14

Анонимен

преди 10 години

Всичко тече,всичко се променя!Северното черноморие бе фаворизирано през соца а и преди това.По дългия сезон на юг и тройно повечето плажна ивица е нормално да изместят туристопотака на там.Друга сериозна причина за западането на З.Пясъци и Албена е лакомията на хотелиери и ресторантьори.Поради незнайни причини цените им са сравними с тези в Испания а насреща нищо.В Сл.Бряг пак нищо но пък доста по ефтино,особенно заведенията.Това си е естествен процес и нщо неможе да докара богати туристи у нас.

13

Франси

преди 10 години

До просто азА бе нека има летища, да са хубави, да са в България. Какво се карате за глупости? Аз съм от Варна и се радвам и за двата града. На юг винаги е имало повече туристи, това е нормално. Там е купона, а тук е спокойствието.

12

просто аз

преди 10 години

Странно защо никой не си направи труда да отрази факта, че летище Бургас преди няколко дни посрещна двумилионния си пътник? Намирисва на тенденциозност, но както и да е. Колкото до споровете, новия терминал на бургаското летище ще се открие септември, но и за това не се говори въобще, иначе са близнаци с терминала във Варна, все пак концесионера е един и същ, проекта също. Ръста в пътникопотока на летище Варна е 3%, а на летище Бургас 3,5 % .

11

Жана

преди 10 години

До новина от преди 2 гоДата на статията: "29 авг 2013 14:45, Камелия Цветанова" (горе, вдясно)Цитат от статията: "Милионният пътник на летище Варна за 2013..."Какви 2 години, какви 5 лева, какви гъби си ял?? Новината си е съвсем актуална.

10

новина от преди 2 го

преди 10 години

а тази новина е преди 2 години, коя е вярната новина - тогава или сега?

9

Милла

преди 10 години

Разликата между новите терминали във Варна и Бургас е само в това, че във Варна декорацията е от слънчогледи, а в Бургас от български рози :) Иначе са напълно еднакви и всякакви дребнави спорове са излишни :) Безспорно е обаче, че в Бургас работата е двойно повече :) Важното е да няма инциденти и работата да върви :)

8

$ До Бургас

преди 10 години

Като не си запознат защо пишеш глупости? И в Бургас новият терминал е почти готов!

7

samo_minavam

преди 10 години

До БургасНяма спор, доста си ограничен и май не си стъпвал на летището. *** виж дали случайно нямате и вие вече нов терминал. Ама никой не го отразява, защото сте второразрядно село, пълно с хора в анцунзи.

6

филия

преди 10 години

До БургасТози спор е почти толкова ***, колкото и ти! Почти!

5

Бургас

преди 10 години

Бургаското отдавна го посрещна, ама *** ит Фрапорт реконструираха Варненското летище и сега чак май ще почват обновяване на Бургаското. Дано да стане,че иначе пак ще спорим кой е по-добрия град за живеене според това кой е на власт ....

4

Ghero

преди 10 години

МилицаСъгласен съм с теб.Въпреки че ние българите сме страшно критични към себе си, трябва да сме способни да гледаме и позитивно на това, което действително е добро.И нещо друго...Русия е уникална ВЪЗМОЖНОСТ за България. Нашите връзки трябва да се засилят още повече и българските фирми да навлезнат в този огромен пазар. Руският език от тази гледна точка е фундаментален. Варна и Бургас трябва да направят градовете си все по-приемливи за руско-говорящите.

3

морски

преди 10 години

Странна работа.Не летище Бургас посрещнаха преди 2 дни дву милионния пътник.Защо не се отразява?

2

Анонимен

преди 10 години

а на летището в Бургас 2000000млн.пътник е една финландка,много голяма разлика в туристопотока или може би така е на пръв поглед само защото румънците са със собствен превоз а те май са повече на север?!

1

Милица

преди 10 години

Доброто впечатление, което оставяме у хората, които са избрали да прекарат почивката си тук е залог за това, че те ще се върнат, и то с близките си - както цитираният Евгений Бескоровайни. Когато видяното им е харесало, когато са били посрещнати адекватно, в съвременни европейски условия, разбира се, че препоръчат страната ни и на приятелите си. Именно затова тази година, само за летния сезон и само до момента летище Варна е отбязало 3% ръст на обслужените пътници.