35

Анонимен

преди 10 години

Тая *** не ни трябва тук по много причини , да си ги приемат там по техните ***-мисюлмански държавици. Ние тук нашите *** и турци не можем да изхранваме , камо ли още черна ***. Само проблеми ще ни докарат , запомнете.

34

иван

преди 10 години

До КокоЗащо хора като вас си затварят очите? Нашите деца защо са в чужбина? Защото им е приятно там, или защото тук трудно оцеляват?

33

Анонимен

преди 10 години

Само "1400 са бежанците от Сирия досега, като само за последното денонощие са 54". Точно дасъздадат още една ислямистка партия. А бе управлявящи ***, не се ле поучихте от Македония, където албанците от Косово вече имат няколко партии и се стремят да вземат власта.

32

един от всички

преди 10 години

Мдааа.. Злобата и омразата тотално е обхванала българина.

31

мак

преди 10 години

Кой от възмутените от безчовечността на българина е готов да приеме сирийски деца в дома си?Та нали българина не осиновява български деца, камо ли деца от арабски свят. На думи е лесно да обиждаш, да доказваш хуманността си. Пишете, кой от вас ще осинови бежанско дете.

30

Мистър Х

преди 10 години

спят ли социолозите Кристалина трябав да следезе поне 10-15 проценат надолу а Росенчо - 5-6. Точон в моменит на криза трябва да се свика Консултативиня съвет, а какав по голяма криза от тази, а той го играе наредон трибун - ама какво ще каже общество, ама дали аз ще взема правата страна - ти водач ли си или не. Ак Петър Стоянов бе като теб, никога нямаше да дадем въздушен път на САЩ срещу Косово и нямаше да влезем в НАТО.

29

Мистър Х

преди 10 години

като сте такива любители на *** защо Берлускони и Саркози връщаха либийците - защо нямаше с какво да ги израхнват, престъпността ти се увеличава а тези хора могат да викнат и роднините си (имат право да поискат да себърт със семейюството си) и издръжката им стаавоще по-голяма днесак 10 Милона за десет хиляди - утре 20 милиона. И въобещ изненадан съм че рейтингът на Кр.георигева е така висок когато тя ни отряза за помощи, а също и на пелвята който отказав да свика КСНС за да не се изложи

28

До 28 Коко

преди 10 години

Нормално е Европа да не ни иска, както и ние да не искаме чужди проблеми. Нищо странно и необяснимо. Колкото до криво разбраната толерантност - Европа и САЩ и сърбат попарата в момента, и ако не се осъзнаем бързо сами ще сме си виновни. Никой не е против това да се помогне на деца, но по подходящ начин, за да не се налага после нашите деца да чакат чужда помощ.

27

bashkircho

преди 10 години

До НиколаMi kato te e sram vzemi 2-3 cigancheta pri sebe si

26

Богдан

преди 10 години

Ами приемете ги,такива дечица и САЩ прие милостиво,даде им гражданство,изучи ги пък сега виждате как ги взривяват и обезглавяват същите тези,на които им подадоха ръка..и не ми играйте на тънката струна,защото те са друг свят!

25

бъдин

преди 10 години

До redordeadТрябва само един човек - нов генерал Пиночет!Като вземе да изчиства крадците и да ги заравя в дълбоки дупки, останалите *** ще замръзнат на място!!

24

Жоро

преди 10 години

Мислете за българските деца а не за сирийските, които след време ще ни създават само проблеми...

23

Без коментар

преди 10 години

България е мост на арабските държави към ЕС.

22

Коко

преди 10 години

Отвратително! Не мога да повярвам, че коментарите са написани от хуманоиди, а не от скотове...Хей, има човешка солидарност, има хуманност, къде са всички тези черти у нас? Защо се възмущаваме на западна Европа, че не ни отваря границите си за работа? При това ние сме икономически емигранти, а не спасяващи се от войни и бойни действия на наша територия. Сирийци има всякакви- и добри и недобри и образовани и необразовани- просто хора, но в случая говорим за деца! Засрамете се!

21

Анонимен

преди 10 години

Все някой трябва да ги подслони то е ясно,но ние сме бедни,едва се прехранваме и защо богатите арабски държави не направят нещо по въпроса.

20

тиква

преди 10 години

няма нищо против хората, само едно ме гложди , нали тряба да се хранят ,да се поят, зима идва на някой мед помощ може да трябва , от къде ще дойде финансирането, нали не от даниците.

19

redordead

преди 10 години

в подобни форуми си личи интелектуалния капацитет на българската нация...да плюеш против хора в нужда, против деца, е най-жалкото нещо, което може да се види на подобно място...трябва пълен рестарт...или 100 милиона тона *** и бетониране...

18

Никола

преди 10 години

Ако пред мене седеше въпроса за осиновяване не би ме интересувало дали детето е българче или сирийче.Но пък бих се замислил... Какво е по-добре. Сирийче, което е сираче и е имало най-вероятно нормални родители без късмет или българче изоставено от родители, на които най-вероятно ще наследи умствения капацитет. Изборът е ясен.

17

Никола

преди 10 години

Срам ме е, че съм българин като чета на повечето нефелните, а и неграмотни коментари.Топим се като нация не заради араби или пък дори и ***, а заради собствената си простотия. Никой не ние виновен.А тези нещастни деца, а и родителите им най-добре да бягат малко по-назапад. В такава жалка държава не си струва ни да емигрираш, ни бежанец да си за дълго.

16

Karay Johny

преди 10 години

Въобще воденото на война трябва да се постави на принципа , на който се определят квотите за излъчване на парникови емисии : Искаш да стреляш по някоя държава първо заявяваш количеството тротилов еквивалент на мунициите.Изчислява се , че за да убиеш един човек ти трябват, примерно, десет грама .Разделяш заявеното количество на десет грама и получаваш броя на бежанците , които си длъжен да приемеш. След това започваш.