83

Petya

преди 10 години

Po-skoro tova predlojenie bi doprineslo da ne se eksploatirat slujitelite da rabotqt poveche chasove,tai kato v povecheto verigi prlaganoto rabotno vreme e 12 chasa na den. I tova,che napr. v Germania ne se raboti v nedelq,kakto i na vsichki oficialni praznici e qvno raboteshto reshenie,a ne kapriz.

82

Анонимен

преди 10 години

В Германия в неделя не работи нищо и няма проблем.Това е ден за отдих а не за пазаруване

81

българин

преди 10 години

Явно това решение е взето на пияна глава и сега се учудват каква са я свършили.Нормално за БСП.Като гледам мътният поглед на шефа на парламента и нещата са ми ясни.Само не знам кога ще успеем да ги изгоним от парламента.Крайно време е за по сериозни протести!

80

С.СтаниШеф

преди 10 години

Всъщност идеята е да ги национализираме и да рздадем храните на социално слабите.

79

Hahaha

преди 10 години

KOI MI SE IZSRA V GASHTITE ???

78

Анонимен

преди 10 години

до 88 - Стар Краставичардумата "идей" в поста ти издава че никак не си стар, а просто младо неграмотно ....

77

Анонимен

преди 10 години

Също така за много изненадани че някой си Сергей Станишев обещал преди изборите че ще разкрият 250 000 работни места,а някой си Волен Сидеров 1000лв. минимална работна заплата.

76

Стар Краставичар

преди 10 години

"Експертните" идей от матрьошките на Московеца показват само, че голямото "С" си е едно голямо "К" !

75

Sephora

преди 10 години

Отново се работи по метода проба-грешка. Хората отдавна са открили топлата вода. Това ли е начина? БГ е най-бедната страна в ЕС, защото хората са с абсурдно ниски доходи.Да вземем за пример оборотен хранителен магазин по морето - визирам курортите, където няма големи вериги. Собственика ще отчете добра печалба, но колко ще получават продавачите - 500-700 лв. заплата.Е масово население с такъв доход, какво очаквате да купи и как очаквате да живее...

74

Анонимен

преди 10 години

Значи първо пускаме мухата пък после ааааааа няма такова нещо ние мислим за хората.

73

teo

преди 10 години

НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ ПАК БЛЪФИРАТ, ЧЕ СА ИЗНЕНАДАНИ ОТ ИСКАНЕТО ОТ ТЕХНИЯ СПАС ПАНЧЕВ ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ ДА НЕ РАБОТЯТ РАБОТЯТ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ !?!? НЯМАТ ДОБЛЕСТТА ДА СИ ПРИЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАФ!!! ЗАТОВА ПРЕСТЪПНИТЕ БСП-БКП И ДПС И АТАКА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ, КАТО ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

72

Анонимен

преди 10 години

Орешарски подготви почвата за бъдещо затъване на България!Орешарски и неговите подчинени споделят в интервю, че ще се постараят да няма повече актуализации на бюджета, с което още от сега подготвя обществото, че ще има такава...

71

Анонимен

преди 10 години

Защото комунистите сте сганизпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, алчност, омраза; пълни със завист, убийство, свада, измама и злоба;клюкари, клеветници, богомразци, нахални, горделиви, самохвалци, изобретатели на злини, непокорни на родителите си,безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тези, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват онези, които ги върша

70

Анонимен

преди 10 години

Бойко зашлеви нов шамар на Станишев!небеОсъдете комунизма и ВиеХората осъзнали злата същност на комунистическата партия, нейната отрицателна и пагубна роля в историята на човечеството, имат възможност да осъдят комунизма и отстранят от себе си комунистическото клеймо - Белегът на звяра [The Mark of the Beast]...Бойко Борисов нарече Станишев в очите "лъжец", а Сергей само гледаше като изтърван и не посмя да реагира.Поводът беше, че лично Пламен Орешарски отрече обвиненията на Станишев премиерът каза, че парите от бюджета не са изхарчени от ГЕРБ, както Станишката е твърдял.

69

NORM

преди 10 години

Каква изненада,Бобева,те всичките не само в парламента,но и в управлението все такива "умници" като този,единствено общото между тях е,че непрекъснато ги влече към времето на соца.

68

bobo

преди 10 години

До:74 То от 1944 е тaкa

67

kuku

преди 10 години

Нaпрaво изгонете колонизaторите Лидл и остaнaлите вериги ,които зaдушaвaт родното производство!

66

vesko02

преди 10 години

Щом БСП се е загрижила за обикновените хора спукана ни е работата.

65

Анонимен

преди 10 години

И ако им турят работно време от 10 до 18ч от 12 до 13-13:30 обедна почивка ще се върнем много назад в годините. И кога ще се ходи да се пазарува в този динамичен живот? Трябва всяка седмица да се взима по ден отпуск! Вместо да се върви напред ние се връщаме назад! Пълна простотия!

64

Анонимен

преди 10 години

кво да праиш вече БКП е държавата останалите сме НАРОДА и бачкаме за тях