията)

23

Протестиращ

преди 10 години

И август се протестираше, не се е спирало с протести. Просто нямаше особен смисъл от масови прояви, когато управляващите бяха по плажовете и нямаше никой в НС.П.П. И стига с тия митове за плащането! Айде един да ми покаже кой и къде дава пари, че добре ще ми дойдат!

22

Анонимен

преди 10 години

Наложи се да платя 15 лева за такси от центъра до младост,защото навсякъде беше затворено!!!Що не протестирахте август бе ***???Откъде пари за море,о забравих вие сте красивите и богатите...Просто вече почнахте да писват е,всички разбрахме ,че ви плащат !!!!!

21

Атакист

преди 10 години

Долу тиквата ако ще и турско да стане.Ако ще и камък върху камък да не остане.Много ме дразни тоя как говори за тва

20

Hiffaforalkus

преди 10 години

Тиквата и целия му антураж трябва да бъдат СМАЧКАНИ. Дори и само за това ще подкрепя БСП. Като сгазят Тиквоний, Цвинокио и останалата гмеж, може и да помислят за оставка. През останалото време - тия шматки пред парламента нямат каквото и да било право за протест. Да не са бляли на изборите - видя се колко бе избирателната активност. Така че - правителството е законно, а опитите за подобно "сваляне" се наричат анархия и измяна. Поне те не са *** като *** и не се оставят!

19

До rumen221

преди 10 години

Дано поне ти се плаща,че иначе имам лоша новина за психичното ти здраве

18

rumen221

преди 10 години

Командването на протеста вече не е по-добро от това на полицията - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се спрат пред някаква си кръв или трупове!Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите", красиви софийски "интелигенти" разкъсаха загражденията около Парламента, но за сега метежа им е жалка пародия- В борбата си за власт, ако трябва, като в Сирия, труп върху трупа ще се редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

17

Анонимен

преди 10 години

Никакво вдигане на чуковете. Нито на Сърповете. На три ката на ***, да им се разшири още халката!

16

до 11

преди 10 години

Специално за твоето добро настроение ще се използва друг израз: Полицията трябва да демократизира и умиротвори тези, които създават безредици. Иронията настрана, ВСИЧКИ, които нарушават обществения ред и законите, ПРЕЗ ВСИЧКИ МЕСЕЦИ ОТ ГОДИНАТА, трябва да си носят последствията ПО ЗАКОН! И след като ПО ЗАКОН е разписана употребата на сила в ОПРЕДЕЛЕНИ СИТУАЦИИ, то тя може да се употреби в гореспоменатите такива. Няма Февруари, няма Септември, няма мептември!

15

Анонимен

преди 10 години

ПЛАТЕНИТЕ ПРОСТИТУИРАЩИ ГЕРБЕРАСТИ, *** И СИНИ ***