21

evgobul

преди 10 години

Asad nqma nujda ot izpolzvaneto na ximi4esko oryjie s/y teroristite. Dostaty4no e silen i s drygite oryjiq. Taka mislq!

20

Анонимен

преди 10 години

Дай Боже всичко каквото правят на другите народи да им се върне тройно на главите на крадливите , мръсните , долни ,подли и кръвожадни ***! Да Бъде! Амин!

19

drundrun

преди 10 години

до рия.В Сирия няма ни нефт ни газ.

18

риа

преди 10 години

САЩ винаги ходят да въдворяват ред там където има нефт, газ и т.н. Защо досега не са се месили на Чик чирик в Северна Корея, например, или в Сомалия, а? Големи борци за свобода, няма що! Виждали ли сте снимки от Афганистан от 60-те години на мин.век, а от Ирак преди войната? Ами нищо общо със сега. Жалко за обикновените хора.

17

typipros1

преди 10 години

А дали не е време малко да се поразредим ама то трябва товаа да стане в Китай и Индия

16

Анонимен

преди 10 години

ООН трябва да приеме резолюция за заличаване от лицето на земята на Задокеанска *** , единственната страна използвала ядренно оръжие и то срещу напълно цивилни цели . Най-демократичната и просперираща страна , "освобождавана" някога от САЩ е СР Виетнам

15

гофус

преди 10 години

*** от ООН и НАТО,спрете да тероризирате сирийският народ.Тези химически атаки там,ги направиха враговете на Башар Асад,с цел да го злепоставят.И какво ще стане след евентуалното отстраняване на Асад.Касапница. Фанатици ще започнат да нападат християнските села,и да избиват населението им.Ще загинат много невинни християни и мюсюлмани.Както ние тук се борим против мафиотско-олигархичното правителство но Орешарски,така и сирийският народ има право до се бори за свобода с терористите.ОСТАВКА.

14

Наблюдател

преди 10 години

Намирисва ми на мини световна война, а кой знае може и на същинска световна :X

13

до 12

преди 10 години

Вземи се научи на българския език и тогава коментирай!

12

drundrun

преди 10 години

Do Peshonizer.Башар Асад ги избива хората и съсипа цялата ако не ти е ясно. Не някой друг. А русия го крепи въпреки зверствата само заради интерес.

11

Voltaire

преди 10 години

"The problem with the War on Disease, as with any other type of war, is that the first victim is Truth. It is a postulate of war that one exaggerates one's successes and tries to bury ones failures" - Stan LippmannИли казано накратко Истината е първата жертва на войната.

10

Peshonizer

преди 10 години

До drundrunЗначи по-добре да засипят Сирия с бомби, да убият десетки хиляди невинни, да я окупират и да сложат терористи на власт, за да няма "някаква измислена база" на Русия? :) Интересна логика.

9

do 5

преди 10 години

Пич помисли малко,преди сам да си промиеш мозъка с новинарския стрийм.Башар Асад не е цвете за мирисане,а бунтовниците изобщо.За да вземат властта са готови на всичко.Как ти звучи хипотетично примерно-СНН директно хот нюз:"В България беше създадена революционна армия за борба с диктатурата.В състава и влизат няколко отделения от високоморални затворници от Софийския и Врачанския затвори,които ще се наричат бунтовници за демокрация."Ти ще се радваш ли на такива бунтовници да те управляват?

8

drundrun

преди 10 години

До Peshonizer:Да Русия крепи там някаква измислена база, само и само да има излаз флота й на Средиземно море. Не им пука въобще за хората или пък за Сирия. Чети и после лай: en.wikipedia.org/wiki/Russian_naval_facility_in_Tartus.

7

Peshonizer

преди 10 години

"За да защитят някви безумни руски интереси..."Сподели какви са тези интереси :) Русия е планирала да презвеме Сирия, да я окупира и да й открадне ресурсите ли?

6

Срам за червените

преди 10 години

Абе червени кратуни. Като не ви се вярва че Асад избива невинни хора вземете говорете с вашият съпартиец Нидал Алгафари - да ви разкаже от първо лице. То бива проста червена *** ама чак пък толкоз. За да защитят някви безумни руски интереси ще отрекат и най-големите зверства. Един път се покажете хора, ясно е че не сте българи.

5

аз

преди 10 години

До мана*ите протестиратМоже ли да отричаш очевидни неща?! Асад нямало да използва хим.оръжие?! Той изби десетки (а някои сведения сочат стотици) хиляди сирийци вече! И - какво?! Бунтовниците стрелят сами срещу себе си с химическо оръжие?! Ако не Асад - някой друг негов генерал е заповядал атаката.

4

Анонимен

преди 10 години

Айде, атакистите накацаха във форума и започнаха да засират.

3

Анонимен

преди 10 години

Зад всичко стоят миризливите евреи, почвам да разбирам колко далновиден е бил Хитлер като е искал да ги затрие от лицето на Земята.

2

мана*ите протестират

преди 10 години

Нещата са ясни и прости.Снайперисти, от групите на горилите терористи ''борци за свобода'' бяха поставени и стреляха по конвоя на ООН. Същите ги има и в Египет.Може ли Асад да го обвиняват в режим и да използва хим. оръжие ?? Толкова ли е ***?Или световния оклутистки Зионистки пъклен план вече не го е*е как колко са им очевадни номерата!!А тъпите *** подкрепят с две ръце тази кървава най-цивилизационна война днес !