31

Анонимен

преди 10 години

До ДемократPo nika Vi lici,na koq gara ste.......Za Palqchovzi......Samsuuu,i prochie.....za drugite,normalno raboteshta Tehnologiq.......S platen rejim.....ne aplikazii,ubivashti vremeto na nishto ne prabeshti lude...

30

Анонимен

преди 10 години

До МонархистTi radio li testvash, ili telefin......

29

Кирко

преди 10 години

Аз пък си поръчах Nokia Lumia 720, Ще видим става ли за *** за зеле!

28

Анонимен

преди 10 години

WP 7.8 не лагва и не крашва. Телефона се държи великолепно! Но! тоя уинфон е толкова затворена ос, че дори и вехтия симбиан белле е за предпочитане, да не говорим за андроид. Липсват основни програми като например колко батерия ти остава, няма свестен файлов мениджър, няма блутут (освен стерео за слушалки), няма шанс за пиратиране. И вместо да се отвяра тоя винфон, те го ограничават все повече. Какво от това че хардуера е хубав? Пътници са, поне за мен! Последно се пре*бах с лумия 800 и край!

27

Анонимен

преди 10 години

АКО НЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО И КОНКУРЕНТНО ПРОСТО НОКИА СИ ЗАМИНАВА В ИСТОРИЯТЯ

26

Анонимен

преди 10 години

основно използвам НТС , но дори и в момента имам евтина Нокиа с две карти като работен тел. Не мога да кажа че съм недоволен от последните ми две нокии , едната със симбиан , а другата с уиндоус , но и на двете нещо не им достигаше да са на нивото на андроид устроиствата . Уиндоус работи по-плавно и по-бързо , но не е толкова "шарен" и интересен . Самите апарати , произведени от Нокиа бяха безупречни ,а аз държа на това и за това предпочитам НТС пред Самсунг

25

Ботев

преди 10 години

Нокиа трябва да напишат книга - как то почти пълен монополист ставаш последен на пазара.Балмър от майкрософт трябва да им я рецензира.

24

Анонимен

преди 10 години

Ползвам Lumia 820 основно за работа.и смея да твърдя че с windows 8 ми се вижда доста по функционален бизнес телефон от Iphone и Andorid телефоните..

23

<b>Иван<б&g

преди 10 години

И аз съм фен на Нокиа, ама последното дето го имам е голямо дърво :)

22

Анонимен

преди 10 години

Като почне да ти се сбъгясва софтуера на смартфона след година и половина ползване, а ти още му изплащаш колосалната цена, каквато и марка да е ти се до*ира. Тогава си вадиш дъртатаН Нокиа или Сименс и си ги ползваш докато ти е на ремонт смартфона и същите ще ги вадиш и в следващите десет години и пак ще работят.

21

Ганя

преди 10 години

Алооо, кефят??? Вие медия ли сте или панаир?

20

Монархист

преди 10 години

Самсунг според кой показател са 1? Понеже на скоро гледах англичаните правиха ревю и тестове на HTC One, Samsung Galaxy S4 и некво Sony Xperia и ги бяха класирали така:1) HTC One2) Samsung S43) Sony XperiaКато обясниха, че HTC въпреки, че е с LCD технология, най-добре снима, най-добре се вижда през деня(всички знаят, че в слънчев ден понякога много трудно виждате случващото се на дисплея) и вади най-хубав звук.

19

Анонимен

преди 10 години

Пък моята Nokia е за 15.90 лв, ползвам я 3-та година и не мисля да я сменям докато не се скапе, а това едва ли ще е скоро. Това жовотно издържа без зареждане по 10-15 дена, удрян N брой пъти в земята и работи безотказно. Все пак телефоните са за разговори и sms-и. Не, че не съм привърженик на новото, но каквато и камера или gps да имат тия джаджи, те не могат да заменят уредите, предназначени за снимане и т.н... Разбире се ценностната система на някои е по-различна- последните пари за смартфон?!

18

Niki

преди 10 години

Samsung не правеха ли прахосмукачки? Тия по продажби може и да са 1, продуктите им обаче - никога.

17

Анонимен

преди 10 години

До АнонименХаха!Пич,ти явно Уиндоус 8 само на картинка си виждал.Я изброй 3 важни приложения,които липсват?И с кой крак точно ''куца'' софта?Предполагам и ''разработчиците'' по име познаваш,нали са ''малко''?Аман от теоритици!

16

Анонимен

преди 10 години

Nokia направиха МНОГО голяма грешка с този Windows! Телефоните са хубави като хардуер, обаче операционната система е тотално куца - малко разработчици, малко приложения (и с много нестабилно бъдеще)...Трябваше или да продължат развитието на Symbian или негов наследник, или направо да се ориентират към Android. Samsung направиха така, и в момента са номер 1 - поставят на колене дори Apple.

15

Nokia-Beatles

преди 10 години

Нокия е класика!Може да не слушаш Битълс, но си ги чувал.Телефон за говорене.Който иска компютър, камера и още джаджи да си търси нещо друго.

14

nokia user

преди 10 години

перфектни са тия Lumia, само дето засраха ситуацията с Zune :)

13

..

преди 10 години

Аз имам Нокиа Лумиа 620 и съм доста доволна от Windows 8

12

Анонимен

преди 10 години

Аз пък наистина не се кефя мака че дълги години бях фен на нокия. Сега се кефя на Sony!!!