5

Технологията ?

преди 10 години

Затворете напълно ресторанта завинаги. Това да е обица за останалите по курортите. Като се дават полусурови, недоизпечени, така ще е. Можеше и по-лошо - птичи грип. Нали точно така в Китай се натръшкаха доста хора от птичи грип, че яли сурово пилешко. Салмонелозата е грип с разстройство - 38 до 39 градуса. Лекува я здравия организъм за период от седем дни. Тъй че закривайте такива хранителни заведения, дето не спазват изискуемите технологии.

4

daskal4e

преди 10 години

ВСЯКА ГОДИНА -ЕДНО И СЪЩО!!!ХОДЯТ ДА ЯДАТ ДЮНЕРИ ,А ТАМ-НИ ВОДА,НИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ХИГИЕННИ УСЛОВИЯ!НЯМА ТЕЧАЩА ВОДА,А МАЙСТОРИТЕ СЕ МИЯТ С ВОДА ОТ БИДОНИ!И В ТИЯ СТРАШНИ ЖЕГИ МОЖЕ ЛИ ТОВА МЕСО ДА ИЗДЪРЖИ ЦЯЛ ДЕН НА ШИША И ДА НЕ СЕ РАЗВАЛИ???

3

бъдин

преди 10 години

До севернокорейче:До там води скачане по площади и вдигане на ръцете с двата пръста!

2

севернокорейче

преди 10 години

Ако лагера беше в Северна Корея, децата нямаше да се натровят. При нас пилешко няма, а от ориз не се разболяваш. Догодина децата в С. Корея и няма да има проблеми.

1

Анонимен

преди 10 години

ММЦ - Приморско е съвсем занемарен, след като го "налапа" Албена !Не може само да скубаш, трябва и да подържаш, ремонтираш, обновяваш ...