21

Анонимен

преди 10 години

Да, бе защо наистина изглежда толкова възрастна? Изглежда поне 10 години отгоре на възрастта си. Не е копала на нивата и не е извършвала тежък физически труд, за да е толкова набръчкана. Ген, какво да правиш... Някои хора се състаряват по-бързо от други, но пък за сметка на това тя има парите да поправи това.

20

KAT

преди 10 години

какво толкоз , величаете тази Катрин..........! Няма що. С най-хубавите уши има

19

Блабла

преди 10 години

На фона на английските 'красавици' е наистина хубава, но пък не е кой знае какво. Това, че има титла, слава и финанси не я прави нито с най-красивата усмивка или пък коса (както бяха написали в друго издание). Средностатистическа жена и нищо повече. Не е грозна, но пък не е и красива. Зъбите не са нейни. Личи си, че са фасети. Има стари снимки в нета.... а да не говорим, че има пластика на носа....айде стига сте ни занимавали с английските особи, България има правителство да избира :)

18

Анонимен

преди 10 години

На фона на Убавиците из Англия дето са разни бичмета по около и над 100 кила и некакави с криви зъби и излъчване на комбайнерки, тя си е направо перфектна.

17

Димитрова

преди 10 години

Изглежда на 40 години , а за красотата на Катрин може доста да се поспори.

16

Анонимен

преди 10 години

Работата й е да се усмихва, постоянно е следена под лупа и даже да отиде до тоалетна, таблоидите гръмват - може ли да си позволи да е намусена дори за момент? Нали ще започнат да пишат защо, аджеба, какво не е наред в семейството, ще тръгнат едни клюки и т.н.... Публичен имидж, херцогиня, трябва да бъде харесвана от поданиците и от света въобще. Колкото до Виктория... това е поза, прави се на различна и интересна, но не е.

15

БРАННИК

преди 10 години

Ми лайк

14

marto2013

преди 10 години

Катрин си е много симпатична жена с красиво лице и хубаво тяло... Само не мога да разбера какво харесват на Виктория Бекъм, този самоходен скелет с физиономия на изнасилен шаран... Дейвид сигурно пие по 3-4 питиета, преди да и направи поредното бебе, иначе не мога да си обясня как се получават работите с ерекцията....

13

Усмихваща се

преди 10 години

Кифлата Виктория Бекъм не се усмихвала, за да не получила бръчки. То бива, бива, ама такова втеляване ... Затова на снимки изглежда, че все са й потънали гемиите. А Катрин грее винаги!

12

една

преди 10 години

Нормално. Катрин е от добро семейство, с качествено възпитание и подобаващо образование. А Викторията е просто кифла, съпруга на човек, който може единствено да тича след топката.т.е. със значителни интелектуални данни.

11

моджо

преди 10 години

Не мога да разбера какво я превъзнасят толкова. Ако не беше жена на унучето на онази, която напук няма да се откаже до последно от трона, едва ли някой щеше да й обърне внимание. Напълно обикновено женско излъчване, примесено със съвсем малко чар. Това е тя.

10

Snorky

преди 10 години

Тая *** ни я пъхате в лицето за щяло и нещяло, *** ***!

9

стоматолог

преди 10 години

Фасети!

8

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ЗАСМЯЛА СЕ Е.....ВСЕ ЕДНО ЗНАЕ.....НАЙ ДОБРАТА ПОЗА....ЗА *** СЕКС......

7

Жени

преди 10 години

Чудесна усмивка, така си е!

6

жени

преди 10 години

Наистина! Прави впещатление на много лъчезарен и слънчев човек. Винаги е усмихната и си личи, че е непринудено. Не мога да си я представя неусмихната. Може да се каже, че принцът не я заслужава.

5

Жена

преди 10 години

Хаха и аз да съм омъжена за принца и аз ще имам такава усмивка.:)

4

Кари

преди 10 години

Има си чар жената...ама в близък план си е доста набръчката и повехнала за годините си.!...

3

Кейт известната

преди 10 години

Това не е вярно!Аз съм по-известна от таз крава,и моята усмивка е сто пъти по-хубава от нейната злобна муцуна!

2

Do 1 kikiriki

преди 10 години

Stiga be shemale