10

jj

преди 10 години

Споко. Наши катаджии вече го дебнат.

9

попо

преди 10 години

да падне върху парламента кога си гласуват заплатите

8

Анонимен

преди 10 години

До Dan до 5Как ще изгорят "парчетата" в космоса като там е пълен вакуум.Ти чувал ли си за горене без кислоро?.А те тук,на земята понякога не могат да прихванат обикновена ракета да не говорим за астероид в космоса с непредвидима траектория.При такива случаи не трябва да се пипа даже и да има такава възможност.Мисли преди да пишеш!

7

brigante

преди 10 години

тая година е богата откъм астероиди:) доста взеха да падат(метеорити)ноември ще е най-интересен... голям се задава:))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 10 години

Ейиии, добре че са наште астрономи да ги светнат тия от НАСА за некои неща.

5

Dan до 5

преди 10 години

Под "мощен" разбирам достатъчно мощен да го раздроби на толкова малки парчета които да изгорят в космоса...те астероидите са с достатъчно "малки" размери, а и вече има достатъчно мощни заряди да го направят на "речни камъчета"!!! Аз смятам, че е постижимо, ако са толкова загрижени за бъдещето на Земята, и харчат млрд. долари годишно , така хем няма да има "нужда" от война икономиката на САЩ хем и нещо полезно за хората ще свършат!И как така е убягнал този астероид на тези скъпи сонди и сателити и телескопи???

4

BG

преди 10 години

До DanЧовечеството имаме по-важни цели, да се унищожим един друг ;)

3

Анонимен

преди 10 години

[quote]Добре де като са потенциална заплаха И ЗА В БЪДЕЩЕ какво пречи да им се метне един мощен заряд със закъснител и като се отдалечат на достатъчно разстояние , бам на парчета и да не го мислиме пак след 10 години дали ще ни удари или няма да ни удари???[/quote]Ами нали ще се промени траекторията на парчетата и ако остане някое голямо, може да падне върху земята!

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ето сгоден...случай,да попътувам...безплатно в Космоса.Ще се прикача към астероида,като се изстрелям с...ластично въже към него,от баира Голия Тумбак край Кривунделово.Това ще стане някъде към 13-сет часа днес.Започвам да опъвам...ластиците и се надявам към 12-сет часа да приключа.Един час ми стига,да си взема една торба суха храна,бутилка ракия и 2 дини за...десерт.За връщане не мисля;току виж са ме наели на почасова работа на Марс,да им...чистя марсианските...канали.

1

Dan

преди 10 години

Добре де като са потенциална заплаха И ЗА В БЪДЕЩЕ какво пречи да им се метне един мощен заряд със закъснител и като се отдалечат на достатъчно разстояние , бам на парчета и да не го мислиме пак след 10 години дали ще ни удари или няма да ни удари???