8

ф-1

преди 10 години

Toва може да е вярно, но не и за БГ.Какви са тези платени глупости, навсякъде табели "дава се под наем" и "продава се", бизнесът в държавата е в "ледников период" от както ГЕРБ дойде на власт/с изключение на техните и на мутрите фирми/На някой са платили да хвърля "кюспе", ама тя рибата умря!

7

анонимен

преди 10 години

моловете са перачници на пари аз влизам само в супермаркета на даден мол и излизамведнага и то ако има акция на някоя стока

6

777

преди 10 години

Това е платена публикация, защо не е написано!

5

Анонимен

преди 10 години

Това за зарибяване на пишман инвеститори ли го пишете? Я питайте пощенска банка как се сдобиха с офиса на околовръстното без да им трябва и който е супер качествен и енергоефективен. Само дето за да глътнеш чист въздух трябва да идеш в тоалетната. Веселба!

4

jokera

преди 10 години

То за тия двамата да се вдигне паметник,ама отдолу трябва да пише с големи червени букви и подчертано-"Не бъдете като тях".... :D

3

анонимен

преди 10 години

Закриваме молове, закриваме хипермаркетите и започваме да строим мавзолеи за Сергей Станишев и Ахмед Доган! За да могат поколенията да им се радват!!!

....... тази статия , по моему , ще е адски интересна ;) само на Николери Лозанов Божинов и "прекрасната му съпруга" - Николетчето................. ха ха ха ха :))))))))))))) !!!

1

мрмт

преди 10 години

а един мармот завива шоколада във станиол...