22

Мислител

преди 10 години

Да били са нокиите добри преди 15 години-говориш,пишеш СМС и дотук.А след това почнаха да пропадат.Така е светът не стой на едно място.А и сделката е ключова с това,защото така МС ще направи телефон добре работещ с Уиндос.Иначе след 10 години компютрите ще са с Андроид а никой няма да сеща за Уиндос.Помнете ми думата,че следващият опит за покупка на МС ще е GOCLEVER.Логично е!.

21

Анонимен

преди 10 години

Нокия беше хубава марка но *** от MS задължително ще я съсипят. RIP , вечна памет.

20

Анонимен

преди 10 години

хахахааа...в калдата има инфо, че акциите на нокиа са скочили с 43% след тая новина. Очевидно в нашата дупка отново нещата се тълкуват по грешния начин. Традиция, кво да прайш! За масата хейтъри Преслава е върхъ, а майкрософт са пълни нещастници: )) Обаче осталия свят е на противоположно мнение...

19

Анонимен

преди 10 години

Как Майкрософт е съсипал скайп?Трафик на Скайп е нарастнал с 44% digitalspy.co.uk/tech/news/a459160/skype-voice-and-video-traffic-grows-by-44-percent.html1/3 от международния телефонен трафик е през Скайпfiercewireless/story/report-skype-makes-one-third-all-international-phone-traffic/2013-02-15Благодарение на Майкрософт Скайп се налага като корпоративен стандартgigaom/2013/02/13/yep-skype-is-still-taking-business-away-from-the-the-telcos/

18

Journey

преди 10 години

До АтакистАтакисте, какъвто ти аватара и името, такъв ти и коментара.Излизането на компания като Нокия от пазара, далеч не може да се опише с няколко улични обиди и квалификации като твоите.

17

Journey

преди 10 години

До АнонименАман, от такива разбирачи като теб, с лека ръка обиждащи и омаловажаващи една от най-големите soft компании в света.Предполагам, че този коментар си го написал, ползвайки DOS или Linux??!!! А не *** на Microsoft.

16

Анонимен

преди 10 години

Сбогом Нокия, хубави телефони правехте. Сега "Микромеките" ше съсипят и тях, както са направили със всичко което са придобили :(

15

Атакист

преди 10 години

Какъв срам! От най-големия производител на мобилни телефони,падна до там да се продаде на американците. Ама какво се учудвам това е като политиката-като има качествен лидер компанията е на върха, като има калпав отива на дъното.Докато Беше Олила беше добре.Ама тоя клатикурвец дето сега е шеф на нокия е абсолютен ***, не си мръдна пръста да коригира елементарни неща, нито пък да осъвремени стандарта на устройствата.Ето заради един такъв е зле цяла компания, цяла държава(типичен пример България)

14

do 11

преди 10 години

Нарича се политика! Политика, чиите цели дребните хорица като теб и мен не разбират. Хората не са ***. Особенно ръководителите на тези фирми. Нокиа беше фалирана нарочно за да я продадат на Мicrosoft за смешните 7,2 милиарда. Какво са 7 милиарда изобщто за тези фирми. Смешни пари! За тези смешни пари Майкрософт си осигури функтионираща телефонна компания с изградена инфраструктура и специалисти! Това е политика!

13

gtf

преди 10 години

аз също ползвам "евтини" телефони в комбинация с таблет. Голям телефон за мен е тъпо - лятото направо ти падат гащите а дисплея е неподходящ за работа с документация. Мнозинството по-дърти (като мен) и/или с малки деца предпочитат малък, устойчив телефон за разговори с яка батерия - точно това е Нокиа. Другия недостатък за компанията е - такъв телефон държи с години т.е. спокойно може да те кара 4-5, че и повече ...но през тва време не правиш оборот...

12

Пана

преди 10 години

Незнам дали това ще е добре или зле за Нокия , но мен ме притеснява изречението: "както и ще даде допълнителни 1,65 милиарда евро за патентни лицензи" !!! Да не станат сега пак едни съдебли битки между Microsoft и останалите , че после всичките тези такси и лицензи се добавят към цената на телефона и познайте кой ги плаща накрая...точно така ние потребителите!

11

Анонимен

преди 10 години

Ще провалят и Нокия.. както прецакаха Скайп-а....

10

До №7

преди 10 години

Какво са бастисали? Например Скайп. Купиха готов продукт и вместо да го доразвият, те го сведоха до минимум потребление, за сметка на Вайбър и Уотсъп. А телефонните функции на Лумиите, които се правят от нокия по указания на Майкрософт, са орязяни и нефункционални.

9

До социалиста

преди 10 години

Точно пазара за такива телефони с фенерчета е голям. На всеки втория му телефон е нокиа. Евтини са, с високо качество. Аз имам една нокиа дето не е тип фенерче, но за 6 години съм сменил само 1 батерия. А не разни прехвалени смартфони, дето го изпуснеш без да искаш и се превръща в "пъзел 200 парчета". Като гледам всички със смартфони за какво ги ползват, нищо което да не можеш да го направиш с телефона с фенерче.

8

УАСГ

преди 10 години

Android the best

7

член

преди 10 години

А хората си продаваха гарсонерата да си купят мобифон Нокиа...

6

Анонимен

преди 10 години

лумиа са добри телефони, но те са за интелигентни хора, така че специално в България не намират добър прием.

5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ какво са бастисали Майкрософт?

4

Анонимен

преди 10 години

Лошо ... историята говори, че с каквото се захванат от Microsoft ... го бастисват и провалят. Дано не е така и сега..

3

Социалист

преди 10 години

Когато хората почнаха да произвеждат таблети и смартфони от Нокиа произвеждаха евтини телефони с екстра - фенерче. Буквално някой "МЛад Меринджей" им е водил политиката на развитие. Сега Нокиа са умряла работа и ми е много интересно дали ще успеят да се върнат на позицията от която гледаха преди.