29

Илюминати

преди 10 години

Сценарий номер 2, подобен на този от 11.09.2001. Разликата само е, че тогава Америка посегна върху народа си, а сега върху членовете на ООН, за да има оправдание за намесата си. Всичко сочи към 3-та Световна война. Но това беше въпрос на време. Препоръчвам да се изгледа клипчче, наречено I pet goat II и тълкуванието му. Всичко е показано.

28

Анонимен

преди 10 години

Човече, спамиш! Досаждаш апокалиптично! Няма съмнение, че Йоан е ***. Чудя се, защо са го избрали и него за онази книга. Препоръчвам ти , за да укрепиш вярата си, да прочетеш последната книга на Жозе Родригеш Душ Сантуш "Последната тайна".

27

mario

преди 10 години

youtube/watch?v=AAXaIx78Oo0 И вие подкрепяте такъв човек?

26

Анонимен

преди 10 години

Сирийски държавни медии съобщиха, че снарядите са местно производство и са изстреляни от "терористи" - терминът, с който наричат бунтовниците.Много интересен термин "ТЕРОРИСТИ"

25

Хари

преди 10 години

Естествено, че са бунтовниците, защото само те имат сметка от евентуалните последици - намесата на чужди сили в конфликта, като се има пред вид, кой ги подкрепя. Съшита с бели конци провокация, но американците и англичаните отдавна имат общественото мнение за ***.

24

Debora1

преди 10 години

Moля ce Асад дa успее и дa няма вoйнa ! Ako Amerika poviarva na obeshtaniata na ciganskite buntovnici i obeshtaniata na organizaciata na Al Kaida shte skoro sveta shte plamne. Pazi Boje ! Rusia namesi li se togava i na Izrael smetkata shte izlezne kriva . Shte bade jalko za choveshkite dushi

23

....

преди 10 години

Удар над Сирия ще има до няколко дни.Най-тревожното в случая е че на Русия и Китай им писна да гледат как американците си правят каквото им ще.Няма да е хубава работата,нещата не вървят на хубаво.

22

Влади-Мир

преди 10 години

До клонингаБаси и ***, толкова сте ЖАЛКИ, толкова сте се ИЗЧЕРПАЛИ, че даже и нямате собствено мнение, та се налага да използвате профила ми. Поне напишете нещо интересно, а то само гнусна простотия(не че може да се очаква друго от ***). Тъкмо показахте какъв е сценария на химическите атаки

21

Влади-Миp

преди 10 години

Вчера сънувах, че ме обладават Кашчей Безсмертни и Иванушка Дурака, а тая нощ на Баба Яга дилдото ще огъвам. Вече съм серопозитивен и искам да вкуся всички удоволствия, преди да пукна.

20

Влади-Мир

преди 10 години

Одисейчо, Кога съм те пращал на каторга?!? Става въпрос за тих романтичен остров, на който от десетилетия не е стъпвал човешки крак, има девствена природа с разнообразна флора и фауна, седмолистни детелини, летящи пингвини(розови на цвят, ще ти допаднат;)За какви вълчи зъби говориш, вълците си подвиха опашките 1945 г, Ако става въпрос за зъби,....те са на МЕЧКАААА;-)))

19

Анонимен

преди 10 години

До ShopО-о *** Ти пак си на линия и пак ръсиш глупости. Като те наричам ***, не се обиждаш.Значи ти харесва и наистина си ***. Миризлива ***, но въпреки погнусата ми, винаги ще съм зад теб. Като те нарекох "passive gey" го прие без възражение, значи си такъв. Дали и част от омразата ти към Русия и Путин не е заради хомофобските закони в тази страна? Е, аз ги одобрявам. За Сирия: докато там има спецназ никой няма да нападне Сирия!Асад го подкрепят Русия, КНР, Индия, Бразилия, Иран.Ще успее!

18

Влади-Мир

преди 10 години

Одисейчо,Може един ден да отидем в Сибир с моето семейство, може и Вирджиния да отиде там със семейството си, кой знае?! Все пак Сибир е новия Клондайк, Калифорния и Тексас взети заедно(само малко по-хладно). А иначе за *** има специални места като полиг.., пардон романтичния остров Нова Земя или Семипалатинск.пп А бе имаше един друг *** "странжата", знаеш ли к'во стана с него, че нещо ми липсва???;-))

17

Влади-Мир

преди 10 години

До ВирджинияЕлцин: "Аз реших..., дълго и мъчително размишлявах над решението си, днес в последния ден на изминаващия век аз си ПОДАВАМ ОСТАВКАТА" Гледай го!

16

Виирджиния

преди 10 години

Препоръчвам ви да гледате следното клипче в youtube"Геополитика в картинках: США, Россия и Сирия"Ха..хаа..много е забавно)))

15

Вирджиния

преди 10 години

Оха, да ти си прав, а и като добавим космическият външен дълг, а какво е това послание на Елцин?

14

Влади-Мир

преди 10 години

До ВирджинияБъркаш малко, това ще е КРАЯТ, не началото. Началото беше дадено още на 31.12.1999 или 01.01.2000 г(СЕТ) чрез новогодишното послание на пияндето елцин.

13

Вирджиния

преди 10 години

АКо янките нападнат Сирия, това наистина ще бъде началото на края на тяхната империя...

12

tt2

преди 10 години

Откровение 6:4-84 и излезе друг кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, тъй щото човеците да се избият един друг; и даде му се голяма сабя. 5 И когато отвори третия печат, чух третото живо същество да казва: Дойди [и виж]! И видях, и ето черен кон, и яздещият на него имаше везни в ръката си.

11

tt2

преди 10 години

6 И чух нещо като глас отсред четирите живи същества, който казваше: Един хиникс пшеница за динар, и три хиникса ечемик за динар; а дървеното масло и виното не повреждай. 7 И когато отвори четвъртия печат, чух гласа на четвъртото живо същество, което казваше: Дойди [и виж]! 8 И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.

10

tt2

преди 10 години

Откровение 13:11И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.