50

Анонимен

преди 10 години

Че те го раздават то зи орден на *** и Пульо, аре спрете се малко! Пък и въпросният е работил за интересите на своята държава, да му дадат те орден. Дайте доказателства за негов принос към развитието на България! И не само негов, 95% от наградените не заслужават да го имат- само политически мижитурки и "бизнесмени". А пък този *** от снимката да не се обажда неподготвен, да си гледа службичката при *** и да мълчи!

49

SS

преди 10 години

дреме ми на оная работа за френския посланик

48

5f5

преди 10 години

До Цион $И на Моника Йосифова братчето да не забравиш!!!

47

5f5

преди 10 години

До АнонименТо па сегашният,на какво прилича на........

46

5f5

преди 10 години

До АнонименТо па сегашният,на какво прилича на........

45

Анонимен

преди 10 години

Тоя, бившия министър на Външните работи на какво прилича само?!?Тая отвратителна физиономия как се гледа в огледалото всек ден?Вместо да се скрие някъде и да не досажда, той изпълзя от дупката си и пак ни се натрапва

44

Анонимен

преди 10 години

няма по-гнусно и долно нещо от предателитегербавите биха предали всеки - независимо какъв е комунист фашист мюсулманин или християнинвсички на чело с боко и тоя на снимката са такива тая си е направо за разстрелшефовете му го уредиха в някяква организацийка на хранилка за национални предатели

43

are_kulata

преди 10 години

Тоя *** от снимката офоциално подкрепи главорезите-бунтовници в Сирия!Цялото ГЕРБ е една гнусна комунистическа терористична групировка, тръпки ме побиват.

42

Dnes.bg.1

преди 10 години

Знае си урока! Нали точно неговият ТАТКО е бил офицер от ДС? А чичо му е другарят Петър Младенов?

41

Анонимен

преди 10 години

Някои български политици направиха страхотен бизнес от продаването на националните ни интереси. Благодарение на такива алчни мекерета сме бедни и окаяни, монополи са ни яхнали, а чужди господари вече чертаят бъдещата ни история според своите нужди. Бедна България!

40

55

преди 10 години

И след всичката тази помия изляна върху всички и всичко в последните 24 години, и при това че в момента всеки втори лъже, *** краде не само от частни фирми а и от държавата не се ли сещате че в лошота ДС е защитавала и Държавният интерес на тази държава.Сега кой се грижи за това?"Изтегляме всички агенти от чужди посолства" - г-н Жельо Желев.И каква полза от това, да сте чули някоя друга държава въобще да си е признала за такива? За съжалени няма такива други продажници като нас.

39

Анонимен

преди 10 години

Няма такава подла слуз, като този *** Младенов. Каква човешка *** !!!!

38

Цион $

преди 10 години

Ето го соросоистчето ционистко! Ето го, вижте го. Другите са ясни...Соломон Паси, Марин Райков, Росица Плевнелиева и т.н.

37

Анонимен

преди 10 години

ДС отроче говори за ДС

36

Анонимен

преди 10 години

Как да му дадат орден на човека.Барети скачат с парашути у нивите на селяните ни да крадат люцерна.Франсетата ромите ни гонят и не ги искат........То няма смисъл, ама аз да попитам ... Нашият посланик ако се бе изцепил за политиката на Оланд, дали щеше да си иде с орден от Франция, че се не сещам? Щото основен принцип в международното право е ... реципрочността, нали?

35

tuzarya

преди 10 години

Младенов, Младеноввввв..! Ти отроче комунистическо си много, много болен! Какво реставриране на ДС виждаш в болния си мозък?!

34

Разбирачев

преди 10 години

Каква е приликата и разликата между Вигенин и *** Марийкин, т.е Никито Младенов?Приликата - и двамата са гейове , не по-точно са ***.Разликата - различни мъжки приятелки. Освен това Вигенин е доста мазен, а Никито се прави на мъж. Какъв мъж бе, с тая сцепена халка....

33

Данъчен

преди 10 години

Колкото до награждаването с орден на Отие, според мен човека заслужава наградата и най-добре е тя да му бъде поднесена от протестърите, те пари имат събират съответната сума, отиват в монетния двор купуват ордена и президента му го поднася на площадчето пред президентството, и фонтан има в страни е археологическия музей, а около тях контра-протестиращи - мила родна картинка.

32

Данъчен

преди 10 години

До Олег КошевойНадявам се знаеш кой е Олег Кошевой, за какво се е борил и как е загинал..... Аман от скрити лимонки/комунисти/ в център-дясното пространство! Очаквам скоро и Зоя Космодемянская да се появи с "грижа" за БСП. Не знам Бойко как ви е избирал, ама понякога къртите паважа.

31

Анонимен

преди 10 години

Важното е Младенов,че ти повече власт няма да помиришеш.