30

van gan

преди 11 години

do komentar 27 znaesh li lala da mi iadesh maxala boiko e nai golemia prestapnik v taz darjava

29

активен

преди 11 години

Така е, като не си е дослужил човека. Единадесет месеца служба в ШЗО и не си е дострелял. Иска му се още да стреля. Затова е убивал като мутра и продължил като главен секретар. Ако и сега беще останал министър председател първи щеше да нападне Сирия. Просто още си е дете. А пък българите го избрахме за богопомазан. Ама хак ни е.

28

...

преди 11 години

Обаче колко са ми интересни герберите как са готови да защитават господаря си със зъби и нокти! Тия са готови да кажат на черното бяло само и само да го изкарат невинен, пак и пак и пак. Той никога не чул, не видял, не разбрал...Как може да има в България толкова много роби, психически роби, които се възхищават на подобен тип.

27

112

преди 11 години

11111111111111111111111МНОГО КОБРА 11 !!!11111111111ГЛЕДАТЕ !!!!ТОВА ДА НЕ КАТО ПО ФИЛМИТЕ!!!!!СНАЙПЕРИ И ПСИХОЛОЗИ!!!!!АЛО, ТОЗИ 4АКАЪРА Е БИЛ С АВТОМАТ!!!ПОВТАРЯМ АВТОМАТ И ГРАНАТИ!!!!!НЕ С ПРА6КААА...АШТОМАТА ДУП4И БРОНИРАНАТА ЖИЛЕТКА КАТО ГОРЕЩ НОЖ МАСЛО%%%%%ТИКВАТА Е ПОСТЪПИЛ ПРАВИЛНО!!!!

26

Червен боклук

преди 11 години

До червени мастииС тази уста може някой ден да стигнеш да ти я разбие някой. Колкото и д съм кротък, с удоволствие бих го сторил.Трябва да сме благодарни на г-н Борисов, че не вдигна ято Су-25 и не бомбардира лошия престъпник!Задоволи се само с гранатомет.Трябва да го обявим за "Почетен гранатометчик". Интересно защо стреляха с РПГ-то, след като са чули взрива на ръчната граната?Защо нямаха един добър снайперист, който със СВТ да обезвреди Чакъра? Абе, с бели конци шито, но ББ е на бял кон!

25

1

преди 11 години

До ИЗБОРИИма - няма четири години. Това е капка в морето.

24

Анонимен

преди 11 години

Ай стига бе, веднъж тиквата да постъпи правилно и тези точно за това да се хванат. Смешници.

23

Лала

преди 11 години

Всички вие които плюете срещу Борисов ако бяхте на негово място какво бихте направили в този случаи. Право на живот имат всики които са родени както и полицаите които са били заложници и другите които са отишли да ги освобождават. От кога престъпниците имат право да живеят повече от останалите. Съдът в Хага може само да го духа. С това решение показаха неадекватност и непрофесионализъм. В Америка такъв случаи не биха го осъдили по този начин. Защо си го позволяват с България.?

22

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ КАКВО САМО ГО ПРИВИКВАТ--ДА ГО ВКАРАТ В КАРЛУКОВО.

21

червени боклуци

преди 11 години

Комунист ли е значи крадец,ама мноого лъжец,мерзавец,мазник,манипuлатар и да продължавам ли? САМО ГЕРБ с Б.Борисов Сигнализирахте за неуместен коментар

20

пенсия

преди 11 години

В случая , въпреки че го не долюбвам заставам твърдо зад Бочко. Разни престъпници ще ги чишкаме.

19

Гюро Михайлов

преди 11 години

Царе сме на строежите. Построихме огромна стена помежду си през последните месеци. ***, с кви очи Бойко излиза и говори...!!??!! Ако човек се уважава никога не би гласувал за неграмотна мутра...!

18

Анонимен

преди 11 години

Гербери , не забравяйте , че Борисов е бил комунист . А бивши комунисти - НЯМА !

17

питащ

преди 11 години

Защо трябва Европа да се намеси , за да се потърси отговорност на този наглец ? Нашите органи къде са ? Аз не желая да плащам за престъпленията на Борисов !

16

Анонимен

преди 11 години

Комунист ли е значи крадец,ама мноого лъжец,мерзавец,мазник,маниполатар и да продължавам ли? САМО ГЕРБ с Б.Борисов

15

ИЗБОРИ

преди 11 години

Много скоро-ПАК ЗА ГЕРБ.Малко търпение още

14

оптимист

преди 11 години

И само за това ли ще го разпитват??? А има за толкова други неща.Участието му в мутренския живот на БГ.За нелегалния цех за цигари.За връзките му с СИК и Пашата.За неразкритите убийства като главен секретар.на МВР.А за профуканите 9 млд лева от фиска ???За откраднатите пари на НЗОК???

13

Анонимен

преди 11 години

Не съд, а орден Стара планина и Хималаите за Бойко Велики ГРАНАТОМЕТЧИК! Гееерп!

12

Baum

преди 11 години

Награда за Бате Бойко- иееееееееее!

11

x

преди 11 години

Слагай раираният костюм, ш*бан мутрофашист! Цялата престъпна организация наречена ГЕРБ, извършила най-големия геноцид спрямо народа и Родината незабавно пред съд! Да им е за урок и на червените ***.