20

гарабедчо

преди 10 години

Няма да се усети вопиюща нужда от която и да била социологическа агенция ако я закрият . А от НЦИОМ просто ще се икономисат пари . Стотина и повече хрантутници на бюджета по малко . Давай Миков , чисти има много хрантутници за чистене.Поне 90% от държавните агенции са за закриване. Да ходят на площада да им плащат .

19

ro6ko

преди 10 години

"един от мотивите на Миков беше, че има достатъчно частни социологически агенции в страната и няма нужда и от държавна": после иде ред на държавните поликлиники и болници, а защо не и на МВР. Имаме си частни охранителни фирми и МВР не е редно да ги конкурира получавайки държавна помощ.

18

Stealth

преди 10 години

На следваща стъпка може да закриете и БНТ и БНР, тъкмо няма да се пилеят народни пари. Има достатъчно частни медии, които да отразяват "обективно" действията на правителството. Може и Бисер Миланов - Петното да го направите говорител на кабинета Орешарски.

17

Анонимен

преди 10 години

Мишо - ракията пак е поизтрезнял да говори

16

viktor.stoichev

преди 10 години

До народен"Привържениците на Коалиция за България са главно хора над 65 години, с основно или средно образование и от малцинствата"Явно тая агенция не е от "нашите". Само ГАЛЪП!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Този юнак има физиономия на алкохолик!А по темата:Че кога ли БСП не е решавала еднолично?ОСТАВКА ! Явно че тепърва народа ще зароптае и ще се надигне!лошото е че БСП използва бедните пенсионери и плаща на млади "интелигенти" с кратунки развяващи ги пред Президентството.Явно БСП и коалиция искат да предизвикат гражданска война!

14

браво на Миков

преди 10 години

Лекичко се измества темата за злоупотребите със средства. Щедри българи, нямащи нищо против бъркането в джобовете им , смело бранят чиновниците -тунеядци, сякаш не са разбрали за какво иде реч. Как така бе, другари? Нима не ви възмущава обирджийството, та искате да си продължава до безкрайност?

13

Анонимен

преди 10 години

Ха, наздраве мишуенце !

12

Анонимен

преди 10 години

Решението на Миков не е еднолично, той сам не взима решение и до WC когато ходи !

11

народен

преди 10 години

Браво МИКОВ,махай всички октоподни институции в НС,това са търтеите и пиявиците на народа,махай всичко що е мързелива администрация,не слушай какво говорят социолозите,това са перални на народни мозъци. Тези служби за излишни за държавата ни !!!!!

10

Алекс

преди 10 години

Според мен НЦИОМ са хрантутници, но въпреки това са полезни защото частните агенции правят пристрастни проучвания (последне пример Галъп). Най-малкото трябва да е коректив за прозрачност ако хората там все пак се напънат да си свършат работата.

9

от опит зная

преди 10 години

чуя ли за анкети и предупреждавам ,че взимам тоягата

8

пенсионер

преди 10 години

миков и ти почна да правиш много гафове,олигарски,зтанишолу,зидеролу,нистанолу, абе вие не се спряхте да правите гаф след гаф.Нали другаря Лилоф вас всинцата ви учеше ама вие толкова можете-двойкаджии,и мисля че септември народа ще ви изкключи от властта.Но вие сте толкова *** и ограничени,че ще усетите какво се е случило много късно........ пий си уискито пък после ще плащате всички на веднъж.-.......

Е как няма да са ПРОТИВ ?!?! После откъде ще "смучат лесни кинтаци" за никаква работа ?!?! Ще трябва да си намират ИСТИНСКА работа за по 400 лева , които я ги вземат.... я не.... я с известно забавяне от примерно 7-8 месеца....... :(((( !!!

6

eeha

преди 10 години

Миков: Сипи, а ако нема донеси!

5

sokrat62

преди 10 години

крайно време е да семонтира стационарен дрегер на вратата на парламента, който автоматично да заключва бравата от 1 метър растояние за алкохолиците и дрогираните. Машината още същия ден ще намали депутатите на 100 - 120 без промяна на конституцията

4

Анонимен

преди 10 години

БКП-то просто иска да манипулира на всички фронтове, това е цялата истина. Само Кънчовци и Андрейчовци да ни представят уж информацията за обществените нагласи.

3

bsp

преди 10 години

ВСЯКЯ КРИВА УСПОРЕДНА НА ЛИНИЯТА НА ПАРТИЯТА Е ПРАВА ЛИНИЯ.КОМУНИСТИ В ДЕЙСТВИЕ.

2

Анонимен

преди 10 години

Според тях решението на Миков е едноличноПо-скоро тъпанарско, но той толкова може :) Миков, що не назначиш Кутев за шеф на НЦИОМ? Направо ще удари червен Кольо в земята :)

1

Анонимен

преди 10 години

Кои точно са тези социолози-имената нещо се губят.А нямат ли мнение по отношение на злоупотребите?!