15

до 12

преди 10 години

Преди да коментираш. чети внимателно/ имам предвид написаното от pl/.Забележката му е абсолютно правилна.

14

blah

преди 10 години

I spored moia opit povecheto intriganti, da ne kaja vsichki sa bili maje, da ne govorim kakav koshmar stava ako ne dai boje othvarlish avansite na niakoi koito si e vaobrazil che triabva da si negova!

13

Анонимен

преди 10 години

В моята работа повечето интриганти са мъже, което поне за мен е адски смешно, защото тази "черта" уж била присъща за жените. Какво се прави когато такъв човек започне да ви разпитва и да ви задава въпроси, които не му влизат в работата ли? Игнорирате го и не му отговаряте.

12

Анонимен

преди 10 години

До plмного се кефя, когато неграмотни критикуват други неграмотни за правописа им :)Вземи се осведоми за "незнам" да видиш, че си в грешка.

11

pl

преди 10 години

"която да МУЕ полезна"Интересна дума "МУЕ". Също като "незнам".

10

rument

преди 10 години

Никак, пребива се и проблема се решава :D

9

Мила

преди 10 години

Този тип хора адско са добре. Имам колежка, която благодарение на това си качество няма проблеми със семейството си, с работата, с парите и със спокойствието си. Винаги всичко има и и върви във всичко.

8

до 2

преди 10 години

англиска сол би свършила по-добра работа :)

7

Анонимен

преди 10 години

Ами то излиза, че и аз съм интригант и благодарение на аторката го осъзнах... Обичам да си приказвам с колегите и да клюкарствам...също така когато направя нещо не ме е срам да го споделя, защото в многото работа понякога шефовете не забелязват, че сиси свършил своята...ако от друга страна некадърноста на колега обективно ми пречи и затруднява - не се чувствам затруднен да не го изкажа на глас... Благодаря!

6

Анонимен

преди 10 години

Явно авторката си го изкарва на колкежките .

5

Анонимен

преди 10 години

Все едно е писано за Бойко Борисов и неговите слуги.

4

Анонимен

преди 10 години

Дайте доказателства,че колегата е интригант?

3

хаха

преди 10 години

това ми звучи като кандидатстване за депутат - Той винаги поставя собствените си успехи над тези на останалите. Интригантът е играч. Той ще се опита да изкопчи от вас информация, която да муе полезна и често я насочва срещу вас самите. Въпреки многото работа на него винаги му остава време да завърти някоя интрига. Когато решите да действате колегиално и му помагате, той най-често ви казва: Задължен съм ти. Не се заблуждавайте и не очаквайте наистина да ви върне жеста. Интригантът рядко изпълнява обещанията си. Понякога е агресивна личност. За него коридор

2

123456

преди 10 години

С няколко капки живак в кафето му/и, и нещата се ще се оправят.

1

Анонимен

преди 10 години

Марче, много слаба статийка бре, чедо ;)...Поне смени заглавието, че е много подвеждащо...и ...умната с интригантите;)...лесно се познават, нямаше нужда да ги описваш толкова обстойно, трудно се работи с тях.