15

,,

преди 10 години

Каква ехидна усмивка има само....лисицата хитра

14

,,

преди 10 години

Понякога правилните черти не правят краси човека, а душата , морала, силата, достойнството. Ирина за мен е едно от най-отблъскващите лиценеприятни лица на българския екран. Освен погнуса и негативни чувства, тя с нищо друго не рефлектира. Затова не и гледам и предаванията. Нито образованието и съответства на позицията, нито говора и монотонен и отблъскващ, нито морала и. Явно е доста амбициозна да работи нещо което не е от нейния гьол, щом чак прекърши семейните корени вместо да се бори за тях.

13

Rozi

преди 10 години

Красива е ! Вие по хубави сте дето критикувате ? Ами жените ви по хубави ли са ? гласът и бил монотонен ..Ами то на вас само нахилени , кряскащи чалгаджийки ви кефят. Ами що не гледате оная Вихра дето има 10 изречения в речника си. ООООО тя май няма предаване , Иван ще е виновен .РЕЙТИНГЪТ ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ- ЯВНО ИРИНА Е ГЛЕДАНА. Пък с кого спи и може ли да пържи яйца на кой му пука !

12

лидер

преди 10 години

Ха толкова сте смешни с тъпите си коментари . Какво ви интерисува с кого се *** , щото сте ано нимни и се правите на много морални. Кой ви знае какви сте *** , но давайте да пл'емМного приятна интелигентна жена с приятна дикция и стил-супер предавания прави . Браво Ирина ! Продължавай !

11

критика

преди 10 години

Просто нямам думи колко сте злобни и дребни!!! Гледала съм й няколко предавания и ми харесаха. И е похвално, че помага на хората извън предаванията и сама прави кампании.

10

с какво е известна

преди 10 години

Този пък журналист какъв въпрос и задава- зали децата и усещат, че е известна...Ами, че тя е известна само с това, че развали едно семейство. Като водещ не прави впечатление и не мисля, че някой би я забелязал ако името и не се свързваше с Иван.

9

Анонимен

преди 10 години

Тази мога да е врътна и да и направа още една татуировка на китайски-*** обича патки!

8

Omnia Mea

преди 10 години

Бе това с кръглите глуповати фейсове някакъв тв тренд ли е, че само такива лансират за водещи от няколко години насам, или е по програма за повишаване на заетостта в селските региони?

7

zz

преди 10 години

Браво, че помага на деца с увреждания и хора в затруднено положение. Важното е човек преди всичко да върши добри дела, а това с монотонния глас, че е така - така е, но е похвално, че се занимава с добри дела.

6

Анонимен

преди 10 години

Коя е тая по дяволите??

5

ЗЗЗ

преди 10 години

ТОЗИ С УЖАСНАТА СИ ДИКЦИЯ НА МЕТАЛЕН ДИКТОФОН ОТБЛЪСКВА ..

4

Анонимен

преди 10 години

не мисля, че в българия има нужда от подобни предавания... трябва да се действа, а не да се говори... за съжаление, в нашата страна само се приказва....

3

galiaborisova6

преди 10 години

До Дяволът100% saglasna! dori reklamata s neiata mutra e ujasiavasta, glasat i monotonen i muden

2

Ангелче

преди 10 години

Не гледам тв и не знам коя е и каква най-вече е тази журналистка, но идеите й не са лоши. И по-важното за една тв - продаваеми са. Много добре продаваеми. Отделно и самата тя създава приятно впечатление. И да е ПР, пак добре, значи си разбира от работата;) Успех, ангели!:)

1

Дяволът

преди 10 години

Една от Топ 10 на най-противните, депресиращи, изнервящи и като цяло антипатични водещи. Мрънкане, УЖАСНА дикция, слабо поведение на екран и махленски речник. Изпитание е да я гледаш за 5 минути, камо ли за цяло предаване/интервю !