149

Очевидно

преди 10 години

Той и Садам така викаше, ама за един месец го окупираха, че и го обесиха после. В директен сблъсък никой не може да победи тези които ще го ударят.

148

sunny ray

преди 10 години

Башар Асад и неговите съучастници самите са врагове на мира, на правдата,на Израел, на своя народ и на Бога и делата им- убийството на невинни хора, насилието и измамата с която прикриват злите си дела като използване на химическо оръжие и избиване на невинни хора са доказателство че са престъпници срещу човечеството и противници на Бог,а такива хора никога не са победители, защото крайната победа е на праведния Бог и на всички които са Негови верни последователи.Последната дума ще има ХРИСТОС!

147

megi 55

преди 10 години

Ето това създава исляма! Хора като този,Кадафи,Садам Хюсеин,камикадзета терористи и надъхани убийци ! Казват,че Бог е един само името му е различно!Мюсюлманите го наричали Алах.Не вярвам в това,защото нашият християнски БОГ не ни учи на такова насилие и смърт граничещо с фанатизъм!Само исляма го проповядва.И после ***,че им вярвай,че са добронамерени! Всяка държава трябва да внимава до къде ги допуска особенно когато става въпрос да са в управлението само нашите продажници го направиха умишлено

146

xp

преди 10 години

Тоя маймуняк неможе да победи 2 години некви УЖ терористи щял да победи US Army :D:D Тея комунистически лозунги да ги разправя като се съберат там с Водкаджиите :)

145

боец

преди 10 години

Не,че съм за война,ама същото го дрънкаха и Садам и Кадафито.Явно Асад не е гледал шедъовъра "Рамбо".

144

Анонимен

преди 10 години

"От началото на кризата ние чакаме да се разкрие нашият истински враг."Много много добре казано!!!

143

бъдин

преди 10 години

До 162:Ясное, че Башар Асад иска да стане мъченик, ама и Ясер Арафат и той уж мъченик ама скоропостижно умре!

142

Анонимен

преди 10 години

Явно има много нередовни!Какъв Садам,каква дупка!Ми помислете малко бе балъци!Садам е притежавал над 700млрд долара!И ше го намерят в дупка?!Да бе да!С тези пари може да се купи и Луната,да не говорим за пластични операции,двойници и т.н.!Същото е било и за Хитлер,Кадафи и др. главорези!Диктаторите най са обичали СЕБЕ СИ!И ще се оставят при тези финансови възможностида ги хванат по бели ***.....?!Не вярвайте на тези Холивудски истории!И за Асад ще е така!Горко на народа на Сирия!

141

бъдин

преди 10 години

До ф-1:Преди тях имаше Наджибула, дето обесен се вееше на вятъра, а талибаните танцуваха покрай него!

140

ф-1

преди 10 години

Същото го разправяха и Садам и Кадафи, ама единият го извадиха от дупката, а другият от под моста, скрили се като кучета.Съдбата на този кожодер, убил стотици хиляди, ше е СЪЩАТА!Лека-полека, остава само ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО, но всичко по реда си.

139

макето

преди 10 години

абре случайно да забелезвате как плъховете един по един бегат от потъващия кораб на уса-товчера ингилизите ги фана страхо днеска сигур и франсетата ке дигнат белио байрак

138

Новобранец

преди 10 години

Правилно Светът и България да седят далече от Сирия Аз вече посочих по долу че даже България е била повече приятел на Сирия и всички помнят какъв бе пазара на ни на оръжие и селскостопански стоки на сирийския пазар и всички помним нашите другари Тодор Живков,министъра на вътр.търговия Г.Караманев,министъра на земеделието и горите Алекси Иванов ,министъра на търговията Христо Христов как бяха посрещани в Дамаск от Хафес Асад баща му на Башар

137

Анонимен

преди 10 години

към всички отворковци:Преди години Китай нападна бившото СССР!И какво стана,някой спомня ли си ....?!Всичко беше като мъгла-имаше хиляди китайци,после.....няма ги!Така че Сирия не е Либия!?Много,много беди ще станат за целия свят при атака срещу Асад!Да ги оставят да се колят и бесят-техен проблем!Останалия свят нямаме работа там!

136

Червени Ла*на

преди 10 години

Зора, татуирай си Сталин и млъкни.Русия е като БГ само че 10х - много повече от всичко. Повече ресурси, повече пари, повече корупция, повече милардери и повече омерзени хора.И САЩ не са идеална държава, защото такава няма ама аз съм бил и в двете и не бих казал че братушките са нещо невероятно всравнение с щатите.

135

Червена Зора

преди 10 години

Както казах ,РУСИЯ НЕ Е ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЯ ,както западът , а колкото до стандарта на живот , може да дойдете като туристи , но първо изкарайте няколко хилядарки на запад , защото дори западните туристи имат затруднения със заплащането !

134

Сър_Пичук

преди 10 години

И този ще си отиде, въпреки големите закани!!

133

Анонимен

преди 10 години

До Червена Зораненормалник,на някой му дреме за руското гражданство,трудно било...я пробвай американско да видиш трудно,дреме му на някой за алкохолизираните ***...

132

Анонимен

преди 10 години

Русия е една от страните, които прогресивно губи населението си заради висока имиграция към западни страни. Прав ти път! :D

131

монархист

преди 10 години

До Червена ЗораПрав ти път !!! Един по-малко объркал посоката и не е в разрез с убежденията си и принципите ! Поздравления !!! Аз обаче съм за противоположната посока :):)

130

Червена Зора

преди 10 години

До монархистАбе много си невеж бе , я *** и се пробвай за руско гражданство , да видиш как се взема ! Аз една година се опитвам и Слава Богу , вижда му се края . Русия не е *** канализация като Запада , че куцо и сакато и всякаква *** да има право да пребивава както е в сатанинските щати , така че и да искаш няма да те огреее !