75

Миха

преди 10 години

Избори така или иначе ще има. Съвсем скоро ще си заминат.

74

antimafia

преди 10 години

Тоя кога се научи да говори, кога взе думата. Най-голямото петно върху българския парламентаризъм. Човек с говорни дефекти, шеф на дебатьорския орган...резил, който само комунисти могат да сътворят.

73

Мая

преди 10 години

Избори ще има! Те ще са предсрочни! ОСТАВКА!!!

72

Balakov

преди 10 години

Mikov,mnogo ploski nomera prilagash.Ne nasochvai prozektorite v nepravilnata posoka.Izkarkani nomera.Dokoga?

71

+++

преди 10 години

Прав е човека, аман от мързеливци оправдаващи собствената си некадърност с желанието си да коригират другите или да оправят системата...

70

иво

преди 10 години

Не се оправдавайте със света ..вие не сте света а палячовци които трябва да си ходите...ОСТАВКА!

69

e

преди 10 години

Да бе Да , ние щото вярваме.... ами на 19.09 сме на втори терминал - заминаващи. Господ да поживи политици да са дълголетници и да останат в България единственно с техния електорат от *** хора. Да ги крадат, бият и обират ... и така да им минат старините, да видят какво са причинили на народа.

68

бъдин

преди 10 години

Този на снимката да не вика:Дай едно пиуе със зеуе!

67

Чучолина

преди 10 години

А БЕ, УМНЬО, ЗАЩО ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА С ИЗМАМА И КУПЕНИ *** ГЛАСОВЕ, ЗАЩО УПРАВЛЯВАТА В БЕЗПРИНЦИПНА КОАЛИЦИЯ С АТАКА, ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ НА 6% ДПС? ЗАЩОТО СТЕ ПЪЛНИ ***, ЛИЦЕМЕРИ, НАГЛЕЦИ, ЛЪЖЦИ И БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ! ОСТАВКА, ТА ДОРИ СВЕТА ДА СЕ ПРОДЪНИ!

66

михаил

преди 10 години

наздраве Другарю!!

65

КОЛЮ

преди 10 години

Миков , не разбирате ли ,че не ви искаме , ДПС почнаха с телефонния тероризъм от втория ден след стъпването ви на власт, не искаме такава крадлива и покварена управа, в норамална държва половината от вас щяха да са в затвора .

64

Иван

преди 10 години

Пак е на три ракии и се вживява като фюрер.Не с тези номерца Миков.Децата и внуците ни искат да живеят добре сега.Вашата политика обгрижва социално слаби и ***.Държавата не е само това Не искам данъците ми да отиват за хора които не искат да работят и за тези които ни крадат имуществото.Стига с това купуване на гласове с вдигане на социални помощи и обхващане на повече хора в тях.ОТКРИТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ С ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМ - ТОВА Е ПОЛИТИКАТА ВИ.

63

възмутен

преди 10 години

Как може човек членувал в БКП(БСП) да нарича протестиращите терористи?Миков е юрист,учил е история и трябва да му е известно,че БКП в мирно време е създавала в България концлагери-Белене,Скравена и други.Колко малко съвест трябва да има човек за да стане член на БКП при положение,че това е било известно и тогава на всички.Ами прави са хората които протестират,че ги наричат ***.Така си е!

62

Анонимен

преди 10 години

Миков, ходи си пий ракията и не ни занимавай с твоите глупави изказвания. Оставка!

61

до демостен 2

преди 10 години

Демостене ти си много милостив.Така няма и да раберат какво им е наказанието.Предлагам всички които са крали да им се конфискува всичко и оттук нататък да живеят като нас-обикновените хора в България.Така ще разберат докъде са ни докарали.И много от тях ще се самонакажат по твоят начин.Сигурен съм!А и мисля,че е справедливо.

60

Богдан

преди 10 години

Е-ее как ще има,нали готвите втора актуализация на бюджета, за още един милиард през ноември..а после!?

59

безпартиен

преди 10 години

БСП са били досега безброй пъти на власт.И след тях бе потоп!Хиляди пъти сме ги проклинали и сега също.Колкото по бързо се махнат-толкова по добре.Стигнат ли до зимата -напролет няма да има живи българи!Тая попара вече сме я сърбали и при Луканов и при Виденов.Само,че някой са много късопаметни или на момента им дадат 20 лв а после и те проклинат БСП като нас.Така,че всички на протеста да махнем навреме комунистите защото зимата иначе няма да я преживеем!

58

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА, бе, ***!

57

Анонимен

преди 10 години

Кво се пънете бе, през февруари хората излязоха заради това че ножа беше опрял до кокала. Нямаше пари за хляб, а какво остава за сметки. 3 години никой не протестираше въпреки нарастващата мизерия, Тиквата и мутрите от герб уволняваха, тормозеха и заплашваха всеки който дръзнеше да каже нещо срещу цар Тиква. Хората свалиха от власт една мутра и тя никога повече няма да се върне.

56

ККЛ

преди 10 години

Ама февруари тези "терористи" бяха справедливо протестиращи, нали?