62

CSKASOFIA

преди 11 години

Ne znam oba4e hora idva 3-tata svetovna mnogo darjavi sa nameseni i se gotvete za nai lo6oto ne mi se misli :))))))

61

САЩ е болест, ЗЛО !

преди 11 години

Политиката на САЩ за последните 50 г. е "Разделяй и владей". Наливат ужасно много парив това да дестабилизират една държава, като подкрепят местни терористични организации,наричащи себе си борци за свобода, революционери и т.н., а всъщност те са просто иконом. организации без скрупул. Това е икономиката на САЩ - войни, световни кражби, измами, убийства и всичко отрицателно, което може да донесе пари на Масоните, стоящи зад всеки акт на марионетката президент на САЩ.

60

CMCM

преди 11 години

До до 52Много си прав за петрола и развитите държави. Политиката е *** работа и именно затова, ако САЩ и Русия(и другите велики сили) не държаха петрола в собствените си ръце, то вероятно арабите щяха да са част от най-развитите страни и съответно да имат огромна власт в ръцете си, а в България например бензинът сигурно щеше да струва 10 лева на литър. Въпросът е, дали те(арабите) като част от великите сили щяха да водят една по-хуманна политика...?

59

do staria dub

преди 11 години

Аз не защитавам американците и еврейте в никакъв случай, НО вижда се какво става с арабските и африкански държави където власта е на народа. МОИТО ПЛЕМИ ША ЗЕМИ ДА ИЗКОЛИ ТВОИТУ ПЛЕМИ ЗАРАД КРАВАТА ДЕТ ПРАДИАДО ТИ УТКРАДНЪ ОТ МОЯ. И така два милиона избити. И не знам кво са бъркат всички ми оставете ги да са избият после ще си купувате петрола от победителя:)

58

stariadub

преди 11 години

Така ще стане, както очевидно става и в Афганистан, Ирак, Либия(където имам разкази от първа ръка), целта е пълна анархия, но американските(еврейски) фирми вече са се установили и петрола и паричните потоци течат но не и в посока на държавата с петрола...ясно като бял ден

57

анонимен 101`

преди 11 години

До до 48 нямам какво да ти обеснявам ***.не желая да ограмотявам прости хора.не съм завършил електроника за да завивам болчета.насочените антенни полета са зарити с филци пясък на дълбочина 80 см.и се маскират съобразно терена.у нас ги залесявахме с храстии райграс.свързват целия свят чрез спътник.не съм измислил нова физика,а така си изкарваххляба.ти не вярваш защото си много *** и поддържаш бунтовниците в Сирия.команденпункт на фронт имаме между джиново и струпец за сведение.

56

анонимен

преди 11 години

Ако става за въпрос и ние Българите можем да сменим режима в Сирия и да се облагодетелстваме след това. Но не че някой ще ни остави да го направим, а и е анти хуманно. Щатите са днешните варвари на света.

55

Шoп

преди 11 години

До Събудете се Бре хораЕ, хубаво, нека да е така.Какво толкова го е еня Бащар, че ще вземат на Иран нефта?А те лично какво те боли, да не би да вземат твоя нефт?Малумен ли си, та истерясваш така?

54

Събудете се Бре хора

преди 11 години

Цялата патаклама е за да се притисне Иран,заради нефта който притежава .Сирийците нямат нефт ,но са съюзници на Иран .Изчезне ли Б.Асад кой ще е съюзник на Иран в региона !?!?!?! И не си мислете ,че на "ЗАПАДА" му пука за арабите ,пука му колкото за това к,во е било времето миналата седмица в Мозамбик ВСИЧКО Е ЗАРАДИ СТРАТЕГИЧЕСКИЯ РЕСУРС НЕФТ !!!!!!

53

до 67

преди 11 години

Защото е невъзпитано да хапеш ръката, която те храни

52

хм

преди 11 години

Някой замислял ли се е защо Ал кайда никога не е нападала и никога няма да нападне Израел?

51

до 48

преди 11 години

Свързочнико, с тия смехории за подземните спътникови антени ти направо се изравни с Айнщайн бе! Направи си измислил нова физика :)Ако са те пратили да завиваш болтчета и гайки или да закопаваш кабели в земята - разбирам, не си виновен, а така са ти казали.

50

askhole

преди 11 години

Освен Русия и Иран, забравят Китай. САЩ избягват да го нарекат противник в случая и изцяло обвиняват Русия, но не знам защо не споменават Китай, който също блокира всякакви езолюции и намеса. По-сериозният противник е Китай

49

Анонимен

преди 11 години

Как така висши лица се изказват за удар по Сирия при положение, че експертите на ООН казват, че опозицията, а не режима са използвали химическо оръжие?!Само аз ли не разбирам?!

48

Анонимен

преди 11 години

САЩ защитават интересите на Ал Кайда в Сирия, защото след Асад идва Ал Кайда на власт в Сирия както стана в Либия, Египет, Ирак и Афганистан. Тия страни никога няма да бъдат съюзници на САЩ и веднага щом направят атомни бомби, ще разрушат Израел.

47

Мен

преди 11 години

А защо не напишете с какви оръжия разполага сирийската армия ? Разбий изметите Башар!"На всяка една изтреляна ракета по Дамаск, че бъде отговорено с ракета по Тел Авив. " Хитлер не успя да унищожи ***, ама дано Хизбулла и Асад успеят.

46

Анонимен

преди 11 години

МРАЗЯ САЩ ОТ ДЪН ДУША,МАСОВИТЕ УБИЙЦИ НА ЗЕМЯТА СА ТЕ .***,КАСЕТЪЧНИ БОМБИ,ДЕМАГОГИЯ,КРАДЪТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ С ПЕЧАТНИЦИТЕ НА ДОЛАРИ ,БЕЗ ПОКРИТИЕ,КРАДЪТ ИНТЕЛЕКТОАЛЕН ЕЛИТ ОТ ЦЯЛ СВЯТ. ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ,ГОСПОД,АКО ИСКА,ДА ВИ ПРОСТИ,АЗ НЕМОГА!

45

IYI

преди 11 години

До КОНТРА - ИБРИКЗа твое сведение днес Сидеров направи пресконференция, на която каза много важни неща за размириците в Сирия и запазването на неутралитета на България! За тези кланета дето споменаваш също говори, но какво да ти обяснявам...Аре преди да цвъкаш първо се информирай и тогава сери по форумите.Къде са големите лидери на другите партии, защо не изкажат тяхната позиция или чакат команди отвън и ще разтворят бузките както винаги!

44

НМ(народна милиция)

преди 11 години

До преди размириците предизвикани от САЩ в Сирия всичко си беше нормално.Хората си живееха нормален живот.След решението на "великите сили"-САЩ за разграбване на държавата,ето резултата.Сега следва познат сценарий.Разделяна на Сирийския народ,и тотално ограбване на всички природни богатства.

43

до 52

преди 11 години

едно е на 100 процента сигурно - виновен за кръвопролитията в БИ е ПЕТРОЛА, а кой стои зад нуждата от петрол - развитите държави