8

Анонимен

преди 10 години

Само за сведение. Ветрогенераторите и фотоволтаиците не могат да работят самостоятелно ако нямат поддържащите мощности от ТЕЦ и АЕЦ. Има домашни системи които работят с допълнително монтирани акумулатори. Ако има достатъчно ВЕЦ които да компенсират скорошната липса на мощности от ТЕЦ и АЕЦ ще е добре. Лошото е, че водния отток в страната намалява със всяко десетилетие, благодарение на изсичането на широколистните гори и повишението на температурите. Ще "ядем" свинската опашка на обратно!

7

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Седнахте ли пак на............. Бойковия !

6

Георги

преди 10 години

То хубаво, да не се строи Белене и 7-ми блок, ами след 8 години с какво ще си светим като затворят АЕЦ Козлодуй? Може би със "Евтинките" Американски ТЕЦ-ове, или с ВЕИ-та, или ВЕЦ-овете на НЕК и ЕВН? Некви такива въпроси с кофти отговори ми се въртят в главата?!?!Когато има крава, има мляко, когато умре си купуваме... мляко!! Проста балканска поговорка.

5

dada

преди 10 години

търсят площадка, търсят площатка и хопето я лицензирана и по някъква случайносте до гр.Белене.

4

sokrat62

преди 10 години

Алоооо, БСП-то четете си статистиката дето пишете:- 12000М.В производство - 2000М.В. потреблениеКакви реактори, какво АЕЦ-Белене, какви пет лева бе, що ни заробвате за още 50год. бе ***??!! ОСТАВКА през септември за да бъде май

3

анонимен

преди 10 години

На някои другари много им се иска Росатом да ни осъди. Не може такава новина да излиза сега.Там са най-висока летва национални предатели.

2

Оппа

преди 10 години

Да не стане като с Белене само?Комисии,мнения,папане на субсидии и накрая....зеро!

1

Анонимен

преди 10 години

А мизата каква е?Или да не питам...