41

анонимен

преди 10 години

Ум,интелект,визия-Плевенлиев.

40

Анонимен

преди 10 години

Никога, никога, никога България не е имала по-жалка фигура за държавен ръководител. Желю, на когото с основание се смееше светът, пред този микроб стои , като великан.

39

batevale

преди 10 години

Българският президент не разполага със сриозна власт. Но като гледам Плевнелиев ,мисля ,че е по-добре нещата да останат така и за в бъдеще..........

38

аз

преди 10 години

До АнонименХа решете най-накрая: мразите ли чуждите фирми и искате да се махнат от Бг, или ги обичате и се притеснявате дали не са плащали прекалено скъпо!?

37

йордан

преди 10 години

За мен той е един достоен човек и мъжкар,повод за моето мнение е че всичко това което е постигнал го е направил сам с честност,точност,отговорност,и доброта с ясна визия за това какво ще остане след него за идните поколения и с какво ще го запомнят.Искам да му кажа да продължава в същия дух ,да не се поддава на манипулации и да се довери на себе си,има толкова много хора който му вярват като мен.

36

Анонимен

преди 10 години

Брей, днес ще разорите Кутев бе :) Идете да повикате малко пред Президентството, да се поразведрите малко, че ще баялдисате тука.

35

avram_bakalina

преди 10 години

президента да си подаде оставката.

34

Анонимен

преди 10 години

Този човек не е достоен за президент! Това е една политическа марионетка!

33

Чичо Куре

преди 10 години

Хм, чета коментарите тук и се чудя. Хем *** и елементарни, хем с положителен вот. Някой сериозно се е амбицирал...just sayin`

32

Българин

преди 10 години

Най смешния президен които сме имали!Срам за България с *** като този ...!!!

31

Анонимен

преди 10 години

Президент на мутрите.Как8во да се очаква от такъв.

30

AlexxFill

преди 10 години

Плевнелиев слугува на бизнес интересите. Винаги е бил свързан с мафията, милионите по офшорни сметки ги е натрупал от пране на пари на престъпните босове.

29

karaulko

преди 10 години

Той самият Плевнелиев е едно голямо НИЩО, та как да очакваме да прави "нещо"!?!

28

H.Poirot

преди 10 години

Президентът ни пъл сега е тръгнал да критикува новото правителство... Как няма него кой да го погне и изобличи пред народа. Толкова ни е крал през годините, че направо ми става гнусно като се сетя.

27

morgiana

преди 10 години

Каква последваща кариера може да очаква Плевнелиев като той по всички личи, че няма да изкара до край мандата си, а и ГЕРБ не ги чака никак светло бъдеще. С президент като него съществуването на президентската институция като някакъв коректив тотално се обезсмисля.

26

grigo911

преди 10 години

Той Плевнелиев не прави нищо друго освен далавери . Там е много добър, трябва да му го признаем. Ако трябва да сме сериозни - президентът ни не става.

25

don baston

преди 10 години

Плевнелиев е инструмент на Борисов, чиято функция е да всява разделение и хаос. Саботирайки дейността на червените, той всъщност трупа точки за бившите си съпартийци. Плевнелиев от говорител на Борисов се превърна в главен герой в политическите им фарсове, което доведе до очеваден спад в доверието към него.

24

тен

преди 10 години

Кой казва,че не прави нищо,прави,каквото му наредят.

23

laura

преди 10 години

Единственото което Плевнелиев прави е да пази интересите на политическата мафия. Не го интересуват проблемите на обедняващия народ. И защо да го интересуват, той нали си има милиони по офщорки.

22

Hrizantem

преди 10 години

Готина статия. Само един факт са пропуснали - че в миналия си живот българския президент, по собствените му признания, е бил ирландска пастирка...