154

nezavisim

преди 10 години

slusaite t1pi b1lgari stigastisa zayajdali sas *** zastoto p1rvo saviste vie kolkoste kradliva naciya detosi isprodadahti darjavatasi a posle opravete bratyata romi a stomsa otnasa do g1rcite neboitisa vie i sresto tyah da byagate pak nyama dagi stignite tesa mnogo naapret ot vas makarce stackuvaha anaoniya volen sideruv mu predaite ce bratyata romi nebalgariya a evropeiskiya sayus gi podirja damue yasno ama jalko ce i paak negi vijdat tezi paari koiznae na koi depotat u cobasa

153

dl

преди 10 години

Какви са тези брътвежи.В България има двупартийна система и тя е-комунисти и антикомунисти.Става въпрос за убежденията на хората.Разни тамГЕРБ,АтакаДПС,други формации-те всички са производни на БКП.Сега се пръкват БАСТИ,масти-все креатюри на мафията,завладяла страната.Истинските морални хора не може да бъдат заблудени и отказани да се преборят с олигархичните кръгове,до един свързани с ДС и КГБ.По принцип българинът е конюнктурен,две мнения няма,бързат да се качат на каручката на победителите.

152

boza

преди 10 години

Az ne iskam izbori . Po prostata prichina che otnovo nisto njama da se promeni . Tezi siciolozi samo ni manipulirat . Ot 24 godini nasam vse glasuvame za promjana , a promjana njama , znachi ot izbori njama nuzhda . Bulgarite vinagi izbirat loshite da gi upravljavat , taka che si zasluzhavame sudbata.

151

Дон

преди 10 години

Какво ни чака ли ? Най-важното е работа,работа и пак работа! От мързеливи българи и крадливи *** България се превърна в пустиня.Станахме за смях - боба националното българско ядене стана 5 лв кг. Аман от крадливи и протестиращи чиновници,митничари,партийци,депутати и друга *** на държавна заплата "работещи само" за да могат да крадат

150

йй

преди 10 години

В днешна България има двупартийна система.Едната партия е ГЕРБ, а от другата страна са всички останали.БСП с турския си филиал ДПС и всякакви крилца, перца и люспи , готови за жълти стотинки да *** комунистически ***. Най-изявените комунистически подгъзурници са възпитаниците на гаргамел, от тъй наречения реформаторски блок.Там изобилства от възпитаници и сътрудници на ДС, а единствения им противник е ГЕРБ. Уж отвън сини, ама в действителност тъмночервени.

149

Kavalov

преди 10 години

nov bg muzik prez septemvri "Partiite padat, male lei" s klarino i daire...

148

Анонимен

преди 10 години

Няма силни...партии.Това са клиентелистки образувания,не мислещи за народа и държавата,довели ни до пълен...банкрут.Не са способни да задвижат индустрията и да създадат работни места.Пълни некадърници са по министерства и...агенции;връзкари на...заплата.Не искат да приемат никакви...приоритети партиите,които да са определящи за развитието на държавата.Протестите също са...мижави,защото народа е...изтощен,но не е изключено да станат...ексцеции и да има саморазправи.Не виждам...светлина в тунела.

147

Анонимен

преди 10 години

Нацията е разделена на две-червена българо-турска буржоазия и останалите.Червената буржоазия се състои от кадри на бившата БКП и ДС от български и турски произход,пребоядисани в различни политически цветове,но изповядващи едно верую-разпределение на богатсвото в техни ръце. Това е дълбоко неморално и никакъв национален идеал не може да обедини българите,докато този проблем не намери решение.

146

Пако

преди 10 години

ГЕРБ е история :)

145

Vas

преди 10 години

Пърдим ви на протеста ***

144

Дядо Трак

преди 10 години

Всички отвсякъде са маскари.

143

Богдан

преди 10 години

До Сто автобусаА бе, нали знаеш че чудесата не се повтарят..на 16 ви пазеха полицаите за сянка докато софиянци бяха на почивка, но сега се прибират и с напълнени *** - целуващи жълтите павета познай колко провинциални БЕЛИ автобуса ще преброиш!

142

Анонимен

преди 10 години

Аман от *** съграждани - те *** приватизираха пенсионните фондове от 2 милиарда, а никой и дума не казва. Или да кажа откраднаха? А *** викат ли викат...

141

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да стане, хората на Тиквата и мафията си остават над закона. Правят се на незаменими и рано или късно всичко ще пипнат.Плашат ни с комунизъм, а междувремено тъстовете и приятелките им станаха мултимилионери. Същото е и с президента - обслужва интереси по поръчка и в свой собствен интерес.Това, че хората напускат страната е и оценката на политиката в страната. Няма бъдеще, няма идея, няма надежда - всеки гледа себе си! Ако това е демократчната европейска линня, то аз лично не я искам

140

козаря коко

преди 10 години

кви изравнени сили бе, ми как ще бъдат сейсовете секи ден у София, кой ще гледа козите на село. Баси смеха.

139

Сто автобуса

преди 10 години

Вие си протестирайте, а ние пак ще поканим хората от провинцията! Сто автобуса отново ще напълнят София, а вие отново ще напълните гащите!

138

броя на доволните

преди 10 години

След като броя на недоволните от правителството на Орешарски намалява, значи броя на доволните от правителството на Орешарски се увеличава!

137

съмнителното удоволс

преди 10 години

Защо пишете толкова много за тези т.н. протестиращи? Те нямат никакво, ама наистина, никакво значение за политическия живот в България! Те протестират само заради съмнителното удоволствие, по този начин да се самозадоволяват!

136

Анонимен

преди 10 години

Чака ни един надървен,с разширени вени.

135

герп

преди 10 години

До Анонимен 143Не е фатално, но ако имаш претенции, както викторчо, който и на шах иска да ми скача, ставаш смешен ...