42

sokrat62

преди 10 години

на тая другарка да не би да и се причуват залповете на Аврора, вместо барабаните и вувузелите на жълтите павета, каква революция сънува....Незабавна оставка и нови избори, избори, избори докато похарчат и последния лев откраднати пари за "народна любов". А българската нация да знае, че комунистите не са християни а атеисти, Доган и Местан не са мюсюлмани а гагаузи-доносници, Атака не са евреи защото са фашисти, ГЕРБ и Бойко не са мутри щото всички им обявиха война, нацията не е лява и дясна а це

41

Ален мак

преди 10 години

Де се е чуло, видяло, комунист чужд бизнес да люби,да харчи черно на бяло, и пари държавни да губи... Хахахааааа, революция щели да правят?!! Лаком и крадлив червен *** да работи срещу лапачката си?!! Как ли не!

40

Тази дърта чанта

преди 10 години

От правителството се се чуват закани, че ще правят революции.Ето и тази недоносена икономистка, рожба на крадльото Софиянски продължава да сипе глупости.Революции не може да прави правителство от корумпирани ***. -- виж какво трябва да се направи в коментара на 45За сега революцията е само в това да се присвояват пари!

39

до Григоров

преди 10 години

Най много монополите вилняха по времето на Герб и това не можеш да го отречеш.Сутринта Софиянски заяви,че най некадърното управление от 1989 г до днес е било на Герб и той не е долен и мръсен комунист нито"червена бабичка" .И това историята ще го потвърди защото е истина.И тия напъни да защитавате тези провалили се некадърници не ви прави чест.А относно това правителство мъчатсе хората да оправят кашите на тъпите герберчета ,е дано да успеят -пожелавам им успех те са доказани специалисти .

38

П.Петров

преди 10 години

Това са пълни глупости! Нищо няма да се подобри като публикуват договорите. Прозрачността трябва да е в процедурите, тържните документи, обосновката на избора, а след прозрачността да има държавен контрол преди поръчката и след изпълнението и, но това ще им засегне комисионите и затова няма да го направят, както обикновено по комунистически ще симулират дейност!Колкото до инвеститорите само с приказки не става и няма нужда да откриват топлата вода! Инвеститорите искат стабилна законова рамка,качествено образование и квалификация, минимизиране на бюрокрацията, екефтивна държавна администрация

37

Анонимен

преди 10 години

Виж ти, Станишева се е приготвила да лапне едни 17 милиона, за да ни прави ПиАр сред инвеститори. Колко мило и жертвоготовно, няма начин да не цъфнем и вържем скоро

36

ZEITARBEIT фирми

преди 10 години

Некои в България знае ли излъчения док. филм на немската Das Erste на 19.08.13 | 21:55 Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums- Das Geschaft mit den Armutseinwanderern , тука става въпрос за нелегална работна ръка от България за Германия чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници къде ако си се разболял на работното место ти казват веднага ''Отивай си в България'' . КТ ПОДКРЕПА да работи по случая или Константин Тренчев да бъде незабавно уволнен

35

Селчо

преди 10 години

КО? ..... НЕ!

34

Григоров

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Още нещо товаришч - само няколко месеца на експертно-крадливото управление на червените ***, ще оставят такъв спомен у електората, че не само че ще си натресем отново Бойко като спасител, ами и БСП и производните им няма да видите власт поне 2 мандата от по 4 години. Такива сте червените *** - крадливи и способни да се оцапате до ушите за отрицателно време.

33

Григоров

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Товаришч, дай да те светна една простичка и доказана истина:След 4 години под управлението на най-доброто монархо-комунистическо правителство, последвани от още 4 години от доказано "най-доброто" управление на България в новата ни история, до такава степен потресоха електората, че дори и 4 години под ДОКАЗАНО най-некадърното управление на страната, не можаха да изтрият спомена за червените крадливци та ГЕРБ отново спечели изборите. Честито.

32

vesko02

преди 10 години

Революция е да съкратиш в пъти администрацията и сектор сигурност,а това в момента си е чисто лицемерие.А фирмите спряха да плащат ,защото направихте средата "невъзможна".Когото и да попитате ще ви каже ,че най големия душманин е държавата.

31

11

преди 10 години

До Стоянняма да спрът докато ние не им спретнем революция и не ги изгоним тези конспиратори веднъж за винаги от Българските предели!

30

Стоян

преди 10 години

Ей, тия *** комунисти не спряха с революциите....

29

Анонимен

преди 10 години

"Правим революция при Закона за обществените поръчки"Основната идея на закона е насърчаването на малките фирми, обясни Бобева."Ко рйече???

28

sokrat62

преди 10 години

Пътят към ада е осеян с добри намерения на комунисти, фашисти и анархисти. Мръсните им ръце ще пребарат всички закони, които могат да ги облажат, и преди и сега няма комунист на света, който да милее за народа особенно нашите, тъй-като са придатък на ДС. За 60год. с помоща на ДС се създадоха всички икономически групировки, среден бизнес, та дори и малки фирми които да смучат кръвчицата на народа и после да слагат памуче в раните му.БСП-ДПС-ДС са враг 1 за България!!!!!

27

Оня

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !И 1000 пъти да повториш как ГЕРБ са смачкали малкия и средния бизнес, нито едно икономическо доказателство нямаш затова. Повтаряте като папагали това, което сте чули от Позитано и ставате още по смешни.

26

Анонимен

преди 10 години

До 28Бобева беше от хората на Софиянски,но мисленето й е действително комунистическо.

25

Анонимен

преди 10 години

да съберем пари на тая жена да си запази час да се лекува и платените драскачи да спрат да ми обясняват колко е хубаво бат Сали да ме управлява

24

Анонимен

преди 10 години

Нова социалистическа революция в кражбите- аферим!

23

САМО РЕВОЛЮЦИИ

преди 10 години

в главите на ***.Направете нещо по нормалния начин,*** МУТРИ И МУТРЕСИ.