166

ив!

преди 10 години

хахахаа тези в подкрепа на Орешарски са от репресираните :D

165

астра

преди 10 години

Оставка завинаги.

164

анонимен

преди 10 години

МРЪСНИ ДОЛНИ ПРОДАЖНИ ПРЕСТЪПНИ КОМУНИСТИ!НЕ ВИ ИСКАМЕ! ВЪРВЕТЕ В ДЪН ЗЕМЯ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ПОВЕЧЕ!ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ ! И ВИЙ И ЦЯЛАТА ВИ СВИТА ОТ ДПС И АТАКА!

163

Miha

преди 10 години

А тези, които протестират вече близо три месеца ... кучета ги яли. Ясно е, че контра протестите са организирани от тях самите. Скоро излезе инфо, че са под патронажа на един общински съветник и депутат от БСП. Те дори се разхождат свободно и показват лицата си по време на демонстрациите. Това е върха на наглостта.

162

Radkov

преди 10 години

bg medii i bg partii sa mafia. sveta se udivlyava na bg narod.

161

Анонимен

преди 10 години

Имаме една мечта да КРАДЕМ повече . Бат Бойко не даваше и от ЕС не даваха, но сега сме фанали кокала и ша крадем колкото си искаме. Ще има нови водни огледала , нови Хидрогеолози и нов Хохегер за Моника , да може Станишев да се облажи с още 2 млн. евро.

160

1

преди 10 години

От писанията по сайтовете на информационните агенции се вижда , че протестиращите вече са се прехвърлили в интернет. Явно вече парите не стигат за външни изяви.

159

:)

преди 10 години

До БългаринПлатена шайка? За теб и другарите по бюро ли говориш? Видяхме много добре Болен ефенди как събира квартални *** за 30 лв на ден. Видяхме как София "спонтанно" се напълни с контра-протестиращи, които са дошли "да се разкарат", и които мислят Станишев за президент на РБългария. И на Нас ни писна от вас

158

Истински Българин

преди 10 години

До *** написал се Българин.А бе, само в Северна Корея и Куба всички са обединени. В нормалните държави има управляващи и опозиция, ама там има и морал, не печелиш властта с измами и лъжи, не се криеш като мишок, а казваш че управляваш и носиш отговорност. Едва ли разбираш всичко това ***!

157

Анонимен

преди 10 години

Е дами и господа,успяхме да си преброим МЪРШАТА 384 000 бр.

156

Българин

преди 10 години

." Имаме една мечта: Обединение!"Мисля ,че това е мечтата и на 75-80 %от българите,но има една платена "шайка" от " демократи",които се стараят по всякакъв начин да тровят политическата обстановка у нас.Това са "младите и интелигентни"протестиращи ***.Писна ми от тях.

155

въпрос

преди 10 години

Това да не са кашоните с бюлетините от Костинброд? Цацаров, къде си?Няма такава държава - напикаващите се вече баби и дядовци да се обърнат срещу внуците си. Срам. Позор. Не хора - мръсни червени ***!

154

Бат Стамчо

преди 10 години

До ДИДИИ аз, ама срещу правителството ,та да анулирам твоя глас!

153

БЕЖАНЕЦ

преди 10 години

КОГА ГИ СЪБРАХТЕ БЕ КАТО ВСЕКИ ДЕН СТЕ ПО 50 ПЕНСИЙ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОЯ КОМУНИЗЪМ ТАКА ВИ Е ИЗПИЛ ЧАВКИТЕ ЦЦЦЦЦЦЦЦЦ ИЛИ ТЕЗИ ПОДПИСИ СА НА БРАТЯТА РОМИ И ТУРЦИТЕ А

152

Претория ЮАР

преди 10 години

И аз имам една мечта - ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! на тия безмозъчни платени агенти на Московията. ЕТАП 1 - Да подават оставка. ЕТАП2 - да закриват БСП, ДПС, АТАКА и останалите ДС-КГБ-БКП структури. ЕТАП3 - да се измитат вкупом към матушката им Русия и там някъде в Сибир да усъвършенстват колхозния строй! Да се махат завинаги от България на която са нанесли неописуеми щети!

151

Анонимен

преди 10 години

ХОхохахах наредили пенсионерите и вече голямата подкрепа !

150

ДИДИ

преди 10 години

Нямам време и аз да се подпиша.Затова гласувам тук за правителството!

149

ОСТАВКА

преди 10 години

Не разбрахме с кого искат да се обединяват? Те не са ли достатъчно обединени вече? Комунисти...

148

Богдан

преди 10 години

Ха-ха-ха..Значи лесно ще си докарат още малко допълнителни доходи, като ги върнат на вторични..Простотии,ако подкрепата е от кашони с подписи нямаше да закриват НЦИОМ.Като гледам колко сериозно приема този цирк Ореховски, много се съмнявам, че това правителство работи нещо по същество,освен да залъгва пенсионерите и ***!

147

какво му е на ББ

преди 10 години

До какво му е на ббщом *** и дахлийте ревяха от ББ значи той ни водеше в правилната посока.