21

Готвач

преди 10 години

Предлагам да изчистят още един кораб с картофки, друг с пресни пържолки и трети с бира, и представяте ли си какво барбекю ще се спретне по цялото протежение на черноморието.

20

кочо

преди 10 години

Не сериозна информация от РИОСВ Бургас,без да са показани лабораторните изследвания и подписите върху тях не може да се хвърля прах в очите на хората!!Всичко това звучи като оправдание,а и каквото и да е било веществото в морето то не е естествен компонент от самото море и се води вид замърсяване,без значение отровно ли е или не !!!

19

Анонимен

преди 10 години

Тц тц тц,хората ви пуснали безплатно плажно масло да се мажите да не изгорите вие оревахте орталъка бре .

18

от 22

преди 10 години

Между другото, роден съм на брега на Черно море. И съм се нагледал на селски изпълнения от страна на аборигени по черноморието.

17

Анонимен

преди 10 години

Скапаните софиянци, пич, дават работа на много хора в малките градчета по черноморието. Също така си водят и жените за разп**лод и довършват работата, дето местните ергени(някои позастаряващи и вече не толкова ергени) не могат да свършат. Разбирам, че селският ти манталитет не обича чуждоземци, но без тях младите моми на село ще бягат в големия град и ти пак ще останеш на сухо, пренебрегнат като алкохолизиран рибар, от младите момичета.

16

dale4e

преди 10 години

do 13 ami sto xodish na more v BG ,ne moja li da se ovargalqsh v qmata zad ko4inata na selo efekta e sashtiq da si mi jiv i zdrav i dogodina pak

15

Анонимен

преди 10 години

Много са ми интересни хората дето се гнусят на водораслите и казват че били ***. Това е все едно да отидите в гората и да кажете че листата на дърветата паднали по земята са ***. Как може да наричате природата *** не мога да разбера. Като ви пречат водораслите ами вземете измислете нещо да ги няма в морето че да не се гносите, примерно онези "добри" хора който замърсяват моретата ще ви помогнат с още химически отпадаци хвърлени в тях.

14

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ДАНО СЕ СЕТЯТ ДА СЪБЕРАТ МАСЛОТО ЗА ДА ГО ДОНАВЯТ КЪМ НЯКОЙ ХРАНИТЕЛЕН ДЕЛИКАТЕС......

13

Бай Он

преди 10 години

Тук всички чужденци ни смятат за боклучарник и изхвърлят всичко, което не може да се изхвърли при тях... и при тях се плаща...Но то е така, след като ни управляват клонингите на БКП.Кажете - коя партия не е техен клонинг... Не мислете, че само дебилните старци гласуват за тях...

12

Марто

преди 10 години

Бъркат! Хвърлих семенна течност макло ас!

11

bbbb

преди 10 години

Не знам какво е това, но отидохме на море и изкарах 8 дни в инфекциозното във Варна с двеге си деца-първо едното и после и другото... Нямам думи! Беше пълно с чужденци и в държавната имаше хора пратени от клиниката на Марешки, защото там места няма от болни/повръщащи, дрискащи с висока температура/. За сведение морето беше изхвърлило на плажа освен водорасли и фекалии и предполагам това е по-голям проблем.

10

goro.poromanski

преди 10 години

това май е маслото на май дей те и в сметанките го слагат и го изнасят за арабския свят за мляко

9

Анонимен

преди 10 години

Наверно и сирената вече са почнали да ги провят моряците на път за да не скучаят. Всеки кораб става вече и мандра.

8

Ayvanov

преди 10 години

ha - dostavka na palmovo maslo bez 20% DDS?!

7

Dnes.bg.1

преди 10 години

Не бе хора! Това не е палмово масло! Рова е натурално "овче сирене"! Ама ха! Как може да се объркате така?

6

demosten2

преди 10 години

СерГей и *** са се топвали в морето и от тях е изтекло!

5

бъдин

преди 10 години

Некой прави сухи тренировки!Бай *** разсъждава, обаче като му отровят нЕкой язовир и скоропостижно много електорат ще литне в царството небесно!

4

Анонимен

преди 10 години

Хм,да не правят "сирене" на някоя гемия вече!

3

BG палма

преди 10 години

Добре, накиснете същата тая вафла във морето, оставете я на плажа за пет дни и наблюдавайте резултата.

2

Анонимен

преди 10 години

Вода, приятелю, вода. Постави вафлата или маргарина във солена вода и наблюдавай резултата. По скоро на някой фритюрната мазнина е изтекла от канала в морето.