19

Варна

преди 10 години

Зимата е много скъпа почивката.Само пътя от Варна до Памапорово е 150 лева.Лифта 50 лв,ските 30 лв,нощувките,храната и накрая ти идва над 150 лв на човек на ден.Затова зимата има евтини wizz air и за тези пари разходки в чужбина.

18

zaw12929

преди 10 години

До 4321 На протести ли бееше до сега и не видя, какво прави Правителството. Да се оривличат туристи- и то е част от Програмата да расте националния доход. Да излича България от батото в което я оставиха ГЕРБ и Реформаторите, лишени от срам и морал- техния морал- нарушаване законите. Вашия морал- да дрънкате простотии.

17

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ПОВЕЧЕТО ТУРИСТИ ИДВАТ ЗАРАДИ....БАНАНИТЕ.......

16

Анонимен

преди 10 години

Алоооо, и овцевъдството не е евтин спорт.

15

Бай Он

преди 10 години

До ОбективенАко ги нямаше крадците, щяхме да имаме курорти без презастрояване.Нямаше да се налага да пътуваме по 14 часа, за да почиваме в чужбина. И тук беше хубаво преди мутрите и *** (креатури на политици и кметове)Затова чакам кога ще стане и тук добре, че да почна да почивам тук.Засега да си посрещат алкохолните петна от Англия - простаците

14

Обективен

преди 10 години

Стига сте плямпали глупости бе.Без Пампорово, Смолян, Чепеларе и половината област на нищо няма да прилича.За Банско и Разлог важи същото.Ако ги няма Цветелини и Миневци, кой ше ви стопаниства куроррта, държавата ли или ше намерите морални инвеститори от Норвегия.Много е лесно на приказки.Ските не са евтин спорт за жалост, никъде по света не са.Тва че бългъринът е беден е друг въпрос.

13

4321

преди 10 години

Нормалния българин се чуди как с 400-500 лева месечна заплата да изхрани семейството си, да плати ученето на децата си, да си плати сметките за ток, парно и вода, а вие управляващите си разтягате някакви лукумчета за зимен туризъм.

12

Валери

преди 10 години

Зимата се хвалеха колко много туристи имало и трябва да се построят още лифтове а сега искат помощ от държавата. Държавата вместо да помага на разни *** да дебелеят да си събере данъците за многобройните туристи които казваха, че чакали на опашки за лифтовете. Уж частен бизнес а все държавата им помага. Когато си наемат обучен персонал и им заплащат нормално, тогава ще им тръгне бизнеса. Има достатъчно обучени хора но те не искат да работят за жълти стотинки.

11

Бай Он

преди 10 години

За сравнение - за 500 лева на човек почиваш като за 50 лева на ден ол инклузив, без да похарчиш и 1 лев отгоре, в 3+ хотел, всеки ден ти сменят чаршафите и морето е на 12 метра. Да не говорим за канализация, която се излива край плажа. Щ гледаш щастливи фекалии да плуват край теб - като на Обзор - между двете тръби...За мутри и всякакви други *** се грижи жандармерията.Е - като стане и в БГ така - ще почивам тук.

10

Бай Он

преди 10 години

Няма да гипривлечем. Такива като мен отдавна почиват извън БГ по следните причини:1. Там е по-евтино, като теглиш чертата.2. Няма мутраци да те притесняват за пари за чадър, шезлонг и пари за плаж - там такива идиотии изглеждат престъпно..3. Олинкл;узива е нещо нормално и на теб не гледат като на бедняк, както тук, където за същите пари си в мизерна квартирка с тоалетна на площада на селото... Къпането - в морето...

9

аз

преди 10 години

Абе не си много привлекателна, но ако си дадеш тел. номер и като пия 2-3 ракии може и да ме привлечеш.

8

Бай Он

преди 10 години

Сега привличаме туристи с алкохол, ***@@во***тор и балконинг. Чат - пат се трепят, ама нали плащат. Днес някакви мишоци се оплакаха, че идвали тук бедня

7

Стенмарк

преди 10 години

Всъщност въпроса е : Как да напълним гушките на Цеко Минев и на Цветелинка.....?

6

СКИОР

преди 10 години

АЛООО.. БОБЧЕВА , ПРЕДИ КАТО БЕШЕ В ПОЛИТИКАТА С НИЩО НЕ ТЕ ЗАПОМНИХМЕ . СЕГА НЕ МИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ АМИ ВДИГАЙТЕ КОКОШАРНИКА И СЕ МАХАЙТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА. ТИ ВДИГНИ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА , ПЪК ЩЕ ВИДИШ КАК САМИ ЩЕ ОТИДЕМ НА ПАМПОРОВО ,БАНСКО И БОРОВЕЦ. НЕ НИ ТРЯБВАТ ПРОГРАМИ . ТРЯБВАТ НИ ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ.

5

Sephora

преди 10 години

Трябва да има стандарти за работа и обучение на персонала, защото нивото е прекалено ниско. Хора без нужната квалификация и интелектуално ниво, работят в тези хотели и няма как да очакваме туристите да останат доволни от обслужването на тези хора. Един служител съвместява няколко длъжности.

4

boiko1

преди 10 години

За да карам ски със семейството, за един ден на Пампорово трябва да платя:(лифт 50лв. възрастен, детски лифт 25лв.) общо 150 лв. само за лифта. 80 лв. за спане за четирима в някой евтин хотел и ако ядене си нося една минимална работна заплата трудно ще ми стигне за един ден. Така, че чакам министърката да ми каже как ще привлича българските туристи.

3

бъдин

преди 10 години

През южната граница ще идват все повече олинклузивни(предимно сирийски)туристи.Те ще останат така по-дълго!Летния и зимния сезон се съединяват!Чакаме статистиката.

2

Анонимен

преди 10 години

Да ми обяснят как правят местния "специалитет" - баница с ориз /клин/. Де в смолян сеят жито и гледат ориз. Все едно специалите на ескимосите да е шопска салата. Такъв им е целият туризъм - фалшив. Гледайте си овцете и картофите и не се занимавайте с неща които не можете. Още повече, че да искате и държавата да ви подпомага.

1

Kreti

преди 10 години

С ефтин алкохол, жени и каране на ски. Ако някой всеме да се усети може и културен туризъм да развием има с какво но ............................. кой политик мисли за това