46

Еврейка съм : )

преди 10 години

А ако вие бяхте на тяхно място? Или си мислите, че не може да се случи (тук следват няколко исторически опровержения) на вас? :) Опитайте се да оставите старите си разбирания за света, в центъра на идеала отдавна вече не е националността, а човекът! Лека вечер на всички и се надявам съвестта ви да ви позволява да имате пълноценен сън. :)

45

една

преди 10 години

До KOSTAS LINKEПо смахнато и злобно племе от вас няма,а вие крадете повече от нас,затова затънахте в ла*ната,че чак не можете да дишате!!!!!!

44

Ф.С.В

преди 10 години

За да пристигнат в нашата бедна България сирийците трябва да минат голяма част от Турция и после Босфора или Дарданелите за да се отзоват на границата с БГ - как става така ? ) ами явно е факт че най слабата европейска граница е нашата - защо не бягат в Гърция ? Утре от Кения Зимбавве и Конго ще се окажат бежанци пресекли БГ границата - вече е ясно - Европа ни прави един голям бежански лагер с ислямисти в бедната *** страна наречена България -

43

амбри

преди 10 години

само ще ги събираме тук и ще ги хрантутим.на кого се подмазвате бе, правителството????

42

Стига сте се

преди 10 години

прехласвали по т.н. бежанци! Всички тия са от ония с *** нагоре демек муслими. Това си е чиста инвазия от Турция. Картечници и всичко що стреля на границата! Като се пратят няколко стотин *** в следващия живот изведнаж ще им изчезне желанието да идват насам. Ако продължат се продължава със стрелбата. Анадъмно? Що за глупост е това-имали сме задължения за какво и пред кого. Айде море майкатаааа! Бой за да те уважават!

41

sunny ray

преди 10 години

Абсурдно е да се счита за заплаха и то за най-голямата за България търсенето на убежище от бежанци-жертви на насилието, вместо режима на Б.Асад и убийството и осакатяването на невинни хора и поставяне в опасност на живота на много други и опасността от една нова война! Явно за бг политици осигуряването на подслон,убежище и помощ на нуждаещи се хора е проблемът, а не престъпленията на правителството на Сирия и на терористите, които са им причинили това, а това е материалистично комунист. мислене.

40

jj

преди 10 години

Какво сте се разпискали, бре? Все едно във вас ще ги настаняват. Споко, няма да ви вземат "ляба". Да не мислите, че тези хора изгарят от желание да оставят домовете си и всичко, което са градили и да бягат в България, м? Карат ги обстоятелства, независещи от тях.

39

мак

преди 10 години

Скоро положението ще стане нетърпимо, ако бежанците продължават да прииждат.

38

Анонимен

преди 10 години

Да бягат в Дубай,Оман,Кувейт,Катар,Саудитска арабия - все богати събратя !Ние сме бедни и ги нещем,или и те са подучули,че сме дупедавци и при нас всичко може- измами,далавери и т.н.

37

Анонимен

преди 10 години

Аз съм против всякакво участие на БГ във военни действия, не искам един чужд самолет да каца тук било то и да презареди, да не говорим за други работи. Дано нашите управници са си взели поуки от историята, а що се отнася до бежанците, понеже ние не сме имали война на територията си която да помним, дори и не можем да си представим какво е в един миг да загубиш всичко и да бягаш на където ти видят очите, ще е добре всеки от нас да помогне с каквото може, да бъдем състрадателни!

36

en taro adun

преди 10 години

До 123О ти щото си някакав принц или император! Тук не става въпрос ТИ да живееш с тях, баси това са хора бягащи за живота си. Теб ако те колят няма ли да бягаш?! Трябва да им се помогне, като утихнат нещата те сами ще си тръгнат. Да не мислиш че те много искат да живеят с християнска страна където всичко е различно. Лагерите са добра идея, но без репресий и с подходящата помош от ЕС, за да може и местното население да не пострада. А вие се осъзнайте!

35

nerez

преди 10 години

Не разбирам защо ще идват тук? Тези дето поддържат бунтовниците да ходят в Америка,Катар и Саудитска Арабия. Тези дето поддържат Асад да ходят в Иран и Русия. Какво сме им направили че ще идват тук? И за какво сме им длъжни?

34

Анонимен

преди 10 години

коментарите ме смущават,задавам си въпроси:-защо бягащите от войната хора без храна, дрехи и подслон рискуват да пресекат цяла Турция, пропускат отбивката Гърция и хоп в България, да не би Серльо и Местан да са водили предизборна кампания и в Близкия исток та са чули за 250 000 работни места!!!!????

33

Локо Пл

преди 10 години

Бареков ще влиза не в политиката,а в поликлиниката

32

ВВВ

преди 10 години

Новият премиер Пламен Орешарски е моторът на едни от най-тайните операции с външния ни дълг, спестили милиарди на българските данъкоплатци. Избягва да говори за тях, освен с недомлъвки.Предпочита да мълчи за пробивите си, които го нареждат сред едни от най-талантливите играчи на Уолстрийт. Той едновременно съчетава уменията на държавник и на трейдър от световна класа. Да купуваш дългови книжа винаги на най-ниска цена, е талант, на който всеки на пазара може да му завижда. Особено когатостойностите на облигациите варират нагоре-надолувсяка минутаНо това е и атестат за почтеност, казват

31

До 19 /МладСелянин

преди 10 години

Ами ти специално ще продължиш да джиткаш Кънтъра. Така, че стига писа из форуми ами вади 4-6 и go go go.

30

възмутен

преди 10 години

Всички, които плюете предприетите мерки и оплювате този и онзи, вземете се прегледайте! Вие какво искате - да седим и да се осланяме на дюнерджийниците, дето ще ни пазят от терористични и други атаки! Е....и и хората! Или да послушаме Цветанов, който зове по-решително да участваме в действията в Сирия? - "Цветанов зове за по-активно участие на България в решаването на конфликта в Сирия" Хайде, който много плюе и не приема тези мерки за сигурност, да последва Цветанов и беж в Сирия!

29

Атакист

преди 10 години

do 28Ей, Шмиргел, той един грък ако разбере, че такъв *** като теб се пише за грък, ще те утрепе с правата лопата!

28

баш селянин

преди 10 години

хомодружинката в ужас от бежанска вълна,като че ли те ще трябва да ги хранят лично,големи напъни да имитират че са загрижени за нещо,*** оставка дъска за *** не става от вас,нито *** за зеле,*** ...

27

en taro adun

преди 10 години

"Има заплаха от бежанска вълна за нас!!!" Абе тия *** ли са?! Какво говоря, разбира се че са ***. Бежанците да не би да бягат с по 5 калашника на калпак към нас че да ни заплашват?!!! Това са хора бягащи за живота си. С едно подходящо финансиране от ЕС тези хора могат да бъдат временно настанени в един лагер, хем ще им помогнем, хем няма да страда местното население.