28

константин

преди 11 години

ей изморени били, изнервени били... ми аз като съм всеки ден на работа да ида да пребия някой полицай, щото съм изморен?тея дето работят по 24 часа после 3 дена не ги търси, ся им се видя много...пълни глупости - ченгетата са скапани марионетки, за съжаление и те чакат заплата и хранят семейства -иначе отдавна да са се включили в протеста..А *** няма да се свършат - от редовия гражданин до редовия полицай, видно, и до редовия депутат - *** има и ще има - дано не вземат връх!

27

Анонимен

преди 11 години

като цяло полицаите са агресивни, други почти няма

26

данъкоплатец

преди 11 години

кратка справка за намесите на полицията в кварталите и населените места със "силно маргализирани групи с нисък социален статус" показва, че г-дата полицай ги бият и еб*т на всяко ходене... но естествено пред жените на протеста са големи мъжкари... и всичко това идва от политиците

25

данъкоплатец

преди 11 години

да са станали магазинери... да си носят службата, нали за това протестираме - по-добри условия за живот на всички? а те пазят проблема, тук им носим вода, в чужбина ги целят с ***... после пак ние сме виновни. отказвам да им плащам заплати и на тия с палките и на тия дето ги пазят...

24

Базилио

преди 11 години

Като е имало агресивни, има ли някой наказан или Йовчев още се почесва, където не го сърби? Много приказки у нас и нула резултати.И какво стана, преброихте ли най - накрая бюлетините, открихте ли автомобилите с двойни дъна? Ако няма виновни и никой не се е опитал да фалшифизира изборите, очаквам другарката Манолова да е следствена за набеждаване.

23

Ужасто тъпо

преди 11 години

Г-н Комисар, нелепо е да оправдавате и обяснявате поведението на полицайте по този начин -- просто 15 - 20 души от тях трябва за назидание да се уволнят дисциплинарно, начело с онази мома дето лъжеше че е ударена.Ако ги прикриете ставате тях съучастник и ги стимулирате в тези им действия.Другото нещо което трябва да стане е НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

22

Ало комунетата

преди 11 години

Гледам ги, че съмсем като нас*ани са БСП - не случайно просташката риторика на Мишо Шамара звучи и в изказванията на Станишев. Очевидно, че само най-неграмотня опростачен електорат ги поддържа и те се обръщат към него.Този път обаче, като се сринете от властта няма да има прошка.Първото нещо ще бъде да се затворят границите -- никой да не успее да се спаси в Русия или Турция.След това съд -- няма да е трудно да ви вкараме в затвора при наличието на ПОРЪЧКОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР - ЦАЦАРОВ

21

Weasle

преди 11 години

...подбора на полицаите в БГ по принцип е такъв,че да се вземат най-големите шматки и неудачници,които нестават за нищо креативно.По важното е да слушкат и да лижат ***,иначееее....няма 500лв на месец и разни безплатни нещица:))))

20

Анонимен

преди 11 години

Професията Полицай предполага да не си агресивен. Очевидно с някой им е казал да бъдат агресивни -- както някой нарочно провокира с автобуса.ОТГОВОРЕТЕ НА ДВА ВЪПРОСАКАКВО СТАНА С ГОЛЯМАТА ИЗМАМА ОТ КОСТИНБРОД ИЛИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА Е ПОРЪЧКОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.КАКВО СТАНА С ПОЛИЦАЙТЕ ДЕТО ЩЯХА ДА ГИ ОТКРИЯТ, ЧЕ БИЕХА НАРЕД В ДЕНЯ НА БЕЛИЯ АВТОБУС. АЛО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ -- КЪДЕ СЕ СКРИ СИНЕ МАЙЧИН КОМУНИСТИЧЕСКИ, НАЛИ РАЗСЛЕДВАШЕ НЕЩАТА -- *** С ***

19

Samuilov

преди 11 години

До АнонименБолен мозък си ти, анонимен. Няма нормален човек, който да подкрепя агресията, още по-малко ако е в униформа.

18

stoneg

преди 11 години

БГ полицай правят това което начланиците им кажят а началниците им правят това което власт имащите кажят нещо не ясно да има.

17

Анонимен

преди 11 години

Поздравявам всеки полицай който е бил наркоманизираните *** *** пред парламента! Да му се даде награда и повишение

16

Анонимен

преди 11 години

95% от милиционерите са социопати! Такъв им е подбора! Бивши, настоящи и бъдещи престъпници!

15

АНТИМУТРА

преди 11 години

Проклетниците който слугуват на Борисов на всичките душите им отиват в ада за вечни времена щом слугуват на най-големия *** управник в цялата Българска история!Тези антихристи и изчадия от ада всичките трябва да бъдат арестувана грубо казано 100 човека и протеста им спира като цяло ще трябва да наемат нови но новите ще ги е страх бая!!!100 човека като цяло тероризират цяла България и искат да се наложат със сила без да уважават изборните резултати и вота на Българите!

14

АНТИМУТРА

преди 11 години

Щели да държат депутатите със сила в парламента и да се бият с полицията докато ги маха от пътя!Такива дето се бият с полицията и се съпротивляват с нея арест а ако съпротивата е голяма БОЙ ДОКАТО МЪРДА и пак арест!Най-големия престъпник, разсипник на държавата и *** ще връщат те със сила и тероризъм!Много противна организирана престъпна група гербери която трябва да бъде вкарана в съда със много солидни обвинения и да лежат с години по-затворите най-малкото!!!

13

АНТИМУТРА

преди 11 години

БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!Жалко, че полицията не си свърши работата и не изпоарестува тази организирана престъпна група интересчии искащи да връщат Борисов със сила!Бият се с полицията, съпротивляват се на полицията, блокират пътища и кръстовища, застрашават живота на гражданите и насилствено задържане хората от парламента като чисти терористи!Те не знаят колко много обвинения могат да бъдат повдигнати срещу терористичните им действия!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Като са неопитни за изпълнение на служебния дълг (некадърни), тогава нямат работа там.А иначе ина съдилища за тази работа.

11

Егон

преди 11 години

Къде е оставката на Цветлин Йовчев? Нали се били справили перфектно? Перфектно маскирани, перфектно блъскаха, перфектно налагаха и перфектно хвърляха по земята като *** хората. Оставка веднага и съд за некомпетентност + бездействие при безредици.

10

Анонимен

преди 11 години

След като има агресивни протестиращи, ще има и агресивни полицаи. Това е естествено.

9

Анонимен 1

преди 11 години

И аз, бих прегорял , ако ме замерват с камъни и бутилки