8

Анонимен

преди 10 години

Ето,затова не ходя на нашето Черноморие.В Гърция се почива спокойно,дори и по-евтино

7

Анонимен

преди 10 години

Хора как може да ходите и да им пълните гушите на тези престъпници. Все още имаме чисти планини(само, защото малко хора ходят), ходете там, водете си децата там! По морето освен алкохол, наркотици и *** в морето няма. Съжалявам за честните хора, които работят по морето, имат хотели и къщи, обаче Г-жи и Г-да защо допускате това да се случва? Това ли желаете за децата си и бъдещето им? Престанете, вървим по-път, от който един ден дори няма да имаме шанс да се отклоним! Моля се за вас!

6

Медерко

преди 10 години

Хора, вижте само огромното *** петно, образувано от отходните води на Созопол, в Google Maps (точно до пристанището)!!! Не мога да повярвам, че малко след него започват плажове и къмпинги, където се къпят стотици....

5

andreivn

преди 10 години

е сега няма да прекъсваме туристическия сезон тъкмо накрая, да ходят там да оставят по някой лев, пък после ако искат да се тровят. Ей това е в мозъка на управляващите.

4

Анонимен

преди 10 години

Поредната причина никога да не стъпя на нашето море.

3

Анонимен

преди 10 години

Прекрасно изживяване да гледаш по ТВ-то как Бг *** "ваканцуват" плицикайки се в Черно море обградени от мазни ***."Ох баня ,ох кефСелската баня ,Голям кеф"

2

BG Ekolog

преди 10 години

аз разгледах това гадно, мазно и отвратително най-вероятно супер вредно вещество приличащо отдалече на разчупен стиропор. Разпитах спасители-уви в нашата *** държава никой нищо не знае, само местен се изгаври, е било морска луга. Пълна скръб! Щом има по цялата ивица та чак до Арапя- означава, че е сериозно замърсяването и на по-голяма площ! Какво правим след 4 дни като излязат пробите? Ще се правим на умрели лисици, че ни е по-лесно! Гларусите вече го изкълваха половината....а после

1

Христов

преди 10 години

Майка ми ми се обади от плажа Корал каза че само там има сигурно няколко тона от тая гадост. И вика децата се плацикат с дюшека и никой не му пука. Ако бяхме в Америка щеше да е пълно с хеликоптри и разследващи и щяха да отцепат всичко.