43

Анонимен

преди 10 години

Абе хора! Върхушката на БСП не представлява никаква партия, тя е сдружение от хитреци, които са заграбили най-лакомите парчета от това, което беше България, и сега се борят със зъби и нокти да запазят статуквото. Посочете ми поне един от знаковите фигури в това сдружение, който да не се е възползвал от положението си! Осигурили са и пра-пра-внуците си, и още искат. А вас, уважаеми подкрепящи Партията, само баламосват. Докога? Или се надявате, че вие ще сте следващите облагодетелствани?

42

apolon

преди 10 години

Харесвам Първанов защото е пич

41

интернет лумпен

преди 10 години

"А сега накъде?"Е не е като да няма избор! КНДР, Беларус... могат бай-после да се натоварят на чинията и да си ходят обратно на Марс. "Лучше там, где вас нет"!

40

Анонимен

преди 10 години

Др. Първанов, прав сте, обаче вашия кръг от хора като Георги Гергов, Румен Петков, Корнелия Нинова и тн. ще продължават ли да са на предни позиции? Ако е така, значи сменяте един тесен кръг с друг. Къде е разликата?

39

ta0mi

преди 10 години

Първанов задава най-точния въпрос-сега накъде? Защото всички заявяват,че не харесват нито една партия, но не казват какво харесват. Трябва да се изясни въпросът накъде искаме да върви страната и тогава да се обединим около национална кауза.

38

мм

преди 10 години

Един дол дренки.

37

Незнайко

преди 10 години

Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни интересува какво е казал ?

36

Коко

преди 10 години

Пак се появиха вмирисаните мухали от "Позитано". То бива *** и нагли Перничани, но тоя е "ВРЪО"!!!!!... Единствено доносника Боко от Банкя те надминава по тези показатели, но затова сте си приятели. И сте от един отбор -ДС...

35

Djordji33

преди 10 години

Е как пък не чух и не видях този другар в миналото да каже нещо актуално, важно; нещо точно, открито и честно; нещо еднозначно и аргументирано, нещо без маска и убедително, нещо с доводи и доказателства. Единственото, което разбирам е, че този човек е обсебен от себе си и плюе по всичко, което пречи на ЕГО-то му. И като такъв не се усеща колко е вреден! Приказките му са мъгляви, агресивни, високомерни и високопарно не на място като на Бойко, но без никаква харизма ... Защо стана опак човек?!

34

до АНИ

преди 10 години

А ако действията на съпартийците ти са вредни за държавата? Разбира се и Гоце е вреден, но значително по малко от Сер-гея.

33

АНИ

преди 10 години

МНОГО ПЪТИ ГЛАСУВАХ ЗА ГОСПОДИНА НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ПАК ЗА СТАНИШЕВ СЪЖАЛЯВАМ НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е КОРЕКТНО ДА СЕ ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА СЕ ГОВОРИ ПРОТИВ СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ НЕ МИ ХАРЕСА ТОВА

32

край

преди 10 години

партия е *** дума няма идеи само интереси в тези мафиотски кланове. Мажоритарни избори веднага в два тура. За да се отнеме властта на олигарсите и техните маши партиините вождове.

31

оргия

преди 10 години

Нова лява партия която ще се изгради в основите си старата такава БСП и от тук на къде стига с този трик със стари *** нов бардак не се прави .От дълговреме на сам левите залагат само на социални проекти който са насочени към електората им тоест пенсионери и роми и за толкова време нито пенсионерите ни иживяват достойни старини нито пък ромите са интегрирани .Един пенсионер храни цяла къща безработни а един работещ човек в България храни ромите .Освен противоречия БГ нищо добро нее видялаотБСП

30

Нике1класик

преди 10 години

Споко агент Гоце,мани го Съргей!Другарю Георги Първанов Вие ще бъдете следващия лидер на ГЕРБ и може да си вземете за заместник протежето си Михаил Константинов!Отсега е сигурно че ще имате медиен комфорт от страна на тв европа чиито шеф Емил Стоянов като неизменна част от тодорживковата номенклатура преди 1989 е учавствал в подписката срещу гладуващия десидент Петър Манолов и с това е с едни гърди по-напред дори от брат си Петър Стоянов който си е бил един обикновен щатен комсомолски секретар!

29

Другаря Че

преди 10 години

Първанка, с тоя псевдоним от ДС - "Гоце" , къде се навираш?Защо пречиш , а не помагаш ?Ще цепите БСП с Дончева ? Значи акъла ти е колкото на тая нервна, стара госпожица!!!Я се стегнете и върнете колективното начало в БСП - друго няма!!!

28

Анонимен

преди 10 години

С интересна терминология борави- "дезинформация" ,"контрадезинформация",когато обясняваше левите политическите проекти.Всички политически формации у нас са продукт на едни и същи хора.Само председателите са различни.

27

дофтур оф були

преди 10 години

До разо4арованКато ти е за една мариуана можеш да пушиш и със *** си.Там МВР не пипа.

26

sheriff

преди 10 години

Каква стана тя?

25

Анонимен

преди 10 години

Може да не го харесвате, ама СТОИ далеч по-добре от п-дераса и офшорката плевнята.

24

разо4арован

преди 10 години

тази държава е подгизнала отвсякъде,бягайте в 4ужбина,докато още не са ни изгонили..цялата ни съдебна власт е корумпирана,цялата полиция е събрана *** от утайката,как може да съдят млади хора на 2 години за една цигара марихуана бе в кой век живеете комунисти,ще ви избия един по един докато не се из4исти цялата система,АМАН!!1