9

Един Гет

преди 10 години

И това предприятие го разсипаха..Остана ли нещо дета не е фалирало в тази държава това се чудя?Да идват танковете и тук...Няма оправия иначе с тия престъпници

8

Анонимен

преди 10 години

do a2 hodi ti raboti za tezi pari

7

a2

преди 10 години

Като ги знам колко работят, тези шивачки и какво качество дават и тези пари са им много.

6

Анонимен 1

преди 10 години

Eй това, най-много ме дразни в тази държава: отношенията работодател-работник, бачкаш 6 месеца на някой без пари и накрая ти казва Адио...и не виждаш и стотинка, ако ти се занимава ходи си губи времето и нервите.....Примери хиляди(не говоря за себе си)

5

uu

преди 10 години

"От трън та на глог", гласи българската поговорка. Ами ако ще слагате *** Караджов, по-добре си оставете Соня Неделчева, бе, г-н Министър. Един от най-крадливите хора на БСП в Карловския район... И безочлив... Ако с такива хора ще вървите напред, г-да управляващи, и аз ще извикав "Оставка!", въпреки че до сега ви подкрепях.

4

Анонимен

преди 10 години

Орешко какво стана с 1 милярд заем, нали щеше да стабилизираш държавните фирми: Вазовски заводи, БДЖ, интенданство, ако не ти достигат нямаш проблем за още два три милярда до края на септември, Доган, Местан и Волен са зад теб дръж се естествено, както Киркор е казал на Гарабет, като му застанал отзадзе!!!! Ще, ще ама надали!!??

3

редколега

преди 10 години

и на тия жени ли разните тюфлеци ще се опитат да им забранят да вдигат шум? да си точат тихичко?

2

Анонимен

преди 10 години

Мтъсните *** източват предприятието с години!Станишев е съученик на брата на председателя на Съвета на директорите на "Интендантско обслужване" ЕАД-точат го вече 10 години!

1

Анонимен

преди 10 години

Ето това е геноцидът в България. Изпълнява се от държавата и олигарсите с пряката подкрепа на българския политици(в мнозинството). Това разбира се е разбираемо. Какви са българите, че ще бъдат оставени да живеят в тази плодородна земя, след като някои богоизбрани народи живеят в пустинята?!?!? Ами много ясно - изтребват ги чрез тотален геноцид (самоубийства от отчаяние, болести от недохванване и липса на пари за лечение) и имиграция. За 50 години е изпълнимо, после ще дойдат и ще се настанят.