33

Анонимен

преди 10 години

Вие не сте вред. Отворете тоя сайт и вижте какви рисунки са печелили предходните години. Странно защо но зa Полина не се споменава никъде.

32

dedoviami

преди 10 години

Браво българче,ти си нашата гордост!...Господата да бяха показали рисунката...

31

художника

преди 10 години

Най-красивото коте, нарисувано от най-талантливото коте!

30

sara

преди 10 години

Това дете е още едно доказателство, че в България има изключителни таланти! Гордеем се с теб, Поли!

29

Мери

преди 10 години

Браво на Поли

28

zetxx

преди 10 години

mnogo hubawo, mnogo priqtna nowina na fona na realnostta .. dano ima mnogo takiwa za napred

27

todorovaa

преди 10 години

БРАВО!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ЩАСТИЕ.РАСТИ ЗДРАВА ,УМНА И КРАСИВА!!!!!

26

Рали1

преди 10 години

БРАВО!!!За малката художничка,за г-жа Майя Ананиева и за школа Колорит ! Няма конкурс от който децата на школата да не се завръщат с най-високи отличия .Дано някой от най-високите нива се сети да отпусне пари за такива деца,да погледне назад във времето колко отличия са донесли децата на Колорит.

25

Анонимен

преди 10 години

Браво на сладурката.

24

браво браво

преди 10 години

то детето може и да не псува ама като стане голяма ще избяга от КОМУНИСТИЧЕСКО-МАСОНСКАТА ИДИЛИЯ !!! ТУКА НИЩО ЧИТАВО НЕ ВИРЕЕ-комунист, шуробадженак, масон,гей...

23

Omnia Mea

преди 10 години

До 15:Дано да е в чужбина наистина, защото и аз познавам едно момче, което от малко рисуваше като Хокусай, сега завърши Академията с пълно отличие и се чуди какво да прави с огромния си талант в България - царството на посредствеността, в което никой не помага на докоснатите от Бог :(На това момиченце желая късмет и смелост да бяга по-надалеч оттук.

22

Браво на детето!

преди 10 години

Някои деца насила ги водят по протести и ги учат как да псуват и да крещят. Това момиченце, вместо да псува, рисува, и печели конкурс! Браво на детето!

21

Ако обичате,

преди 10 години

Браво на малката сладурана, да е жива и здрава!

20

Оня

преди 10 години

Много си хубава! Браво за рисунката!

19

Анонимен

преди 10 години

Браво, това е шампион! А не да ни занимават с дришовци през ден.

18

До 17, който

преди 10 години

бръщолеви най-големите глупости с неприкрита злоба и завист: по-добре би се почувствал, ако се порадваш на успеха на детето - пробвай!

17

Анонимен

преди 10 години

Такива конкурси се правят за забава на децата. Това няма нищо общо с изкуството. Стига сте бръщолевили глупости за талант и т.н. А и ако изпращам всяка година във 100 различни държави, нормално е някъде да спечели една и да си направи реклама учителката.

16

:)

преди 10 години

Браво! Чудна рисунка и много сладко момиченце, с големи изразителни български очи. Да е жива и здрава :)

15

Анонимен

преди 10 години

..имаше явен талант,работеше с перото като професионалист,беше почти сензация...никога не чух след няколко години нищо за него.Може би е някъде на запад,където е оценено по добре,не знам,но факта е един и той е,че няма ли упорита работа с дете което ИСКА ДА РИСУВА и което да премине през всички трудности на школи,средни у-ща, академия, това ,че в детските си години е рисувало симпатични шарени неща,не значи ,че ще стане художник,за жалост пътя е много труден и иска всебеотдаване и много зависи..

14

Анонимен

преди 10 години

..Определено,до към 10г-на възраст,няма добри и лоши "художници". Цветоусещането е плод на светоусещането,затова и децата рисуват винаги с цветни боички. Виждал съм едно изключение,на едно невероятно дете в Добрич,преди повече от 27-28г. Рисуваше графика с туш,като възрастен,фантазията на детето,беше невероятна,но въпреки това,мисля,че беше манипулирана от бащата.Не ,че тя не рисуваше,бях с телевизионният екип който я засне на живо,просто си помислих тогава,че следствието има причина,детето...