128

ХХХ

преди 10 години

ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ХОРА ???НЯМА ПО ГРОЗНО И БЕЗПРИНЦИПНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ СЕГАШНОТО...КАКЪВ ГЕРБ? ВСИЧКИ ЗАЕДНО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ИЗХВЪРЛИМ ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ***...ВИЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО СА СИ ПОВЯРВАЛ ВЧЕРА,ДОРИ НА ЗАПЛАХА ЗА БОМБА НЕ РЕАГИРАТ???АБЕ ПРИ ЗАПЛАХА ОТ ВЗРИВ ЗАТВАРЯТ И ЕВАКУИРАТ СЪД И ЛЕТИЩА А НАШИТЕ ХУБАВЦИ СЯКАШ СА СЕДНАЛИ НА БОГ В РЪЦЕТЕ...САМОЗАБРАВИХА СЕ ,НЕ СЕ ТРАЯТ ВЕЧЕ...ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ ВРЕДНА ЗА СТРАНАТА ПАСМИНА ДПС-БСП-АТАКА...ТОВА РАЗЯЖДА БЪЛГАРИЯ..

127

Рдсица

преди 10 години

До АнонименТи ,анонимния,дето призоваваш за чупене на милиционерски глави и за кръв що бе жалка *** не излезеш от анонимност и не дойдеш да сложиш първо твоята глава за трошене щото и без това не ти трябва.

126

Росица

преди 10 години

До rumen221Румене,прав си,напълно. Но напразно го казваш. За герберистите фактите и действителността нямат никакво значение. Нямат умствен капацитет да осъзнаят даже елементарни неща. Те си знаят едно-комунистите са виновни . А че Вожда им е непроменил се комунист не признават.

125

Реалист

преди 10 години

До Коко ... Явно ти си простака тук

124

Мони

преди 10 години

Днес ГЕРБ играха ВаБанк с този организиран от щурмоваци протест, защото са наясно, че ако сега не разрушат НС и не предизвикат незабавни избори - догодина ще е късно. Новоизлюпените протежета на Сорос вече се подредиха до хранилката и набират сила!

123

Коко

преди 10 години

Протестите се организират от ГЕРБ! Циркът ГЕРБ трябва да се измете в канавката. ГЕРБ пречи на България. Който подкрепя ГЕРБ подкрепя простащината!

122

eve1

преди 10 години

Да се до уточним,това не е протест а организирано мероприятие на партия ГЕРБ.Истинските масови и спонтанни протести бяха през февруари,тогава хората искаха смяна на цялата политическа олигархия.Сега политиците успяха да разделят народа на протестиращи и контрапротестиращи а през това време продължават да ни ограбват.

121

обeктивен

преди 10 години

Да се прекръсти на #ГЕРБwithme...Хахахаа....

120

Анонимен

преди 10 години

Предлагам съкратените и изгонените държавни " клатикурци " от БСП да си направят друг сайт

119

roza.gueorguieva

преди 10 години

До АнонименПсихопат!!! Народност имаш ли, та налиташ на българите???

118

тв7

преди 10 години

Любовта няма граници

117

Протестант под наем

преди 10 години

Горкия Кукер! Заради едит тревиялен плакатец"Ямбол подкрепя София" да яде бой.Имайте в пред вид че Ямбол е доста беден град и кмета Славов го е качил на автобуса с не повече от 20лв "командировъчно" а не като вас с по 60-70 че и по над 100лв. Защо се биете нали всички за бако бачкаме.

116

hfh

преди 10 години

Не слушайте чангелихасаните, бунт на оружие срещу олигархията комунистическа!

115

Анонимен

преди 10 години

Абе само платен и бспари тука.Егати сайта

114

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 142,Командването на протеста вече не е по-добро от това на полицията - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се спрат пред някаква си кръв или трупове!Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите", красиви софийски "интелигенти" разкъсаха загражденията около Парламента, но за сега метежа им е жалка пародия- В борбата си за власт, ако трябва, като в Сирия, труп върху трупа ще се редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

113

Хасму

преди 10 години

Бати взе да си показва рогцата! Така и така *** почивен ден нямат, що да не изкарат по някой лев от Бати.

112

Анонимен

преди 10 години

Много е смешно как платените форумци призовават полицията да бие народа.Февруари беше "посмее ли буда да окървави протеста чудо ще стане" а тогава обръщаха кофи и трошяха коли.Сега полицията пази "ваща власт" и вашия кокъл и трябва да бие няма как.Бой и в белене враговете на народа за държавна измяна :)

111

Анонимен

преди 10 години

100 крака с 4 зъба какво е това?Всенароден протест с открити лица на истинските хора в подкрепа на правителството!

110

Анонимен

преди 10 години

Румене ти си неква платена *** и форумен лакей.Как го съвместяваш това нормално човешко достойнствтво незнам.Хавани учи нещо, намери си работа за възрастни.Това копи пейста по форумите е за нискоквалифицирани, безпереспективни *** или 15 годишни ***

109

Анонимен

преди 10 години

i ko GROB qhna $nezavisimite$ protesti, nadoidoha biqchite i naviqchite GROBovi, lele kolko sme zeleni i krishnari