36

Анонимен

преди 11 години

Пуснете си кино нова за да видите какви са били предците и да направите сравнение с днешния ден. Тая Балхае има общо с България...

35

Янко

преди 11 години

До Шoп О-о ***! Какъв храбрец си само! Ами разбира се, трябва да участваме - то ще е като купон на жълтите павета! Нашите славни смели НАТО-вски съюзници да участват, а ние - не! Хич бива ли?! Ти, предполагам, ще се запишеш доброволец. С надеждата да ти се случи нещо я от брадатите, я от правителствените, ако попаднеш в плен. ***, тази нощ сънувай как стреляш и убиваш един от руските спецназовци. Внимавай да не се изпуснеш!

34

жжж

преди 11 години

Експертната комисия за сега не е намерила никакви доказателства, че САА е използвала химоръжие.Това е заявила пред журналисти членът от комисията на ООН Карла дел Понте. Освен това тя казва, че има доказателства, такова оръжие - зарин да са ползвали наемниците или по тяхно казано - опозиционните сили.russian.rt/article/14646anna-news.info/node/12253

33

ИРАК N2

преди 11 години

Глава комиссии ООН по химическому оружию в Сирии Карла дель Понте в интервью швейцарскому телевидению заявила, что ее сотрудники опросили свидетелей как в Дамаске, так и вывезенных на лечение за рубеж. Полученные данные свидетельствуют, что отравляющие вещества 21 августа в пригородах сирийской столицы были применены боевиками и не правительственными войсками. (warsonline.info/siriya/glava-spetskomissii-oon-chimoruzhie-v-damaske-primenili-boeviki.html)

32

до 35

преди 11 години

Гледах на 19.08. по RTL, Spiegel TV подобно пропагандно филмче. Излезе, че всички българи сме в Германия да точим социални помощи и да живеем в мизерия. Естествено всички показани индивиди бяха от знаете какъв произход. Писах им на следващия ден гневен и-мейл. Отговориха ми в рамките на ден-два, че щели едва ли не да проверят сигнала.

31

Алов

преди 11 години

*** се подмокря само при мисълта ,че може с каквото и да било да помогне на някой.

30

ZEITARBEIT фирми

преди 11 години

Некои в България знае ли излъчения док. филм на немската Das Erste на 19.08.13 | 21:55 Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums- Das Geschaft mit den Armutseinwanderern , тука става въпрос за нелегална работна ръка от България за Германия чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници къде ако си се разболял на работното место ти казват веднага ''Отивай си в България'' . КТ ПОДКРЕПА да работи по случая или Константин Тренчев да бъде незабавно уволнен

29

Teo

преди 11 години

Какво означава всъщност да спекулираме или да не спекулираме с позицията си! Или имаме точна позиция или нямаме. В момента от думите на Вигенин разбирам, че позицията ни е "Чакаме да кажат какво да направим". От цялата работа просто ми се гади!

28

бъдин

преди 11 години

От това развитие спекулира дядо Сорос!Хитрото еврейче доволно потрива ръчички и чЕка къде да направи гадна интервенция!

27

Анонимен

преди 11 години

Какъв проблем имаме ние със Сирия, че ще даваме становища дали ще участваме или не? Стига стази *** политика на запада. Като си имат проблем да се оправят, ние няма да ставаме агресори като тях.

26

а сега

преди 11 години

А сега де. Като хем сте купени от руснаците, а официално сме с НАТО и т.н. к'во шъ прайм, а. Что делать?

25

Пурко

преди 11 години

Каква помощ го мъчи па тоя? Имаме два бойни самолета къде вместо боеснаражение ние пръскаме лозята с тях, един коръб къде е повече за атракция за антикварите и ползван за туристически цели. При евентуална война наще военни освен да са водоноски и да носят вода на коалиционите сили аз друго не виждам акво биха могли да правят там!

24

Peshonizer

преди 11 години

Не се сърдете на Вигенин :) САЩ знаят, че имаме 4 летящи МиГ-29, три бойни хеликоптера и две корвети, та чак ги е срам да поискат от нас да се включим в евентуална война. Вигенин пък, вижда, че ги е срам да ни помолят и за да запази малко достойнство на българската армия, казва "Ми ние можеше и да се включим, *** те не са ни помолили".И така, хем ние не станхме за смях, че нямаме армия, хем излизаме много готини :) Те това е дипломатическо отношение...

23

Анонимен

преди 11 години

ПАДА АСАД, ПАДА КОМУНИЗМА ТУК!

22

Шoп

преди 11 години

Това е правителство на откровени антибългари и антиевропейци.Путин си купи изборите и ни натресе своите марионетки.

21

Анонимен

преди 11 години

Затова не ви искат Европейците, защото шикалкавите постоянно ***. Един мъж трябва да има позиция и мнение, които да отстоява пък макар и на пук на целият свят. Харесвам Щатите и Великобритания, защото дъжавниците им имат мнение за разлика от вас. От кого се притеснявате толкова, от другаря *** ли? Та той е следващият бе нещастници!

20

2020г-България.

преди 11 години

Група ислямски бонтовници се опитват да свалят правителството налагащо "репресии" и "геноцит" над мирното мюсюлманско "малциство".Турция и Америка планират военна намеса за въдворяване на демокрацията.

19

Шoп

преди 11 години

Естествено, че трябва да се участва, армия се подържа, за да защитава националните интереси, а не само да ходи на учения.

18

Сър Пичук

преди 11 години

Имате правописна грешка в заглавието, да се чете ***, не Вигенин.

17

Анонимен

преди 11 години

Няма искания към България за подкрепа на военна операция ,но нашия човек вагинката веднага заявил желание да замине и да подкрепи орално