118

999

преди 10 години

da taka e no tozi politolog e 4erven ,,ass,,

117

Анонимен

преди 10 години

Просто и логично ... какво има да "смята" някой ?

116

мишо

преди 10 години

Ха дано. Това се чака, ама те самите още не са го разбрали. Да им е честито бъдещето.

115

135

преди 10 години

До АнонименE, и поне още двама!

114

nasakotoqkata

преди 10 години

натамотива ръководен от лаврентиицветановслухарски

113

nerez

преди 10 години

Тц, няма начин! Обикновено който с захване с комунистие и турците изгаря. По пътя на логиката Юруш би трябвало да изчезне.

112

Кавалджиев

преди 10 години

До Димитър Аргиров,Димитре, ти излезе прав,съжалявам,че тогава аз не те последвах, а поведох и други земеделци в посоката, която ни доведе в днешния АД- НАС ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД,Извинявай Димитре, ти излезе по- прозорлив от всички нас,кжоито се вслушахме в ъв Фалшиви гласове тогава,които звучат същите гласове и днес,

111

Ъ !

преди 10 години

Най добре е ВСИЧКИ да се пръждосват на майната си !!!!!!!!

110

щирлиц

преди 10 години

Човекът взе паритеказа чакай малко,дръжте му петите..

109

sokrat62

преди 10 години

Другарю политолог, НДСВ си отиде щото царчето сключи брак с комунистите и ДПС а и малките деца знаят, че който се докосне до ДПС-ДС умира. Не знам каква политоудурма си учил ама явно не си доучил или някой от ДС ти диша във врата за да пишеш реквиеми!!! Незабавна оставка и избори , пък след това ще видим кой кум, кой сват и кой на булката брат.

108

Анонимен

преди 10 години

Много им се иска на червените *** но това може да стане само с тях след изборите които ще са в близко време!ББ ще спечели изборите ще направи коалиция правилните хора а С.Станишев ще го изметем завинаги от политиката както предвиждат и неговите съратници!Гезабавна ОСТАВКА на червените гадни ***!

107

1

преди 10 години

Мераци,мераци.На този свят повече от китайците са само мераклиите.Оттеглянето на ББ е най-съкровената мечта на гей групичката около станишев, от която е и този измислен социолог.Явно го сърби доста отзад, но там само доган и компания им помагат.

106

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ беше създадена с цел консумация на властта - това казва всичко. И то консумация лично от лидера.

105

даскал Кольо

преди 10 години

Какви политолози в България бе???!!! *** някаква. *** на тези, които са на власт. Повръща ми се вече от тях.

104

keki

преди 10 години

DA GO DUXAS

103

чичо

преди 10 години

Другарю Ганев,защо мислите ,че Бойко ще напусне ГЕРБ ? ГЕРБ го очаква поне още един мандат в управлението !Така че,горе-долу няма нищо общо със съдбата на НДСВ !

102

Дамян Мутафов

преди 10 години

Под заглавието на тази статия трябва да има надпис "платено от герб".Къде е НДСВ партия постигнала толкова успехи въпреки кражбите на борисов докато беше там,къде е герб,една пирамидална групировка специализирана в кражбите и далаверите,но хипер неспособна да управлява!

101

Рошко

преди 10 години

"Момчето си отива"

100

мори

преди 10 години

този политолог или си е купил дипломата или са му платили .Нека да тръгне из страната и да направи това проучване и сред грамотните хора,а не само ***,безработни и пенсионери.Ще видим тогава какъв е резултата.

99

Анонимен

преди 10 години

Е, те на това се казва врат борчески врат. Ама добре се е охранили бичето. А, БАСТА и ГЕРБ са си едни и същи ***. Няма кой да им се върже на глупостите вече, осен срещу заплащане.